inan bende bilmiyorum allah hakkımda hayırlısını versin.. ama yüzümü güldürüp geleceğimi aydınlatacaksa bi bebek bilsem yaparım hemen şimdide dört gözle beklerim inana bana başka zaman olsa kırk tane test yapmıştım ama buna rağmen içimden test yapmak bile gelmiyor..
Bebek olmadan önce yüzün gülmeli diye düşünüyorum...Kimse ileriyi göremez, hakkında ve hakkımızda hayırlı olan olsunn
amiiin inşallah cnm bnm...
dün akşam canım taze fasülye istedi
giderken alıp düdüklüde pişirdim
fasülye cacık&pilav menüsünü 20 dk da hallettim kendim ve mikimle gurur duydum :)
fasülye cacık&pilav menüsünü 20 dk da hallettim kendim ve mikimle gurur duydum :)
sebbosh cum olması veya olmaması hangisi senın hakkında hayırlısıysa öyle olsun cnm.
Bende ilk defa soya soslu körili tavuk yaptım çok güzel oldu ...Tavsiye ederim..
Köri ve soya sosu daha önce hiç kullanmamıştım ama değişik lezzetler arıyorum artık.
Bende ilk defa soya soslu körili tavuk yaptım çok güzel oldu ...Tavsiye ederim..
Köri ve soya sosu daha önce hiç kullanmamıştım ama değişik lezzetler arıyorum artık.
ben de bi gazla soya sosu almıştım ama damak tadımıza pek uymadı
ben de bi gazla soya sosu almıştım ama damak tadımıza pek uymadı
"tavuk"
adına tahammülüm yokkk
iğrençççç
Niye öyle dedin hiç mi yemezsin tavuğu ben kırmızı etten daha çok seviyorum..geçen eşim tavşan avlamışlar derisi yüzülmüş getirdi göster bana ..:84::84::84: o günden sonra kırmızı etten soğudum
"tavuk"
adına tahammülüm yokkk
iğrençççç
ben salamı bile pişiririm öyle yarı pişmiş gıdaları yiyemiyorum..
ben salamı bile pişiririm öyle yarı pişmiş gıdaları yiyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?