Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin

ben 2-3 gündür pusetlere takmış durumdayım.. şu 3 tekerli olanlar var ya çok hoşuma gidiyor.. eşime de gösterdim akşam şaka yapacak ya bakış aynen e ama bunun 1 tekeri eksik dedi .. koptum gülmekten yok dedi benim çocuğum klasik 4 tekerli pusette gezecek.. e hadi diyorum olsun da tekeri olsun derdimiz ay bazı modellere hasta kaldım ya.. ama çok pahalı istediklerim.. napak.. olsun da baston puset alırız 100-150 liraya.. olsun yeter ki ..

tgba cım şimdi okudum ,her türlü sonuç hakkımızda hayırlı olan demekki cnm.Bir dahaki sefere inş.
Aşılamayı devlet karşılamıyor cnm .400 tl. 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyolar.ki inş o noktaya gelmeyiz.

ben de gördüm onları züpper bişi
uçak gibi:)

eşime de gösterdim o da garibim bebenin hiçbişey normal olmayacak çünkü anası normal değil diyo

hayırlısıısı canımmm inş ben fiyatları daha yüksek zannediyordum amaa iyiymiş fiyatı aşılamanın hayırlısı ben haziran gibi yaptırırım artık dediğin gibi tüp bebek aşamasına gelmeden hamiş kalırız inş

kızlar biliyosunuz kardeşim askerde..o askere gittiğinde kendi kendime söz vermiştim hem hamile kalıcaktım,ehliyet alıcaktım ve ruhsatımı alacaktım..çocuk gelecek askerden 47 günü kaldı ben hala hiçbirini yapamadım. off cnm sıkıldı bak şimdi..

Cnm ehliyet ve ruhsat için haklısın da bebik senin elinde değil ki..Olsa yapardın çoktan

hmm hamileliği 3 günde halledebilirsin ama diğerleri için 1.5 ay yetmez sanırım

kız can sıkma.. hamilelik rabbim nezamna verirse olur zaten..
ama ehliyeti alabilirsin.. kursa yazıl... kızılayda oya sürücü kursu var 2 şubesi var biliyorsundur.. eşim beni oraya yazdıracaktı o da oradan ehliyet almıştı.. memnun yani.. istersen araştır.. bebiş olmadan çöz bu işi derim ihtiyacın olacak doğurunca... sonra neden almadım ehliyeti diye üzülme yaani..

ben de gördüm onları züpper bişi
uçak gibi:)

eşime de gösterdim o da garibim bebenin hiçbişey normal olmayacak çünkü anası normal değil diyo

katılıyorum... aynısı kendim için de geçerli

Son düzenleme:
Cnm ehliyet ve ruhsat için haklısın da bebik senin elinde değil ki..Olsa yapardın çoktan

ama o da benim elimde bir bakıma..her ay söz veriyorum çok çalışıcam diye.1 hafta çalışsam sonrası tembellik yapıyorum.daha hala doğru düzgün doktora gidip ben bebek istiyorum bir sorunum varmı diye bile sormadım.eşimide doktora götrürmedim.hepsinde suç bende anlayacağın.

sakın kendini suçlama güzelim.. senle ilgisi yok.. dediğim gibi ehliyete yazıl biraz da aklın dağılmış olur.. o sürede çalışmaları da devam edebilirsin zaten yaaani.. kursa yazıldıktan sonra devamı gelir zaten alırsın ehliyeti.. kardeşinde sevinir bence..
bebek için kendinde sorun arama.. okadar da sebepsiz infertilite yaşayan çifler var.. her ikisi sağlıklı ama çözüm yok.. ummadıkları anda evlat sahibi oluyorlar.. sabır dile o konuda..

dün şüküş birine kızıyordu
hem erkek ailelerinin sorunu hemen kadınlara yapıştımalarına kızarsınız hem de eşinizi getirmezsiniz buraya, kendiniz uğraşırsınız durursunuz diyordu
kendiniz istiyorsunuz dedi..şuan buraya yalnız geliyorsan sorun bende demiş oluyosun dedi

gözlerinden ateş çıktı hayretle izledim

hmm hamileliği 3 günde halledebilirsin ama diğerleri için 1.5 ay yetmez sanırım

niye gülüyosunuz hain arkadaşlar

kardeşim geçen gün telefonda anneme soruyomuş.anne hani ablamın birşeyi vardıya düşmüştü siz arkası hemen gelir demiştiniz geldimi (şifreli konuşuyo güya kimse anlamasın diye yavrum benim kıyamam ben ona) annemde diyoki asker ocağında kardeşine bile dert oldu senin bebek.hamile kalırsan hemen arayıp müjdeliycem ona diyo ama çok bekler.bu sefer kalp atışını duymadan kimseye söylemiycem..sizin dışınızda

AMİN canım Allah'ım hayırlısı neyse onu versin size de sabır ve güç versin

sonucum belli oldu 0,282
progestoron 17ye düşmüşşş yanii gebelik yok başka bahara kaldıııı

KISMETTEN ÖTE KÖY YOK ... Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip eder inşallahhhh

Devlet aşılamayı karşılıyor canım. İnfertilite kliniğine git devletin senden bişeler isteyecek sonra 3 aşılama yapacak olmazsa da hemen tüp bebek raporu verecek.

Eşinin spermlerinde sorun yoksa aşılama amaaaa spermde sorun varsa hiiiçç aşılamaya girme kendini yıpratma direkt tüpe geç canım

Walla ayakta alkışlıyorum Şükran'ı..Ne kadar doğru. Erkekleri böyle yetiştiren de kadınlar değil mi zatenn...Direk geline suç yükleyenler de yine kadınlarrr... Kadın kendini ezdirirse ezen çok olur...
Bak yine feminist damarlarım kabardı

senin şüküşüne bayılıyorum ben ya.. kadın haklı ama.. biz erkek anası olursak nasıl olcaz acaba.. erkeklerimizi böyle pohpohlıcaz mı sende biişi yoktur karın gitsin kontrole diye.. ama çekmiş ve görmüş kadınlar olarak inşallah bu hataları yapmayız.. kendiliğinden olmazsa her iki taraf ta kontrole gitmeli kesinlikle.. erkekler 1 kez gidicek bi kap doldurup bitecek işleri.. ama bizim kurcalanmadık noktamız kalmayacak şeyimizde.. tyobe tyobe..
aferin teyzeme şüküşüme.. sevdim görmeden.. resimde de pek bi sevimli bişiy :) anaam diyesim geldi kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…