Cano valla maşallahın var ama benım duyduğuma göre ilk 6 ay her ay yarım kilo,6. aydan sonra ayda 1 kilo artışı olmalıydı...ŞAştım ben şimdi..:26::26::26:
ama süpermiş yani ben hamile olsam ilk 5 ay da kesin 5 kilo alırdım herhal
bu gidişle çok kolay olacak dogumum şurda 5. aya gircem 5 gün sonra hamile kaldıgım kilo 57 ve şuanda 58 kiloyum almamışım nerdeyse :
ben ıddıalıyım 9 ayda 10 kılo alıcam sadeceCano valla maşallahın var ama benım duyduğuma göre ilk 6 ay her ay yarım kilo,6. aydan sonra ayda 1 kilo artışı olmalıydı...ŞAştım ben şimdi..:26::26::26:
ama süpermiş yani ben hamile olsam ilk 5 ay da kesin 5 kilo alırdım herhal
aferin aferin.. böyle devam et.. ama senin şehzaden de pek nazlı çıktı :) yediğini içinde tutmadı ki kilo alasın :) 5 ayı nasıl hesapladın kız :) hafta hesabından mı diyosun.. bana göre daha 15hafta x 7 gün 105 gün eder 105 bölü 30 gün(1ay) etti 3,5.. 3 buçuk ay :) aman neysem.. akıl karıştırmayım ben şimcik
ben ıddıalıyım 9 ayda 10 kılo alıcam sadece
canım şöyle hesapladım şimdi 8 hafta 2 ay ediyor 12 hafta 3 ay ediyor 16 hafta 4 ay ediyor bende 4.ayı bitırip 5. aya giricem : doktorumun hesaplama tarzıyla hesapladım :)))
ben kolay kilo alıyorum ama veremiyorum yapışıveriyor hemencecik.. ama bu yaz kilo vericem ki zaten yediklerime dikkat ediyorum.. hamile kalınca da öyle her gördüğüm şeye atlamam diye düşünüyorum (ama sadece düşünüyorum)
15kg geçmesinde alacağım kilo...
ben hamile kalcam die 9 kg aldım bacım yaaaaa
amannnnnnnnnn napiim
Ben de 12 kilo hedef koydum ..EE bebem bnm gibi 5 500 g doğarsa yarısı bebeğe gider zatenben ıddıalıyım 9 ayda 10 kılo alıcam sadece
ya zaten yıyemiyordum yesemde çıkıyorduo yüzden alamadım heralde ala ala 600 gram almışım hahahayyy58.600 gram olmuşum dün tartıldım
bir ayda sadece 2 defa bitter çıkolata yeerım
cok kılo almam
zaten kola de ıcemem korkudan:
ilk gebelıgımde
çok dıkkat edıyordum beslenmeme
sabah kalkmak bılmeyen ben kahvaltı hazıtlıyodum sütler içiyodum
hazır meyve suyu bıle ıcmıyodum
ıyılık yaramadı bu bebege:)
aynen medim bende çok dikkat ediyordum peynirim sütüm yumurtam eksik olmuyordu ilkinde bulantıda yoktu zararlı ne varsa yasaklamıştım ama şimdi varya kola cips etsiz ciğ köfte dürümler lahmacunlar şekerler meyvasuları hiççç yasaklamadım ne canım çekerse yiyorum sakınan göze çöp batarmış
ne guzel ya bayılıyorum zayıf hamişlere ben hayranım valla
tarantuş her sabah yimiş poğaçaları 15 kılo almış daha2 ay var doğuma
kapadokya balonu gibin gızzzzzzzzzzzzzz
yazık ya kıza..çok kötü olmuş oda..cinsiyeti falan bellidir demi onun bebeğinin.
canom demek neymiş yüz vermıcen bunlara demi
hehe bamyalı onunkıdeeeeeeeee :82:
aynen kız yemek buldun ye dayak buldun kaçyi vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?