Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ay bütün mailler bana karşı beaa... gittigidiyordan 4-5 mail gelmiş.. hepsi de spor ile ilgili.. yok yoga seti.. yok pilates.. yok bilmemne ayol rejim yapıyok şurda.. hareket te edecez.. eccik sabır

ara sıra egzersiz falan yap kendini yormayacak şekilde.. (hani bebik falan vardır diye)
yoksa evde dururken duba gibi olursun hareketsizlikten.. örnek1: BEN!

allah büyük cnm ama bebek varsada hergün düzenli yürüyüşe uyku düzeni falan yaparım... artık ne gerekiyorsa..

nasıl bi tedavi demişidim tuğbacım

bu ay rahim filmi falan çekindim klomenn falan kullanmıştım doktor gebelik başlangıcı olabilir diye takipe başladı azıcik değerlee sonrada fos çıktı tabiii

canım adetinin kaçıncı günü yaptırdınki

benim tahliller 21.gün yapılmaya başlandı ilk 0.22 çıktı progestoronda çok iyiydi sonraa bidaha bakıldı 1.20 çıktı 4 gün sonra 0,282 çıktııı adetime 2 gün falan varrr herşeyin hayırlısıı olmadııı bu seferr bidahakine inşallahhhhh

evet aslında öyle
0.22
1.2
2.4
4.8
9.6
19.2
38.4... diye gideceğini düşünmüştüm ben de

aılama yaptırcam herhalde amaa aşılama hakkında hiç bir bilgim yok maleseff devlet karşılıyormu ne yapmalıyım bilmiyorum biraz araştırma yapayım bakalım devlet karşılamasaada fiyatları nasıldır bilen var mı

bilgim yok canım..daha yeni çektirdin filmi 1-2 ay denesen olmaz mı???

bilgim yok canım..daha yeni çektirdin filmi 1-2 ay denesen olmaz mı???

aslında bende öyle düşünüyorum 2 ay falan bekleyyeyim olmazsa haziran gibi giderim artık düzgün bir yeree birde bizim tayin işimiz varrrr doğuya tayin çıkabilir o yüzden haziranı falan bekleyeyim ben:44::44::44:

Amma çok konuşmuşsunuz ya..
Tuğbacım moral bozmak yok...hep beraber çalışmalara devam ediyoruz

tubiş hakkında hayırlısı kuzum.. bence de 1-2 ay daha dene filmi yeni çektin zaten.. belki kendiliğinden olur nasılsa herşey normal.. sen çalışmalarına bak sadece.. ve okadar fazla takma ve takip etme..

kızlar ya ben bu ay ilaç kullanmıyorum ya artık .. adetimin 2 gününden böyle ara sıra baş dönmeleri falan oluyor.. acep ilacı bıraktığımdan mıdır ki.. yan etkilerine baktım da kullanırken yazı baş dönmesi bulantı yapar diye.. ben kullanmayınca böle oldum.. belki de ani hava değişikliğindendir de.. bahar yorgunluğudur diyim kendimce

Amma çok konuşmuşsunuz ya..
Tuğbacım moral bozmak yok...hep beraber çalışmalara devam ediyoruz

bugünnn ilk defaa sonuca üzülmeyeceğimmmm çalışmalarea devammm takipte etmiycem zaten sınavlarım başlıyor kafayı oraya yorarım hiç olmazsaaaaa amann napalımmm dünyanın sonu değil yaa koprinammm aynı şey bendede var bence bahar yorgunluğuuu

Son düzenleme:
ay şu facebooku pek sevdim kaç yıldır görüşmediğim arkadaşım bulmuş beni 2 buçuk yaşında kızı varmış ay dedim hemen birinci denemede mi oldu.. birinciyi bırak diyor 1 kezle oldu dedi 2007yi 2008'e bağlayan akşamı millet yılı karşılarken, bunlar çalışma yapmışlar .. ondan sonra kız da sınavları için başka şehire gitmek zorunda kalmıştı 2 yıllık evliydiler işte.. deneyelim dedik diyo nasılsa hemen tutmaz olmaz diye, 2008de üniv den mezun olacaktı, işte öyle hamile kalmış üniversiteye tek girdim diyo.. ikimiz mezun olduk diyor hoşuma gitti.. nasıl beceriyo millet yaw.. ve tam 28 gün sürermiş adeti saat gibi..

işteee öylesine deneyince oluyorrr hemennnn yanii burda ne yapmak gerekiyor takip etmemek gerekiyorrrr.... yılbaşı akşamııı daa komik olmuşş yılbaşı çocuğuuu vayy beee

işteee öylesine deneyince oluyorrr hemennnn yanii burda ne yapmak gerekiyor takip etmemek gerekiyorrrr.... yılbaşı akşamııı daa komik olmuşş yılbaşı çocuğuuu vayy beee

hı bende şöle bi laf söyledim.. millet havai fişek patlatırken.. siz tanseli mi patlattınız diye (bebişin ismi tansel )

ay bu arada.. bizim tannseli gören var mı aramıza eskisi gibi katılmıyor ama foruma giriyor sanırım

nasip işte kimisi 1 kez yapar olur kimisi benim gibi 6 aydır yapar olmaz

Son düzenleme:

bende 6 aydır uğraşıyorum güya ama sorana da erteledik diyorum.. çünkü herkes detaya giriyor.. herkes bana yükleniyo doktora gittin mi diye.. kimse erkekte sıkıntı olabileceğine ihtimal vermiyor.. milletimiz böyle ne yazık ki bir de erkek tarafı olunca tamamdır zaten.. benim kendi anne ve babamın daha haberi yok çocuk düşündüğümüzden.. hamile kalayım ilk 2 - 3 ayı atlatayım öyle söylerim herhalde bizimkilere..

valla iyi demişsinnnn
tansel arasıra foruma geliyor malesef katılmıyor amaa kendi açısından belkide haklıı Rabbim ona aratmadan bebiş nasip etsin inşallahhh
dediğin gibi kimi 1 kez kimide (BEN GİBİ) 43 AYDIRR ÇALIŞIR ÇABALAR olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…