Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Bebek olmadan önce yüzün gülmeli diye düşünüyorum...Kimse ileriyi göremez, hakkında ve hakkımızda hayırlı olan olsunn

dün akşam canım taze fasülye istedi
giderken alıp düdüklüde pişirdim
fasülye cacık&pilav menüsünü 20 dk da hallettim kendim ve mikimle gurur duydum :)

fasülye cacık&pilav menüsünü 20 dk da hallettim kendim ve mikimle gurur duydum :)

Bende ilk defa soya soslu körili tavuk yaptım çok güzel oldu ...Tavsiye ederim..
Köri ve soya sosu daha önce hiç kullanmamıştım ama değişik lezzetler arıyorum artık.

aferin mikimin anasına ve kendisine..
ben bu aralar yemek işini ihmal ediyorum bulduğumu koyuyorum kocişin önüne kendim otluyorum ama yeşillik bitti 1-2 gündür onun yediğinden yiyorum azıcık azıcık...
çok şükür halimize de.. bazen ekmek peynir yemek zorunda kalıyoruz

ben de bi gazla soya sosu almıştım ama damak tadımıza pek uymadı

ay ben memlekette çin lokantasına gitmiştim.. üniv.den arkadaşlarla toplanmıştık oraya pilav yemeye bi sürü sos koydular önümüze.. ben soya soslu yedim çok hoşuma gitmişti..

ben de bi gazla soya sosu almıştım ama damak tadımıza pek uymadı

Ben de salatada yemiştim yemeğe ilk defa kattım.Hep aynı lezzetleri yemekten sıkılıyorum arada farklı tatlar iyi geliyo ..

"tavuk"
adına tahammülüm yokkk
iğrençççç

Niye öyle dedin hiç mi yemezsin tavuğu ben kırmızı etten daha çok seviyorum..geçen eşim tavşan avlamışlar derisi yüzülmüş getirdi göster bana ..:84::84::84: o günden sonra kırmızı etten soğudum

ben tam bir kırmızı etoburum
öyle böyle değil dışının rengi dönecek içi pembe kalacak orta az pişmiş olacak :)
eşimin tabiriyle tam bir yamyamım
pastırma-füme gibi şeyleri de çok severim

"tavuk"
adına tahammülüm yokkk
iğrençççç

kız sevilmez mi tavık ben çok severim.. kocam sevmez pek.. günü tutarsa ozaman yer.. pazar günü pikniğe gittik kuzum yiyemedi.. diktiler onu mangalın başına 4-5 kilo tavuk eti pişirince haliyle yiyemedi... ama ben yerim vallahii

ben salamı bile pişiririm öyle yarı pişmiş gıdaları yiyemiyorum..
aaaa kızlar bu arada çiğ et tüketmeyin gebeliğe hazırlıkta çiğ ette buluna bir bakteri düşüğe sebep oluyor.Salam ,sucuk sosis,çiğ köfte mümkün oldukça uzak durun.Birde iyi yıkanmamış çiğ sebzeler kıvırcık salata vb. bana doktor demişti.

Son düzenleme:
ben salamı bile pişiririm öyle yarı pişmiş gıdaları yiyemiyorum..

ıy.. ben pek salam sevmem ama jambonu severim.. sosisi de kızartmam haşlarım.. fazla yağlı şeyler içimi karıştırıyor.. görümcemler çocuklara patates kızartması yapınca yanına sosis te kızartıyor.. ulen diyorum zaten biri yağ içinde öbürünü madem haşlanmış yemezsiniz teflon tavada yağsız pişir ızgara ululü ..

ve sanırım akşam vakti yaklaştıkça herkes acıktııı

bende elimde olsa hiç et yemem..tavuk balık kırmızı et hiç farketmez..sevmiyorum sevemiyorum bir türlü.. sebze daha çok hoşuma gidiyo..çiğ ete elimi bile değemiyorum..

Canım çok sıkkın
hep bu gibi zamanlarda tartışıyoruz zaten eşimle

aradım az önce "hemen söylersen" diye açtı telefonu
birsürü ses geliyodu belliki yalnız değildi herkesin içinde öyle açtı telefonu

çok onurum kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…