Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

valla içimizden gelidkçe dualarımızı paylaşmak çok güzel tabi.Müminin mümine ettiği dua daha makbulmüş.Ama listenin en başında ben varım dün yaptığım teste göre ilk kırmızıyı da ben yiyecem.
Dua sırası bende sanırım

birde kızlar duydunuz mu bunu 41 kere meryem suresi okuyan kişinin çocuğu olurmuşşş...

ama düşünsene erkeğin spermi olmaksızın meryem hamile kalabiliyor..çok yaşlı üstelik eşi kısır olan zekeriya eşini hamile bırakabiliyor..aslında bir de mealinden de okumak lazım...istediğini yalnızca allahtan iste

16 hafta 16 !!!!
hay maşallah yaaaaaaaaaa
ne çabuk geçti zaman
akıllım da bana dedi benim ona dediğim gel bana sor :)
sen de aynını dersin eminim

Yok canım hiçte öyle demiycem.
İlk zamanlar başka arkadaşların tickırlarına bakardım ben daha 6+0 haftalardaydım onlar 16-17-18 ooo nasıl geçecek bunca zaman derdim.Şimdi bir bakıyorum ooo ne çabuk geçti zaman diyorum ben 17.haftanın içindeyim son reglime göre 1.haftada ileriden gidiyorum yani doktora göre şu an 18.haftanın içindeyim eeee yol yarı olmuş 4,5 ay ediyor.

o ben değildim amaa öyle oluyorsa bende yapayımmmm :=))))

Hobaraaa:)))
HAdi bi de meryem toplamacayaaaa
Şu yasi bi bitsin de inşşş ona da bakarız

öyle oluyomu bilmiyorum ama benim okuduğum kişinin kendisi okuyacakmış türkçe mealini okuyun çok değişik şeyler yazıyor içinde tamamen çocuk üzerine nerdeysee

elmacık cinsiyete omurgadan bakmıyolar mı illa pipişkoyu mu görecekler:26:

benim miki 2 gün geriden gidio
bişi olmaz dedi dr ama öle
tam 9 diil bugün 8+5 oluo heralde

gerçekten öyle bıdığımmm biz duamızı edelim istediğimizi Rabbimizden isteyelim elbet birşeyler sebep olucaktır inşallah
tgbacım ilk kan testini kaçıncı günüde yaptın cnm?

canım 21.gün yaptı doktorumm ilk testi benim doktorda benim gibi aceleci zaten onun yüzünden sabırsız biri oldum çıktımmmm.Şaka bir yana bana ilaç tedavisi uygulanıyor muhtemelen 17. yada 18.günde falan yumurtlama oldu

Kızlar MEryem Suresi nden kısa bir alıntı:

Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."

5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."

6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."

7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."

8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.

9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

ay kızlar bişi paylaşmak istiyorum size
Rabbim sen büyüksün...
geçende bahsetmiştim hatırlayan vardır belki eşimin bir arkadaşı malzeme satmamız için dükkana getirdi satılmayınca da malzemesini geri istedi diye anlatmıştım..
aynı şahıstan eşim ve bir başka arkadaşı matkap almıştılar tanesi 250lira biz 200 vermiştik 50 lira için de adam bizden kablo aldı ödeştik yalnız o diğer arkadaş 5 kuruş vermedi.. o vermedi diye de malzemeyi veren adam mrın krın etmeye başlamıştı mecburen birini iade etmek lazımdı eşimdi kalktı bizimkini verdi daha az kullanılmış diye.. bende çok köpürmüştüm ozaman.. çünkü bu diğer şahsın bize 300 lira borcu vardı ayrıca da markap ta 250 etti 550.. adam çıkarmış 150 vermiş eşime iş işten geçince... ulan dedim nekadar rahat insanlar var.. ben geçen gün bakkalda 1 liram çıkışmadı az aldıydım para yanıma bakkal da dedi yenge getirirsin sorun yok.. ben ona rağmen 1 gece rahat uyuyamadım.. sabah ilk işim o 1 lirayı vermek ti..
neyse
şimdi de eşim arıyor A. abinin inşatta malzemeleri çalınmış.. matkap falan filan diye.. e-e-e dedim demek helal değilmiş.. saydı biraz bende hadi görüşürüz dedim kapattım..

kızlar yorumunuzu bekliyrum.. ben miyim çok kötü olan??

ahahahah
ne atraksiyonlu kadınsın sen yaaaaaaaaaa
her gün bi olay :)

not: Hiç de kötü diilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…