ben çok severim kısa isimleri..hep sevimli ve şık gelirler bana.
Can-ali-alp-mert-ege-efe.... Benim hoşuma gidiyo..
Kız olarak pek kısa isim yok ama kızım olursa cansu olsun isterim :) soyadımızla çok güzel oluyo.
mistiim akıllııım benim yasinler bitti haberiniz olsun dün okudum 4 tane
ben çok severim kısa isimleri..hep sevimli ve şık gelirler bana.
Can-ali-alp-mert-ege-efe.... Benim hoşuma gidiyo..
Kız olarak pek kısa isim yok ama kızım olursa cansu olsun isterim :) soyadımızla çok güzel oluyo.
canımmm maşallah ağzına sağlık...Allah sana ve bebeğine sağlık shhat versin:)
sağol canım, sizde bana dua edin bu akşam randevum var kalp atışlarını duymaya gidecez, inşallah duyarız
bende aynı senin gibi ağızdan bir çırpıda çıkan isimleri seviyorum bu yazdıklarının hepsi çok güzel.
Ama erkek olursa adı belli bnm kinin dedesinin adı:ayman olacak.sözüm var kocişe dönemiyorum şimdi
Ece, Ela, Eda, Nil, Ada, Ahu,... ilk aklıma gelen kısa kız isimleri...Ben de kısa isim severimm. Eşim Gülce bulmuş fena gelmedi. Ben de Asya diyorum. En son ne olur bakalım...Erkek olursa da başında kesin İsmail varr...Klasik isimleri sevmem ben de ya, ama babasının adı ve babası vefat etmiş onun için fazla direnemiyorum
Ece, Ela, Eda, Nil, Ada, Ahu,... ilk aklıma gelen kısa kız isimleri...Ben de kısa isim severimm. Eşim Gülce bulmuş fena gelmedi. Ben de Asya diyorum. En son ne olur bakalım...Erkek olursa da başında kesin İsmail varr...Klasik isimleri sevmem ben de ya, ama babasının adı ve babası vefat etmiş onun için fazla direnemiyorum
fena bir isim değilmiş ama..sen eşimin ailesi ve benim ailemdeki büyüklerin isimlerini duysan koyulacak gibi değil.en normal kayınpederimin adı mustafa..onuda eltim hamileyken oğlum olursa adını mustafa engin koyucam dedi.kaynım diyoki annemin adını da siz koyarsınız artık (kayınvalidemin adı kadriye) ben nişanlıyım o zaman tabi..evde herkes var ben birşey demedim kayınvalidem döndü bana olmaz öle dedi.ben zaten sevmiyorum adımı birde torunuma koydurmam dedi. Oh be dedim bir an içimden.
ama sonuç belli ama işte benimki ölesine eğlence.
kız ismine kendimce karar verdim ya hiç onlar aklıma gelmedi bak
ece isminide çok severim..belki ecede olabilir bilmiyorum..aman bebek gelsinde ismini o zaman düşünürüm çok kaptırmayım kendimi
doktorum bende okudum senin için.inşallah senin miniğinde sağlık haberlerini alıcaz.
pınarım istersen cuma yapalım..genelde ben cuma akşamları eve dönüşte yaparım testi..hep öyle denk geliyo.gerçi totem yapıp cumartesimi yapsam :26:
ama sonuç belli ama işte benimki ölesine eğlence.
Ya ben bu büyük ismi koyma işine çok gıcığım. Hani böle çok seversin saygı duyarsın ona benzesin dersin koyarsın amenna..Ama benim eşimin memleketinde bu kural gibi..Bi kişinin koyması da yetmiyo. Kayınbiraderim koydu mesela. Biz de koycakmışız. Kardeşleri de koycakmışKayınbiraderimin ismi dedesinin adı. Ve bütün amcalarının bitane o isimde oğlu var..Düşünün artık..Bizde illaki koyulmak isteniyosa kardeşlerden biri koyar yeter....İnanır mısınız bi zamanlar Konya'nın bi ilçesinde çalışıyodum. Adamın biri babasının ismi Satılmış diye çocuğununkini Satılmış koydu:44:
ama öyle deyip saçını başını yoldurma bana
konyada o çok var
bizim komşularda da adamın bütün torunlarında ismi var neredeyse:)
amcaoğlu halaoğlu hepsi aynı isim..dedesinin ismi
ama öle bıdığım...kasığımda çok şiddetli sancım var.bence kist dağılmadı ve o yüzden ağrıyor.benden bu ay birşey olmaz ben diyorum size.
Ya ben bu büyük ismi koyma işine çok gıcığım. Hani böle çok seversin saygı duyarsın ona benzesin dersin koyarsın amenna..Ama benim eşimin memleketinde bu kural gibi..Bi kişinin koyması da yetmiyo. Kayınbiraderim koydu mesela. Biz de koycakmışız. Kardeşleri de koycakmışKayınbiraderimin ismi dedesinin adı. Ve bütün amcalarının bitane o isimde oğlu var..Düşünün artık..Bizde illaki koyulmak isteniyosa kardeşlerden biri koyar yeter....İnanır mısınız bi zamanlar Konya'nın bi ilçesinde çalışıyodum. Adamın biri babasının ismi Satılmış diye çocuğununkini Satılmış koydu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?