bak bak feministe bak
nasıl da hoşuna gitti erkeklerin sürüm sürün süründüğü
hayıırrr senin yüzünden hep hıyar yedim diicen
sen hep hıyar istedin diicen
Ona atıp kaçacan
kız allah seni ii etsin e mi:)) bendensin kuzu:)
Çok öptüm hepiniziii. Ben kaçtımm
kız kovalayan mı var nereye kaçıyorsun :) allahın izniyle rahat rahat git.. öptük bizde
ben de dittim dua bekliyorum malum
canım benim çarşambaya biter benim kırmızılar anca.. inşallah bende katılabilirim.. herkes paylaştı gerçi ama.. bence okunmuş yasinleri sayın siz yine de ne olur ne olmaz..
hı birde kızlar size birşey danışmak istiyorum, bizim işler bu aralar çok durgun.. tabi hemen köşeyi dönmeyi ümit etmiyoruz ama borçları ödedikçe yeni birşeyler çıkıyor.. mayısın sonuna kadar 4000bin lira toparlamamız lazım temize çıkmak için.. sürekli dualar okuyorum falan ama.. hani belki daha uygun bir dua vardır diye size de danışayım.. mesela nasıl bıdık için 41 yasin okuduk ya... bende ona benzer bişi yapsam burda kendi işimizin bereketi için.. ne bilim işte.. kısaca yardım istiyorum akıl verin ne edim.. kendim mi okumam gerekecek.. görümcelere falan da söylerim okurlar..
tatlım kırılma ama bebek dışında kimsenin dua okuyacağını sanmıyorum burda...uzun zamandır tanışıyoruz kaynaştık ama şimdi sana okuyunca öbürü başka bir şey için isteyecek öbürü başka bir şey kıramayacağız kimseyi.Hepimizin ortak sebepleneceği konu bebek ..Ama inşallah bir yerden hızır yetişir ödersiniz borçlarınızı cnm.
yok kuzum ben zaten burda kimsenin okumasını istemiyorum.. sadece hangi duaları okusam daha iyi olur diye danıştım.. buradaki kızlardan bunu isteyemem de..
pınarım Allah razı olsun..
bende öyle nette araştırıyorum da.. bazen duaların alrtlarında millet yorum yazmış oluyor bilmeğiniz duaları kuyup aldanmayın tarzında falan.. o yüzden yanlış şeyler söyleyerek dua etmekten korkuyorum bazen..
ilgilendiğin için teşekkür ederim..
mistralcim merak ediyorum seni gündaşım..var mı bi belirti? 1 nisan da mı test yapacaksın?
sabah kasıklarımda hareket olunca bugün gelir bnmkiler dedim ama gelmedi.
ne demek cnm bende senin sayende bir iki dua okumuş oldum meraklıyımda zaten.
Ben de önce meali okumadan dua okumam.Allah kabul etsin cnm dualarımızı darda olanı feraha çıkarsın.Kitaplar güzel tabi ama internette el,imizn altında artık.
cnm bilmiyorum ki belirti falan yok sanki..zaten birkaç aydır belirtisiz geliyo benim kırmızılar..sadece sol kasığımda bir ağrı var..geçen ayda ağrımıştı kist oluşmuştu..ben kiste yoruyorum dağılmadı heralde :26: test falan hiç düşünmedim ne yaparım ne yapmam bilmiyorum. bekle bakalım sen erken yaptın bence testi.
cnm bilmiyorum ki belirti falan yok sanki..zaten birkaç aydır belirtisiz geliyo benim kırmızılar..sadece sol kasığımda bir ağrı var..geçen ayda ağrımıştı kist oluşmuştu..ben kiste yoruyorum dağılmadı heralde :26: test falan hiç düşünmedim ne yaparım ne yapmam bilmiyorum. bekle bakalım sen erken yaptın bence testi.
canım komik gelecek belki de ama ben internetten duaları okuyamıyorum.. şöyle kağıt üstünde yazılmış olacak açıcam kitabı ya da kuranı öyle okuyacam.. geçende bıdık için burda abdest aldım yasin okuyum dedim 3 kez yarıda bırakmak zorunda kaldım.. müşteri falan geldi. evde oturdum okudum. en iyisi evde sakin bir ortamda okumak.. ozaman kendimi tam anlamda okuduğum şeye odaklıyorum.. aklımda daha kolay kalıyor ufak dualar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?