Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

tubiş sonucunu netten mi takip ediyorsun telefonla mı öğreneceksin.. hani netten ise erken yazarlar belkş kontrol et dicektim

netten öğrenicem ama çıkmamış dahaa içim bir garip oldu son anda ben böyle olduysammmm yine yok gibiii diyorummm hep böyle oluyorr sonrada malesefff aynııı durummm bakıcaz artıkk koprina Allahtan hayırlısı diyorum yoksada kısmett bidahakinee ( kendimi avutmaya başladımmm bakalım )

kızlaar merhaba... nasılınız...
ben dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm çok güzel çok sevimliydi çok etkilendim yaaa..

biliyorum canım ben de yine aynı hissediyordum geçen ay ama sonuç aynı değildi
bilmem anlatabildim mi

kızlaar merhaba... nasılınız...
ben dün gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm çok güzel çok sevimliydi çok etkilendim yaaa..

benim de hep kızım olurdu.. akşam ilk defa oğlumu banyo yapıyordum.. (herhalde kaka yaptıydı ki yıkamışım) nassın şebom... evde durumlar nasıl ?

tubiş.. can sıkma .. hem zaten bugün bile test için erken yaaani.. doktorlar boşuna demiyor ilk belirti adet gecikmesidir diye.. ozaman rahime tutunmuş olur ha ilerde allah korusun yine olumsuzluklar olabilir ama.. erkenden sevinipte sonra üzülünce çok kötü oluyor.. içini ferah tut..

bıdık..

hayırdır inşallah şebom
ben de hep rüyamda göreyim göreyim diye yatıyorum ama yok! göremiyorum

dün gece de mide bulantılarım falan olup uyuyamayınca uzun süre allaha dua ettim yatarken allahım hamilemiyim değilmiyim bana nasip eyle rüyamda göreyim diye böyle bi rüya gördüm belki etkilendim ama ne bileyim çok mutlu uyandım çünkü bebek bana çok düşkün ve çok sevimliydi...

benim de hep kızım olurdu.. akşam ilk defa oğlumu banyo yapıyordum.. (herhalde kaka yaptıydı ki yıkamışım) nassın şebom... evde durumlar nasıl ?

iyiyim cnm ev kuşunu oynuyorum hiç bi yere çıkmıyorum halimden çok memnunum.. eşimde bi geliyo bi gelmiyo idare ediyoruz..

biliyorum canım ben de yine aynı hissediyordum geçen ay ama sonuç aynı değildi
bilmem anlatabildim mi

hadi bakalımmm hayırlıısııı
Bende geldim yemekden...
Tuğbacım ağzına sağlık..düştüm listeden seni

afiyet olsun canım ne demek rica ederim

doktor test yapmasaydı bekleyecektim amaa doktorum yaptı testi tedavi uyguluyor ya o benden meraklıııı

iyi iyi gelip gidiyosa tamamdır.. ben hiç gelmiyor sandıydım.. belki de işin stresi de etkiliyordu seni.. iyi oldu senin içinde.. beynen dinlenmiş olursun.. yaza da karı koca güzel bir tatil patlatırsınız..

Bıdık, can sıkıntısı çatıyorum işte
kadının biri geldi cam avizeler olur ya mutfağa falan 5-7 liraya satıyoruz.. en az 20tane satmışımdır bir bu kadının ki sorunlu çıktı dicem ama sorun kadında.. ampulu sıkarken okadar çok çevirmiş ki haşat etmiş avizeyi.. geçende geldi eşim ücret almadan düzeltti.. az önce yine geldi aynı boku yine yapmış.. abla dedim ben bunu ayarlarım ama dedim ampul takarken biraz daha dikkatli olun dedim bir daha gelirsen ücret alırım çünkü bu bizden kaynaklanan sıkıntı değil dedim.. tavır yapıyo bi de gerizekaaalı.. müşteri işte susuyoruz veli nimet diyoruz da .. bazıları da hak ediyor

evet canım ii geldi inanırmısın evden çıkasım yok.. =)))

sonucum belli oldu 0,282
progestoron 17ye düşmüşşş yanii gebelik yok başka bahara kaldıııı

evet canım ii geldi inanırmısın evden çıkasım yok.. =)))

ara sıra egzersiz falan yap kendini yormayacak şekilde.. (hani bebik falan vardır diye)
yoksa evde dururken duba gibi olursun hareketsizlikten.. örnek1: BEN!

sonucum belli oldu 0,282
progestoron 17ye düşmüşşş yanii gebelik yok başka bahara kaldıııı

kuzum üzme kendini zaten <5'e kadar negatif diye geçer.. bazı doktorlar <10 rakamını baz alır.. eltimin 9,86 çıkınca doktor kesin bişey diyemem demişti.. tam adet olacağı gün okadar çıktıydı bhcg.. tabi şimdi hamile de.. o ayrı

peeehhh!!!
Allahtan hayırlısı bacım

hayırlısııı inşallahhhh benim bu ay fossss çıktıııı neyse nisana inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…