Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ben hamile kalcam die 9 kg aldım bacım yaaaaa
amannnnnnnnnn napiim

bu gidişle çok kolay olacak dogumum şurda 5. aya gircem 5 gün sonra hamile kaldıgım kilo 57 ve şuanda 58 kiloyum almamışım nerdeyse :

ne çabuk geçiyor zaman oldumu o kadar

benimde düşükten sonra 6.ay. Doktorum 6 ay bekle deyince kızmıştım hayır 2-3 ay sonra yapıcam.Oldumu bana 6 ay offfff of

[QUOTE
aslında geçen ay öyle bir şey olabilir.Vajinal muayene için gitmiştim basit kistim vardı o ne alemde diye.(daha önce gittiğim hastanede 19 mm lik hemorojik kist var denmişti )Doktorum bilmiyorumdu ne kadardı boyutu falan dedi 19 mm deyince o boyuttakiler kist değil onlar sadece yumurtanın çatlamadan önceki büyük boyutları bunlara kist diyorlar ama değil dedi.Adetimin bitiminin iki gün sonrasında gitmiştim.Örnek verme adına su an bir tane 12 mm lik bir tane 9 mm lik var bunlar 19 mm olunca kistmi diyeceğiz falan dedi.Sanırsam iki tane vardı.Çeşmede termal otellerde sefa yapar iken yumurtalarımı hamamlarda omletmi yaptım acep[/QUOTE]

ayyy canım Alalh iyiliğini versin .Senın yumurtalar omlet olmuş bence de..gebelikte havuz ,deniz riskli diye bilirim bi de sen sıcağına girmişsin..Geçi hepsi boş verecek olan MEvla her koşulda yaratır ..

canım şöyle hesapladım şimdi 8 hafta 2 ay ediyor 12 hafta 3 ay ediyor 16 hafta 4 ay ediyor bende 4.ayı bitırip 5. aya giricem : doktorumun hesaplama tarzıyla hesapladım :)))

ben ıddıalıyım 9 ayda 10 kılo alıcam sadece

ben kolay kilo alıyorum ama veremiyorum yapışıveriyor hemencecik.. ama bu yaz kilo vericem ki zaten yediklerime dikkat ediyorum.. hamile kalınca da öyle her gördüğüm şeye atlamam diye düşünüyorum (ama sadece düşünüyorum )
15kg geçmesinde alacağım kilo...

canım şöyle hesapladım şimdi 8 hafta 2 ay ediyor 12 hafta 3 ay ediyor 16 hafta 4 ay ediyor bende 4.ayı bitırip 5. aya giricem : doktorumun hesaplama tarzıyla hesapladım :)))

hım anladım :) eltimin taktığı olay.. 40 hafta =10ay hesabı

ya zaten yıyemiyordum yesemde çıkıyordu o yüzden alamadım heralde ala ala 600 gram almışım hahahayyy58.600 gram olmuşum dün tartıldım

bir ayda sadece 2 defa bitter çıkolata yeerım
cok kılo almam
zaten kola de ıcemem korkudan:
ilk gebelıgımde
çok dıkkat edıyordum beslenmeme
sabah kalkmak bılmeyen ben kahvaltı hazıtlıyodum sütler içiyodum
hazır meyve suyu bıle ıcmıyodum
ıyılık yaramadı bu bebege:)

ben hamile kalcam die 9 kg aldım bacım yaaaaa
amannnnnnnnnn napiim

Craftyim tedavi süreci çok kısa ama nasıl bu kadar kilo aldın tamamen ilaçlar şişiriyo o zaman..Hormonel yani ..?

ben ıddıalıyım 9 ayda 10 kılo alıcam sadece
Ben de 12 kilo hedef koydum ..EE bebem bnm gibi 5 500 g doğarsa yarısı bebeğe gider zaten
Ama ben bebeğe gidiyo diye yiyip sonra kuş kadar bişey çıkarırsam oturur ağlarım valla

aynen medim bende çok dikkat ediyordum peynirim sütüm yumurtam eksik olmuyordu ilkinde bulantıda yoktu zararlı ne varsa yasaklamıştım ama şimdi varya kola cips etsiz ciğ köfte dürümler lahmacunlar şekerler meyvasuları hiççç yasaklamadım ne canım çekerse yiyorum sakınan göze çöp batarmış

canom demek neymiş yüz vermıcen bunlara demi

ne guzel ya bayılıyorum zayıf hamişlere ben hayranım valla

bende çok almayı düşünmüyorum inşallah uyuz kaynanam onuda ye bunuda ye diyordu obez yapcak beni eeee nede olsa 5 kilodan fazla dogurmuş kaynımı banada diyorduki kubaga kadar kalır beben kola içme annem bana hamileyken kola içiyormuş ama ne içme ohhh bak bana maşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…