Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

yaa ne kadar pahalı herşey
bi 3 tekerli puset beendim 1200 lira
bi beşik beendim 1750 lira
pehhhhh almam banane
gap baby ye baktım nasıl güzeller ama pahalı :)

pehhhhh almam banane

ben de beğendiydim de bagajda sorun oluyomuş
arabanız bizimki gibi hatchback bi modelse bi daha düşün dirim

pehhhhh almam banane

aynen bacım.. bir de ben travel systemlere bakıyorum.. almışken de düzgün bişi olsun istiyor insan.. concord neo var 1500lira... eşimde 500-600dan fazla vermem diyor.. bakalım.. inşallah imkanımız olur.. bu concord neo yu arkadaşım almış ama diyor sadece kolay toplanabilmesi güzel onlar istanbul bulgaristan arası mekik dokudukları için sık sık yolculuk yapıyorlar ve bagajda fazla yer almıyormuş dediğine göre.. okadar teferruata gerek yok diyor.. :26: bende 3 tekerli istiyorum

mistralim hamileliği 3 günde halledersin yazmış ya ona güldüm ,sevmek 1 ömür süre sevişmek 1 dak şarkısı geldi de aklıma

kızma bana ama sakın olur mu
sadece senin için karışığım ben
üzülüorum, içim üzülüo teksin zor bi hayattasın
iyi kötü ne senin için bilmek istiyorum sadece

ben üzülüorum bebek olacak die sen seviniosun offf bilmiorum yaaa şebo senle ilgili çok karışığım
çok dengelerimi altüst ettin benim sen

kuzum inan bana bende çok karışığım bebek var mı yok mu bilmiyorum ama olursada sevinecem olmazsa da daha çok sevinecem.. o yüzden şu belirsizlik beni öldürecek..

kızma bana ama sakın olur mu
sadece senin için karışığım ben
üzülüorum, içim üzülüo teksin zor bi hayattasın
iyi kötü ne senin için bilmek istiyorum sadece

inan bende bilmiyorum allah hakkımda hayırlısını versin.. ama yüzümü güldürüp geleceğimi aydınlatacaksa bi bebek bilsem yaparım hemen şimdide dört gözle beklerim inana bana başka zaman olsa kırk tane test yapmıştım ama buna rağmen içimden test yapmak bile gelmiyor..

hayırlısı inşallah Allah hakkında ne hayırlı ise onu versin
senin yaşadığının milyonda birini o meleğe yaşatmasın inşallah
kocanı da Allah ıslah etsin, değişsin çok ii adam olsun ne diim

teşekkür ederim cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…