Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kızlar aranızda diyetisyene gitmiş olanlar var mı.. ücretleri nasıldır?? ...

onun yerine şöyle bişey önerebilirim
mevsimlerden roma diye bi blog var
blogun sahibesi 4 alanda uzmanlık yapmış italyada yaşayan bir türk doktor
diyet reçeteleri veriyor ve tabi tıbbi bilgisine dayanarak..aslında bakıyosun normalde yediğin kadar şeyler ama bazı önemli noktalar var
mesela ilk haftalar pilav-patates-baklagiller yok
tatlı-hamurişi yok...

2009 nisanda başlamıştı ilk sınıf arşivden bakabilirsin
başarı öykülerini de bulabilirsin
hele bi kadın var resmen evrim geçirmiş

hım evet geçen hafta mı ne mistikle konuşuyodunuz bu olayı bende göz attım da ..sadece bir hikaye gördüm herhangi bir diyet falan neyim görmedim...
ben daha öncede annemin rejimini paylaşmıştım sizinle.. 2 saat arayla bitki çayı meyve... 3.haftadan sonra yavaş yavaş diğer gıdalardan da katıyor.. mesela o 4.haftada haşlanmış patates falan yerse.. 5. haftada haşlanmış et (kırmızı veya beyaz fark etmez)
yani buna ne diyordular türkçesi aklıma gelmedi de.. besin gruplarını ayırıyorlar ona göre bir beslenme yapıyorsun... ayrı ayrı hepsinin faydası farklı ama aynı öğunde yediğin zaman kilo patlaması oluyor

ben sadecee yağsız tuzsuz kabak yemeğiyle meyve sebzede var tabi arada arkadaşımın 1 haftada 3 kg verdiğini biliyorum denenmişti bir kaç kişi tarafından aynı şekildee çatır çatır verdiler kilolarını...darısıda sizee

ay annemi fazla övdüm bugün ama anam benim canım anam o da eskiden.. (yani kardeşimi doğurduğunda) 3 yıl falan evde kalınca hamur işi yapardı sürekli... damak tadına da düşkündü.. ama rejimi yaptıktan sonra eve şeker almaz oldu (kadeşim bazen şikayet eder .. abla diyor süt içecem şeker yok evde... balla iç diyorum öök diyor )
yani eve 1 paket 500gr tuz alırsa kadın 1 yıl kullanıyor.. şeker yerine bal kullanır, yazın memlekete gitmiştim kardeşim ısrar etti kek yapalım diye.. işe giriştik (şeker yok .. un alınmış ama en ufak boydan) markete gittik kekimizi yaptık yedik sonra da annemden bi ton laf işittik... acaip bişi oldu yaw :) eve light süt ve light peynir alınıyor

yaaa yaza fit girmek istemiyorum
yaza içinde bebek olan kocamaannnn bi göbekle girmek istiyorummmmmm:84:

valla bıdıkım ben de öyle stiyorum tabi ama bebek olmadan şişirdim göbeği nasılsa kilo alacam diye saldım ..Gelirse başım üstüne tabi

Doğru söylüyosun cnm doymadım demicem doydum şiştim şiştim demem lazım..Şimdi öğle yemeğinden geliyorum.hepsinden az az yedim inadıma sütlaç vardı ama 2 kaşık ucuyla aldım işte..

CANIM 2009 NİSANDA BAŞLIYO DİYET
OKUMAN LAZIM TÜM SATIRLARI
HEPSİ AYRI AYRI ÖNEMLİ

mevsimlerden Roma...: PAZARTESI BASLAYAN DIYETLER...

anneler övülmek için el üstünde tutulmak için var Amaa şeker yerine bal kullanırsaa bal dahada kg aldırır diye biliyorum bennn doğrumudur tam bilemiycem ama öyle kalmış aklımdaa:

Doğru söylüyosun cnm doymadım demicem doydum şiştim şiştim demem lazım..Şimdi öğle yemeğinden geliyorum.hepsinden az az yedim inadıma sütlaç vardı ama 2 kaşık ucuyla aldım işte..

kız sütlaçtan bişi olmaz :) tv de mi izledim bir doktorun sitesinde mi okudum emin değilim ama... şöyle diyordu.. eğer tatlı kriziniz tutarsa çikolata gofret yerine sütlü tatlı tercih edin (kalorisi daha düşükmüş çikolataya göre)

anneler övülmek için el üstünde tutulmak için var Amaa şeker yerine bal kullanırsaa bal dahada kg aldırır diye biliyorum bennn doğrumudur tam bilemiycem ama öyle kalmış aklımdaa:

canım benim annem de bir diyetisyenin kitabından başlamıştı.. kesinlikle şekerden daha sağlıklıdır bal... en azından o kitapta, bitki çayını şekersiz içemiyorsanız balla tatlandırabilirsiniz yazıyordu.. kilo aldırsa yazmazdılar herhalde.. bilemedim.. :26:

yok cnm tek başına aldığın şeker kilo aldırıyor ama gıdaların içinde bulunan hele ki bal gibi doğal şeker kilo aldırmıyor..

