Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

AKILLIM
sabah aklımda senle kalktım, direkt içten gelen bişi ile yol boyu (1,5 saat) sana dua ve ya vaaris çekerek geldim
nedenini bilmiorum ama öyle durum garip geldi banada :)

Günaydın bu arada cümlenize

akıllım
sabah aklımda senle kalktım, direkt içten gelen bişi ile yol boyu (1,5 saat) sana dua ve ya vaaris çekerek geldim
nedenini bilmiorum ama öyle durum garip geldi banada :)

günaydın bu arada cümlenize

canımmmm allah razı olsun..
Kızım olursa crafty, oğlum olursa miki koymak farz oldu bana:)

sen iyisin değil mi kasıkların çok ağrımıyo artık di mi???

canımmmm allah razı olsun..
Kızım olursa crafty, oğlum olursa miki koymak farz oldu bana:)

sen iyisin değil mi kasıkların çok ağrımıyo artık di mi???

kız yavrum
benim koca izin vermio seninki verir, Ilgaz koy oğlan olursa
bayılıorum o isme yaaaa

kızlar dün yaptığım testi atmamıştı eve gidince baktım baktım baktım
gözümün içine soktum bir çizgi daha göreyim diye
sanki çizgi görür gibi oldum yani çizginin yeri belli gibiydi

Ama ya beynim benle oyun oynuyor ya şizofrene bağlıyorum
Ki 20 dak sonra çıkan sonuçlar geçersiz diyo biliyorum ama görmediğim bir çizgi için heveslendim ben yine..

Mistral cim c.tesi yi iple çekiyorum valla.İnş o güne kadar olmam hatta o günden sonra da olmam.
Sen nasılsın cnm?

hayırlısı inşallah kuzum yaaa
Allah hakkında ne hayırlıysa onu çıkarsın önüne

valla bende birşey yok..sol kasığımdaki ağrı dışında.ben olmazsam eğer direkt kiste yorucam bu ayda..o yüzden bebekle ilgili çok bir beklentim yok aslında.ama sözüm söz cumartesiyi bekliycem

Kız böle yapma gözünü seviyimmm. Başka meşguliyetler bul kendine, unutturrr...Çok fazla odaklamayalım kendimizi sizi görünce ben de öle oluyorum Oysa bi ton ders çalışmam gere...Unutmaca oyunu oynıyalım hadi

günaydın kızlar
pınarcım seni umutlandırmak istemem ama benimde ilk yaptığım test öyle olmuştu, önce çizgi çıkmadı sonra ben bıraktım uyudum, yarım saat sonra bi baktım hayalet bi çizgi öğleden sonra tekrar yaptım biraz daha belirgindi, ertesi gün daha belirgin
istersen sende tekrarla, o testler çok hayalet çizgi çıkarıyor ama bazen gerçeklik payıda oluyor

mistiim akıllııım benim yasinler bitti haberiniz olsun dün okudum 4 tane

bizim kız çok belli değil de
erkek CAN olacak galiba :)
ben sevdim koca ne biliim dedi

erkek CAN olacak galiba :)

bizde kız olursa sütiye erkek olursa abdulcabbar koyacaz
eşim buldu isimleri dedi bu isimleri koyalımki sosyal hayatları olmasın, okuldan eve evden okula
facee falan girmesinler, kimseyle tanışıp arkadaş sevgili olmaya çalışmasınlar

erkek can olacak galiba :)

ben çok severim kısa isimleri..hep sevimli ve şık gelirler bana.
Can-ali-alp-mert-ege-efe.... Benim hoşuma gidiyo..
Kız olarak pek kısa isim yok ama kızım olursa cansu olsun isterim :) soyadımızla çok güzel oluyo.

hayırlısı inşallah kuzum yaaa
Allah hakkında ne hayırlıysa onu çıkarsın önüne

Amin crftycim test negatifi göstersede bnm için hayırlısı buymuş diyecem yine

valla bende birşey yok..sol kasığımdaki ağrı dışında.ben olmazsam eğer direkt kiste yorucam bu ayda..o yüzden bebekle ilgili çok bir beklentim yok aslında.ama sözüm söz cumartesiyi bekliycem

Senin günün bugün aslında değil mi? 1 nisan annemim dğm günü bnm acaba cuma mı yapsak misti?:18:

Haklsın cnm her ay söz veriyorum kendime ama bu son hafta duramıyorum ..Oynayalım nasıl oynayacaksak,belki işe yarar cnm

inş cnm ama ben 100 kişişye göstersem 100 üde görmez yani o kadar belirsiz bi ben görmek istediğim için görüyorum işte

ahahhahahahah
bayıldım süper yöntem yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…