Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

diyene bak diyebilirsin ama eve gidince de sende onun kafasını kır...

evet cnm acıkmaya başladık..ben her pazar 2 ana yemek ,yanına çorba,makarna veya pilav toplam 4 kap yemek yaparım .4 gün götürüyor beni . bu haftasonu annemlerde kalınca yemek yapamadım bu hafta her akşam yemek pişirmekle uğraşırım artık

bende adet olacağım hafta çok gergin oluyorum ve her ay bu zamanda tartışıyoruz..Önceleri kabul etmiyodum ama artık regl in beni gerdiğini kabul ediyorum.

kız takma sende.. anlıyorum kötü hissediyor insan kendisini ama.. eşim mesela çok yoğun olur bazen ya da elinde aletler falan varken cvp vermeye çalışır.. direk telefonu.. "ne var" diye açıyor bende afedersiniz kızlar "bok var" diyip yüzüne kapatıyorum.. biraz rezil durum biliyorum.. o anda meşgul olduğunu da biliyorum ama çıkıveriyor öyle kelimcikler bazen benden de..
sonra da arar beni." elektrik panosuyla uğraşıyordum aletler elimde yanlış bir hareketimde hayatım söz konusu kısaca söyle söyliyeceğini sende " diyor bana..

diyene bak diyebilirsin ama eve gidince de sende onun kafasını kır...

iyi de bu akşamın güzel geçmesi lazım dün çatlatma iğnesi oldum
Hep bu gibi günleri buluyo yaaaa offfffffffffffffffffffff

mesaj attım
keyfimden aramadım daha da aramam!!
Dedim..

bazen gül değil dikan yarıyor demekki..
eşim eskiden ben le konuşurken diğer tel çalsa boşver sen daha önemlisin der açmazdı.Şimdi hadi bnm işim var diyip kapatıyo

mesaj attım
Dedim..

barışma şeysi daha ii olur şeker
inat etme adama
değerini bil
öküzlük yapmış ama olsun bi kereden bişi olmaz
aynısını demin kocama bende yaptım elimde değildi çok sinirliydim

mesaj attım
Dedim..

aaa bir iki gün sık dişini şimdi trip yapmanın sırası değil..bu günleri kaçırma ..Gerçi poti 1 kere de tutturdu ama olsun şansını katla..

barışma şeysi daha ii olur şeker
inat etme adama
değerini bil
öküzlük yapmış ama olsun bi kereden bişi olmaz
aynısını demin kocama bende yaptım elimde değildi çok sinirliydim

yalnızken bişi değil derim aman yontulmamış işte derim ama olayın başkalarının yanında olması üzüyo beni..ne dicekler baybıdığın eşi de adamı nasıl bunalttıysa illallah demiş herhalde adam vs..vs...

Bizim şirkete iş yapmışlardı onu getireceklerdi getirecek misiniz akşam oluyo yükleyecek adam bulamazsınız diye aramıştım hata etmişim akşamın 7 sinde bütün işçiler gidince gelin diyip dımdızlak ortada kalmalılarmış

mesaj attım
Dedim..

cnm bnm erkek milleti hep aynı boş ver üzülme ilk başlarda eşim çok yaptı tepkimi çok gösterdim ben seni oyalamak için aramıyorum diye.. şimdi efendim hayatım diye açar ama ses tonundan anlarım yanlış zamanda aradığımı hemen söyler kapatırım... sonra işini halleder arar noldu neden aramıştın tam anlamadım der.. üzme kendini boşver akşamda boş geçirme aradan biraz zaman geçincede acısını çıkarırsın..

bu gecenin hatrına barış, yarın yne küsersin

sanırım öyle yapıcam
bu gece ve yarın bişey olmamış gibi yapıcam
bişey bulurum sonra bahaneyle bütün sinirimi boşaltırım
gözünün üstünde kaş var derim
keyfimin kahyası mısın gıcık oldum kaşına derim
Evet evet

Hehhehhh:76:İntikam soğuk yenen bir yiyecektirrr

Allah'ın manyak kadını yaaaaaaaaaaa :)
acıdım hemşerime şimdi

Aman dinime söven müslüman olsa bari
sanki sen normalsinn

ne ona acıyon bana acı bana
arkadaşın benim
benim yanımda olman lazım!!!

4. salatalığı yiyorum
ben bu mikiye çok üzülüom yaaa
anneciğim sana hamileyken hep hıyar yedim mi dicem ben bu bebeye
yazıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…