Deme be kopri getti bnm sütlacım..Desene dudağımın kenarından sızdı bak salyalar

yavv bana bunlar bir uzakkii şimdii benn yıllarca kg almak için çabaladımm neysee geçen sene birden 15 kg aldım 3 ay içinde şimdi 5 kg verdim ve 55 kgyum amaa kg vermişsin deyincee çok üzülüyorumm çünkü sonradann göörmeyimmmmm kg almayı yıllar sonra görebildimmşükürler olsunn hatta inşallahh 5 kgmuu geri alırıımmmm yadaa fazlalarınızı alabilirimmm

insallah insallah bebeginizin kakasini degisirsiniz hatta degisirken elinize kakasi bulasir, sonra birden fist diye yüzünüze cis yapar her yer batar :) sonra emzirirsiniz gazini cikarirken üzerinize kusar :) yada öperken yüzünüz gözünüz kusnuga batar ha bire üzerinizi degistirirsiniz insallah:) insallah insallahhh... Benim kizimla hep yasadik bunlari cok sükür :)

bebek bakmanınn gurur verici yönleriii olsa gerekkk ...Allah kızınızı size bağışlasın inşallahhhh

bende açılmıyor bir türlü bu sayfa..

BEN BU SİTEYİ OKUYUP Bİ LİSTE YAPTIM
AMA EVDE, YARIN GETİREYİM DE GÖNDEREYİM SANA
HER GÜN HER ÖĞÜN FARKLI BİŞEY YİYOSUN Bİ SABAH PEYNİR ZEYTİN YEDİYSEN ERTESİ GÜN YUMURTA YİYOSUN..SONRAKİ GÜN KEK VE SÜT..ÖYLE GİDİYO

BEN EVE ERKEN GİDEBİLİRSEM BU KEKİ YAPICAM MESELA

"Evdeki yumuşamış elmaları değerlendirmek için birebir -bu mevsimde elmaların hali kalmıyor ya pek. Bizdeki elmalar ufaktı. Ben de beş elmayı soyup kabaca dilimledim, içine 12 adet kuru incir koydum (10 tanesi de yetermiş, benden söylemesi) ve üzerine 1 su bardağı su ekleyip hafifçe pişirdim, mutfak robotunda püre haline getirdim. Sonra iki yumurtayı çırpıp içine 2 kaşık kremayı, püremi, iki çorba kaşığı kırık cevizi, bir portakalın kabuğunu rendeleyip koydum. Tarçın da yakışır.. Bir su bardağı un bir su bardağı yulaf ezmesi ve bir çay kaşığı karbonatı karıştırıp ekledim, karıştırdım. Tepsiye yağlı kağıt yayıyorum bu ara, yapışmıyor. Üzerine yaydım ve attım fırına. Vallahi bu öbürlerinden de güzel oldu. Şeker? Bu keke tadını veren ballı incirler. Herhangi bir şekilde rafine şeker veya yapay şeker i-çer-mez! Arkadaşlar, rafine şekerden ne kadar uzak durursak o kadar iyi, bunu hepimiz biliyoruz değil mi?"

YALNIZ YULAF EZMESİ YOK EVDE, NE OLDUĞUNU DA BİLMİYORUM 1 SU BARDAĞI UN DAHA KOYSAM AYNI ŞEY OLUR MU???

Bööööğğğğkkkkkk:83::83::83::83::83::83::83::83:

:) ama birşey söyliyim mi.. yemediğin de daha iyi.. iradene sahip çıkmış oldun.. aman bunu da yesem bişi olmaz deme sakın... güzel bir başlangıç senin için.. böyle böyle alışırsın ... dediğim gibi bir zaman sonra yemekleri kendin azaltacaksın.. ya çorba ya sebze yemeği diceksin kendince.. ve işte ozaman gerçekten etkisi daha da büyük oluyor diyetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…