Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

evet ilk defa bu kadar erken yaptım aslında .Geçen ay erken regl olunca erken olurum diye düşündüm.
gelmezse tekrar yaparım cnm
İstersen birlikte yapalım ?cumartesi yapalım mı?
tamam cnm..eğer cumartesiye kadar olmazsak yapalım..ama cumartesiye kadar yapmak yok tamammı?

kız senin tam olarak kaç günde oluyordu ki.. nisan sonunda 1 ihtimalin daha olabilir mi ?

olabilir belki cnm..28 günde bir oluyorum..

şu an çok ciddi ağrım var sol tarafımda..rabbim hayırlısını versin inşallah ama cnm çok acıyo.umarım ciddi birşey çıkmaz.

kızlar ben 28 günde olduğuma göre şimdi hesapladım benim günüm yarına geliyo

ama ben sallayıp 1 nisan demiştim. en son 2 martta olmuştum..anam heyecan bastı valla beni.

ama ben sallayıp 1 nisan demiştim. en son 2 martta olmuştum..anam heyecan bastı valla beni.

çatlak :) olsun sen yine de bekle cumartesiyi.. çok mu uzak sanki çarşambayı saymazsan 2 gün.. cumartesi 3.gün olur ama sabah yapacağın için onu da saymıyorum.. idrar testi mi yapacaksın kan mı?

cnm söz c.tesi ye kadar olmazsak test yaparız o gün önce yapmak yok...Hadi inş güzel bi açılış yapalım.
sen yine 1 nisan düşün gününü rahatla..stres yokk.
ben erken olursa bile nisan sonuna yetiştiririm yine inşallah ..30 nisanda yaparım diğer testi de
Ben çıktım herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
mistral canım senle başa baş gidiyoruz bende son regli, 2sinde oldum ve günüm yarınn :=)) ben olayımda sen olma inşallah

çatlak :) olsun sen yine de bekle cumartesiyi.. çok mu uzak sanki çarşambayı saymazsan 2 gün.. cumartesi 3.gün olur ama sabah yapacağın için onu da saymıyorum.. idrar testi mi yapacaksın kan mı?

yok kız test yapmak için demiyorum zaten..yapmıycamda kafaya koydum.
geçen ay yeterince yaptım zaten ve yeterince tek çizgi gördüm negatif sonucumu elime aldım...daha fazlasını istemiyorum yani...

akşam namazlarından sonra vakıa suresi

ben buralardayım...

bende bende.. 20.00 da kapatıcam eşim gelmezse.. daha yemek yapçiim.. ne yapçim onu da bilmiyorum.. sanırım yoğurtlu makarna ile geçiştiricem.. buzdolabı bomboş.. patatesim de bitti.. biraz kuru fasulyem kaldı.. onu da artık yemek istemiyorum.. yaz geldi nerdeyse.. öff.. kendim olsam pişmiş hiç bişiye gerek yok.. ye salatayı meyveyi tamam..

mesainin bitimine bişey kalmamış sabret.. bende yanlızken yemesemde olur hiç sevmiyorum yanlız yemek yemeyi...

bi de o var
böyle bir akşamda geç geliyo

çok pis düşünceler geçiyo aklımdan
şeytan diyo boşgeç bu akşamı
anlasın ne kadar üzüldüğümü

mesainin bitimine bişey kalmamış sabret.. bende yanlızken yemesemde olur hiç sevmiyorum yanlız yemek yemeyi...

erken gelirse mecburen durucam 9-10 'a kadar da, 20de gelmezse kaçarım herhalde erkeklere bukadar yemek hazırlamaktan da şişiyoruz.. adam sofrada seni de görmek istiyor.. olmaz ki o yesin sen bakasın kenarda.. eşim gündüz dükkanda olmadığı zaman çok rahatım da, burda olduğu zaman sabah öğle akşam düşün ne yedirceni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…