ahahahah
ne atraksiyonlu kadınsın sen yaaaaaaaaaa
her gün bi olay :)
not: Hiç de kötü diilsin
selam arkadaşlar dün geceden beri çok üzgünüm
büyükannem ve büyükbabam umreye gitmişti büyükkannem hasta geldi kadıncağız ibadetini yaptı geldi ama evine ulaşamadı şu an yoğun bakımda yatıyo dualarınızı istiyorum arkadaşlar allahım herşeyin hayırlısını versin
büyükannem ve büyükbabam umreye gitmişti büyükkannem hasta geldi kadıncağız ibadetini yaptı geldi ama evine ulaşamadı şu an yoğun bakımda yatıyo dualarınızı istiyorum arkadaşlar allahım herşeyin hayırlısını versin
günaydın cici anne
bitirelim demi akıllımın yasinlerini..
5 tane ben okurum.18 + 5 = 23
41 - 23 = 18 kaldı.kalanlardanda eksik olursa yine okurum..hadi kaç kişiyiz şurda...
herkes okuyabileceği rakamı yazsın lütfen ve cumaya kadar bitirelim...
geçmiş olsun canım allah şifa versinn
canım geçmiş olsun.. rabbim sağlık versin.. nesi var ki ?
birde kızlar duydunuz mu bunu 41 kere meryem suresi okuyan kişinin çocuğu olurmuşşş...
allah razı olsun arkadaşlarım
şeker 700 olmuş artı kalp tansiyon bide ciğerler fena heralde hava çarpmış çok sıcakmış yemek yiyememiş bide üstüne buzlu sular mahvolmuş durumu çok ciddi
bizi tanıyamadı o kadar kötüydükü şook olduk hepimiz
allah razı olsun arkadaşlarım
şeker 700 olmuş artı kalp tansiyon bide ciğerler fena heralde hava çarpmış çok sıcakmış yemek yiyememiş bide üstüne buzlu sular mahvolmuş durumu çok ciddi
bizi tanıyamadı o kadar kötüydükü şook olduk hepimiz
canım benim tekrar geçmiş olsun.. inşallah çabuk atlatır bu durumu..
geçmiş olsun cnm...rabbim yardımcısı olsun..
bıdığım bende okurum yasin, tamamlarız merak etme ..
Kaçırmışım yazdıklarınızı şimdi okudum
hem bana da iyi gelir
cnm şimdilik tamamladık 41'i..bakalım eksik kalırsa sendende yardım alırız..hem sen kendini çok yorma daha bizler varız sırada..sende bize okursun..
ben 1 yasinimi okudummm allah kabul etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?