Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

selam arkadaşlar dün geceden beri çok üzgünüm
büyükannem ve büyükbabam umreye gitmişti büyükkannem hasta geldi kadıncağız ibadetini yaptı geldi ama evine ulaşamadı şu an yoğun bakımda yatıyo dualarınızı istiyorum arkadaşlar allahım herşeyin hayırlısını versin

bıdığım bende okurum yasin, tamamlarız merak etme ..
kaçırmışım yazdıklarınızı şimdi okudum
hem bana da iyi gelir

ahahahah
ne atraksiyonlu kadınsın sen yaaaaaaaaaa
her gün bi olay :)

not: Hiç de kötü diilsin

bacım ne edim :) herşey beni buluyor..
hı bu arada ben bişi daha paylaşmadığımı farkettim.. şu bahsettiğim bir ihale vardı ya resmi bir kurumun.. onu cortlattık kaybettik.. ama hiç üzülmedim.. sadece eşime taktım kafayı.. heryerde kesin bizim falan filan diye konuştu ..ihale 22sindeydi ben 19-20sinde mi ne bir kaç kişinin yanında daha.. fazla heveslenipte birsürü borç yaptın dedim.. hayal kırıklığına uğrayınca migreninle uğraşamam dedim.. bekle en güzeli.. dedim.. kızmıştı bana.. okunmamış duaya amin denmez ya.. şurda 2 ay içinde ne olduysa benim dediklerim çıktı hep.. ihaleye güya en son biz fiyat verdik tam saat 10:00da... 7500 dü bizim fiyat.. peşimize zıtlaştığı adam tekrar fiyat vermiş 3600'a almış ihaleyi.. ve kapsamlı bir bakımı var.. o fiyata kesinlikle düşmemesi lazımdı.. ama girdi onlara.. neyse..
ben artık kendimden korkmaya başladım cnm ya, ağzımı açmıcam diyorum.. ne dediysem tek tek oluyor.. bi bebek olamadı gitti hele bugünki olay akşama kavga sebebimiz olacak ondan adım gibi eminim.. adam 6-7 aydır sallıyor borcunu.. güya 1 haftalığına aldı.. alıyor 20binlik iş.. malzemesi taş çatlasın 10bini geçmiyor.. adam höbüdü gırtlak.. ailesi de 5 kuruşluk insan değiller.. eşimle bir ortamda bulunmalarından rahatsız oluyorum.. 2 haftadır kurtardım gibi de.. gündüzleri iş icabı görüşüyorlar.. benim salak ta gidip yardım ediyor ücretsiz ona.. kendi işlerini ihmal ediyor.. dükkanda hiç hevesim kalmadı eşimin sayesinde.. ne yapıcam bilmiyorum.. yine işe biryere mi girsem.. ööff :44::44:

geçmiş olsun canım allah şifa versinn

canım geçmiş olsun.. rabbim sağlık versin.. nesi var ki ?

bende okurum bugün kaç tane eksik var canım

geçmiş olsun canım allah şifa versinn

canım geçmiş olsun.. rabbim sağlık versin.. nesi var ki ?

allah razı olsun arkadaşlarım
şeker 700 olmuş artı kalp tansiyon bide ciğerler fena heralde hava çarpmış çok sıcakmış yemek yiyememiş bide üstüne buzlu sular mahvolmuş durumu çok ciddi
bizi tanıyamadı o kadar kötüydükü şook olduk hepimiz

canım benim tekrar geçmiş olsun.. inşallah çabuk atlatır bu durumu..

geçmiş olsun cnm...rabbim yardımcısı olsun..

bıdığım bende okurum yasin, tamamlarız merak etme ..
Kaçırmışım yazdıklarınızı şimdi okudum
hem bana da iyi gelir

cnm şimdilik tamamladık 41'i..bakalım eksik kalırsa sendende yardım alırız..hem sen kendini çok yorma daha bizler varız sırada..sende bize okursun..

Allah acil şifalar versin ercem yardımcısı olsun babaannenin
rahatsızlığı ne ki acep öyle yoğunbakımda:26:

sanırım herkes öğlen yemeğine çıkmış.. neyse bende kayfemi içiyim bari.. iştah falan yok anam.. zar zor azıcık otladım 2 saat önce

tubiş sonucunu netten mi takip ediyorsun telefonla mı öğreneceksin.. hani netten ise erken yazarlar belkş kontrol et dicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…