sonucum belli oldu 0,282
progestoron 17ye düşmüşşş yanii gebelik yok başka bahara kaldıııı
ara sıra egzersiz falan yap kendini yormayacak şekilde.. (hani bebik falan vardır diye)
yoksa evde dururken duba gibi olursun hareketsizlikten.. örnek1: BEN!
nasıl bi tedavi demişidim tuğbacım
canım adetinin kaçıncı günü yaptırdınki
sonucum belli oldu 0,282
progestoron 17ye düşmüşşş yanii gebelik yok başka bahara kaldıııı
benim tahliller 21.gün yapılmaya başlandı ilk 0.22 çıktı progestoronda çok iyiydi sonraa bidaha bakıldı 1.20 çıktı 4 gün sonra 0,282 çıktııı adetime 2 gün falan varrr herşeyin hayırlısıı olmadııı bu seferr bidahakine inşallahhhhh
evet aslında öyle
0.22
1.2
2.4
4.8
9.6
19.2
38.4... diye gideceğini düşünmüştüm ben de
aılama yaptırcam herhalde amaa aşılama hakkında hiç bir bilgim yok maleseff devlet karşılıyormu ne yapmalıyım bilmiyorum biraz araştırma yapayım bakalım devlet karşılamasaada fiyatları nasıldır bilen var mı
bilgim yok canım..daha yeni çektirdin filmi 1-2 ay denesen olmaz mı???
Amma çok konuşmuşsunuz ya..
Tuğbacım moral bozmak yok...hep beraber çalışmalara devam ediyoruz
tubiş hakkında hayırlısı kuzum.. bence de 1-2 ay daha dene filmi yeni çektin zaten.. belki kendiliğinden olur nasılsa herşey normal.. sen çalışmalarına bak sadece.. ve okadar fazla takma ve takip etme..
kızlar ya ben bu ay ilaç kullanmıyorum ya artık .. adetimin 2 gününden böyle ara sıra baş dönmeleri falan oluyor.. acep ilacı bıraktığımdan mıdır ki.. yan etkilerine baktım da kullanırken yazı baş dönmesi bulantı yapar diye.. ben kullanmayınca böle oldum.. belki de ani hava değişikliğindendir de.. bahar yorgunluğudur diyim kendimce
ay şu facebooku pek sevdimkaç yıldır görüşmediğim arkadaşım bulmuş beni 2 buçuk yaşında kızı varmış ay dedim hemen birinci denemede mi oldu.. birinciyi bırak diyor 1 kezle oldu dedi 2007yi 2008'e bağlayan akşamı millet yılı karşılarken, bunlar çalışma yapmışlar .. ondan sonra kız da sınavları için başka şehire gitmek zorunda kalmıştı 2 yıllık evliydiler işte.. deneyelim dedik diyo nasılsa hemen tutmaz olmaz diye, 2008de üniv den mezun olacaktı, işte öyle hamile kalmış üniversiteye tek girdim diyo.. ikimiz mezun olduk diyor hoşuma gitti.. nasıl beceriyo millet yaw.. ve tam 28 gün sürermiş adeti saat gibi..
işteee öylesine deneyince oluyorrr hemennnn yanii burda ne yapmak gerekiyor takip etmemek gerekiyorrrr.... yılbaşı akşamııı daa komik olmuşş yılbaşı çocuğuuu vayy beee
ay şu facebooku pek sevdimKaç yıldır görüşmediğim arkadaşım bulmuş beni 2 buçuk yaşında kızı varmış Ay dedim hemen birinci denemede mi oldu.. Birinciyi bırak diyor 1 kezle oldu dedi 2007yi 2008'e bağlayan akşamı millet yılı karşılarken, bunlar çalışma yapmışlar .. Ondan sonra kız da sınavları için başka şehire gitmek zorunda kalmıştı 2 yıllık evliydiler işte.. Deneyelim dedik diyo nasılsa hemen tutmaz olmaz diye, 2008de üniv den mezun olacaktı, işte öyle hamile kalmış üniversiteye tek girdim diyo.. Ikimiz mezun olduk diyor Hoşuma gitti.. Nasıl beceriyo millet yaw.. Ve tam 28 gün sürermiş adeti saat gibi..
nasip işte kimisi 1 kez yapar olur kimisi benim gibi 6 aydır yapar olmaz
hı bende şöle bi laf söyledim.. millet havai fişek patlatırken.. siz tanseli mi patlattınız diye(bebişin ismi tansel )
ay bu arada.. bizim tannseli gören var mı aramıza eskisi gibi katılmıyor ama foruma giriyor sanırım
dediğin gibi kimi 1 kez kimide (BEN GİBİ) 43 AYDIRR ÇALIŞIR ÇABALAR olmazzzzznasip işte kimisi 1 kez yapar olur kimisi benim gibi 6 aydır yapar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?