Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bi de o var
böyle bir akşamda geç geliyo

çok pis düşünceler geçiyo aklımdan
şeytan diyo boşgeç bu akşamı
anlasın ne kadar üzüldüğümü

yok yok sabaha karşıda gelse atlama bu günü.. ne kötüyüm yaa...

ya bnmde eşim öyle çok sevmez sürekli yemeyi ama masa hazırlanıyosada salatasız çorbasız o suz bu suz olmaz.. hepsi olacak.

çoktaaan
1 saat oldu bbiş

ohh maşallah..

bıdığım özelden yazamıyorum ondan buradan yazıyorum davetin gelmedi ama bana.. :44::44::44::44:

aman takmıyorum bu gece olmıcak o kadar
çok sinirlendim
sabahı düşünücem bi ay da böyle bekleriz napim

kuzum sinirine yenik düşme... sakinleşş oluruna bırak belkide çıkar gelir eşin erkenden sinir olumsuz etkiliyo biliyorsun.. relakss.. bu ilaçları sevdim yaa herşeye ii yönden bakıyorum..

günaydınn
dün akşam bizde accık benim adamla atıştık ben istemeyince gurur yaptı beyimiz nasılsa yumurtlama zamanını geçtik hiiiiiiççç nazını çekemem onlar istemeyince yorgunlar sorun yok biz istemeyince trip
bu arada büyükannem iyiye gidiyo allaha şükür dualarınız için hepinize teşekkürler
hadi ben kaçtım akşama görüşürüz kendinize iyi bakın :92:

Günaydın güzeller

Tirilaylom sevsena nasılsınız???

Biraz yorgunca olmanın dışında iiym ben maşallah Akşam 10'a kadar kurstaydım, eve geldim bir iki iş yaptım yemek yedimm, iki satır çalışiim derken dayanamiyciiim dedim ve yattım. Eşimle bile doğru düzgün konuşamadık o da çalışıyo Zaten bizim ev öğrenci evi gibi
Aklınızdan geçersem aradabir dua edin olur mu:26:

Akıllım sen naptın asıl haberler sende

iyi çok şükür işte gerekli çalışmaları yaptık..bekleyecez artık sonucu
koca geç geldi biraz surat astım
ama malesef duygusal olamadım hemen mantığım devreye girdi ve dün gecenin önem geldi aklıma

en iyisini yapmışsın arkaddaşım..mantıklı olman en iyisi olmuş.

çok şükür daha iyiyim allah bugünümüzü aratmasın

cnm iyi ol tabi..iyi olmalısın..iş yerindeki sıkıntılar ne alemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…