- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
yınede sınırla kendını cnm kemık gelısımı için sakıncalı senınkıler ıcın de onunkıler için deolabilir medi bende utanmasam hortum baglatcam coca colaya
bende çok almayı düşünmüyorum inşallah uyuz kaynanamonuda ye bunuda ye diyordu obez yapcak beni eeee nede olsa 5 kilodan fazla dogurmuş kaynımı banada diyorduki kubaga kadar kalır beben kola içme annem bana hamileyken kola içiyormuş ama ne içme ohhh bak bana maşallahhhhhh
deli kadın
dr un bana sölediği 3 uzak durmam gereken şey
alkol , sigara , kola
var sen hesapla ....
ha sigara içmişin ha kola hiççç bi farkı yok
bunu vicdanın kaldırabilio mu
yınede sınırla kendını cnm kemık gelısımı için sakıncalı senınkıler ıcın de onunkıler için de
tarantuş her sabah yimiş poğaçaları 15 kılo almış daha2 ay var doğuma
kapadokya balonu gibin gızzzzzzzzzzzzzz
eltim 8 aylık haliyle 60kg tam :) hamile kalmadan önce 38-39kg idi.. mayısın sonunu bulmaz herhalde doğumu... hesaplayıcıya göre 25 mayıs diyor ama doktor haziranın ilk haftası demiş.. hayırlısı artık
sagol canimmmm benim 18 nissan daki denemeden ne cikacak acep merakla bekliyorum yuzde biri belkide yakalamisimdir he ne dersinçok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin
annammmmm ne o ole yaaaa soluksusuz okudum anam dertleri en yaw yaslari baslari ne cocuk anacm bunlar daha yawwwselam kızlar.. yeni haftamız hayrolsun...
ben maceralı 2 gün geçirdim :) bayağıdır yenilik olmamıştı..
cuma günü eşimin samimi bir (A) arkadaşının yeğeni kaçmış bir oğlanla.. kız 14-15 yaşlarında oğlan 17.. ceplerinde 40lira para .. kızın babası (M) ve o eşimin arkadaşı (A) aramışlar cumartesi gün boyunca parklarda orda burda.. sonunda A. kişisi eşimi aramaya karar vermiş M kişisi de demiş o neyapabilir ki.. neysecime aradılar eşimi cumartesi 20,30 gibi eşim atladı hemen ilk başta engel oldum.. çünkü böyle meseleler kanlı bıçaklı sonuçlanır korkum ondandı sonracıma yazık dedim küçücük çocuk.. gitti eşim abidinpaşayı ayaklandırmışlar orada tanıdıkları çoktur benimkinin kaçan oğlan da oralarda otururmuş.. arkadaşlarını aramışlar bulmuşlar oğlanın babasını almışlar falan derkeeeen.. çankırıda bulmuş eşim kızla oğlanı.. kıvrılmışlar bir tepede bir ağacın dibine.. donmuşlar soğuktan.. cumartesiyi pazara bağlayan gece orda durmuşlar işte.. sabah bulmuşlar.. çok şükür kızın bişiyi yok ta... çok kötü bir durum.. biz de anne olucaz ha kız ha erkek.. rabbim çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın..
ikinci atraksiyona geciim.. kaynanamın cici kocası tutturmuş.. illa birlikte iş yapalım diye... adam diyor gençlik sizden para benden.. kar da yarı yarıya.. ben onlardan uzaklaşmaya çalışırken burnumuzun dibine giriyorlar.. ben pek sıcak bakmıyorum bu işe ama eşim okadar bunaldı ki borçlardan.. iş yapıyoruz para gelmiyor .. o da bu teklifi değerlendirmek istiyor.. ben fikrimi söyledim sıcak bakmıyorum diye.. herzaman ortak işleri günün birinde tatsızlıkla sonlanır.. hele ki akraba ortaklığı olursa (hele ki bir de arada kaynanam var ise)
onlara muhtaçmışız gibi olacak.. kadının burnu zaten havalarda.. böyle bir durumda hiç te çekilmez gibime geliyor.. herşeye karışır.. pööff..
3. atraksiyon.. hala adet olamadım.. 2-3 gün daha geçsin gelmezse önce idrar testi yapıcam.. malum sigortamız bile yokgidip negatif bir test için fuzuli para vermiyim dimi zekai tahirde 45lira idi aralıkta gittiğimde.. kan + idrar .. bir de bişi daha vardı o 45 liranın içinde..
allah büyük :)
sagol canimmmm benim 18 nissan daki denemeden ne cikacak acep merakla bekliyorum yuzde biri belkide yakalamisimdir he ne dersin
inşallah canım ya :) gönlne göre versın Allah
neyyyy 38 kilomuuuyaşı kaçç kiiii
hadi gözün aydın canım gün doğmadan neler doğar diye boşuna dememişlerayy çok heyecanlı bir durum gerçekten..söyledinmi ailene falan yoksa bekleyecekmisin?hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?
bu arada son dakika haberi: eşim ameliyat olmayacak..bütün tahliller temiz çıktı.dün demiştimya zekai tahirin sperm test sonuçları önceki hastanenin sonuçlarına göre çok daha iyi diye.doktorumuz zekai tahirin sonuçlarını baz almış tekrar muayene etmiş ve sende birşey yok demiş...ee dedim bende hani doktor muayenede görmüştü sanada göstermişti diye ben görmedimki diyo dr da zatenn tereddütte kalmış o yüzden detaylı istemiş testleri falan.ama eşim bana dememiş ben kendimi en kötüsüne hazırlayım umutlanmayım diye..senin çocuğunun olmaması için bir sebep yok demiş.iyi bir doktor bulun ve yumurta takibine falan başlayın demiş dr. çok şükür atlattık sayılır ama ben sonuçları 3.bir doktorun daha görmesinden yanayım.
kimse yok yine
hadi gözün aydın canım gün doğmadan neler doğar diye boşuna dememişler
Tez zamanda inşallah bebişinde gelir
herkes yemeğe gitmiş sanırım bende gideyim barii
offff evet ya yemeğe gittim gecen hafta başladığım rejim spor dayanışması cuma kardeşimin gelmesiyle sona erdi..Ona yaptığım güzel mamalara ben de dayanamadım akşam yemeklerini kaçırdım..Bugünde öğle yemeğini az yesem de tulumba tatlısına karşı koyamadım ve hepsini gömdüm
Halbuki ne kadar ciddi başlamıştım..aynaya bakınca yanak görüyorum sadece..
akşam cezalandırıcam kendimi sadece 2 kaşık sebze yicem o kadan
İnşallah ayağımı sürümüşümdür de takır takır hamilelik haberleri alırız:)
Kopri, Misti, Pınar, Medi, eylül, sevsenaaa, bidikkk...
Sonra da hamiş topiği açarız işte o zaman şen şakraklığın dibine vururuzz
şmdi seninle ilgili yorum yapmak isterdik ama seni göremedik ki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?