valla iyi demişsinnnn
tansel arasıra foruma geliyor malesef katılmıyor amaa kendi açısından belkide haklıı Rabbim ona aratmadan bebiş nasip etsin inşallahhh
dediğin gibi kimi 1 kez kimide (BEN GİBİ) 43 AYDIRR ÇALIŞIR ÇABALAR olmazzzzz
aılama yaptırcam herhalde amaa aşılama hakkında hiç bir bilgim yok maleseff devlet karşılıyormu ne yapmalıyım bilmiyorum biraz araştırma yapayım bakalım devlet karşılamasaada fiyatları nasıldır bilen var mı
ben 2-3 gündür pusetlere takmış durumdayım.. şu 3 tekerli olanlar var ya çok hoşuma gidiyor.. eşime de gösterdim akşam şaka yapacak ya bakış aynene ama bunun 1 tekeri eksik dedi .. koptum gülmekten yok dedi benim çocuğum klasik 4 tekerli pusette gezecek.. e hadi diyorum olsun da tekeri olsun derdimiz ay bazı modellere hasta kaldım ya.. ama çok pahalı istediklerim.. napak.. olsun da baston puset alırız 100-150 liraya.. olsun yeter ki ..
tgba cım şimdi okudum ,her türlü sonuç hakkımızda hayırlı olan demekki cnm.Bir dahaki sefere inş.
Aşılamayı devlet karşılamıyor cnm .400 tl. 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyolar.ki inş o noktaya gelmeyiz.
kızlar biliyosunuz kardeşim askerde..o askere gittiğinde kendi kendime söz vermiştim hem hamile kalıcaktım,ehliyet alıcaktım ve ruhsatımı alacaktım..çocuk gelecek askerden 47 günü kaldı ben hala hiçbirini yapamadım.off cnm sıkıldı bak şimdi..
kızlar biliyosunuz kardeşim askerde..o askere gittiğinde kendi kendime söz vermiştim hem hamile kalıcaktım,ehliyet alıcaktım ve ruhsatımı alacaktım..çocuk gelecek askerden 47 günü kaldı ben hala hiçbirini yapamadım.off cnm sıkıldı bak şimdi..
ben de gördüm onları züpper bişi
uçak gibi:)
eşime de gösterdim o da garibim bebenin hiçbişey normal olmayacak çünkü anası normal değil diyo
hmm hamileliği 3 günde halledebilirsin ama diğerleri için 1.5 ay yetmez sanırım
Cnm ehliyet ve ruhsat için haklısın da bebik senin elinde değil ki..Olsa yapardın çoktan
ama o da benim elimde bir bakıma..her ay söz veriyorum çok çalışıcam diye.1 hafta çalışsam sonrası tembellik yapıyorum.daha hala doğru düzgün doktora gidip ben bebek istiyorum bir sorunum varmı diye bile sormadım.eşimide doktora götrürmedim.hepsinde suç bende anlayacağın.
ama o da benim elimde bir bakıma..her ay söz veriyorum çok çalışıcam diye.1 hafta çalışsam sonrası tembellik yapıyorum.daha hala doğru düzgün doktora gidip ben bebek istiyorum bir sorunum varmı diye bile sormadım.eşimide doktora götrürmedim.hepsinde suç bende anlayacağın.
hmm hamileliği 3 günde halledebilirsin ama diğerleri için 1.5 ay yetmez sanırım
katılıyorum...aynısı kendim için de geçerli
selam arkadaşlar dün geceden beri çok üzgünüm
büyükannem ve büyükbabam umreye gitmişti büyükkannem hasta geldi kadıncağız ibadetini yaptı geldi ama evine ulaşamadı şu an yoğun bakımda yatıyo dualarınızı istiyorum arkadaşlar allahım herşeyin hayırlısını versin
sonucum belli oldu 0,282
progestoron 17ye düşmüşşş yanii gebelik yok başka bahara kaldıııı
aılama yaptırcam herhalde amaa aşılama hakkında hiç bir bilgim yok maleseff devlet karşılıyormu ne yapmalıyım bilmiyorum biraz araştırma yapayım bakalım devlet karşılamasaada fiyatları nasıldır bilen var mı
dün şüküş birine kızıyordu
hem erkek ailelerinin sorunu hemen kadınlara yapıştımalarına kızarsınız hem de eşinizi getirmezsiniz buraya, kendiniz uğraşırsınız durursunuz diyordu
kendiniz istiyorsunuz dedi..şuan buraya yalnız geliyorsan sorun bende demiş oluyosun dedi
gözlerinden ateş çıktı hayretle izledim
Bak yine feminist damarlarım kabardı
dün şüküş birine kızıyordu
hem erkek ailelerinin sorunu hemen kadınlara yapıştımalarına kızarsınız hem de eşinizi getirmezsiniz buraya, kendiniz uğraşırsınız durursunuz diyordu
kendiniz istiyorsunuz dedi..şuan buraya yalnız geliyorsan sorun bende demiş oluyosun dedi
gözlerinden ateş çıktı hayretle izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?