Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bende aynı senin gibi ağızdan bir çırpıda çıkan isimleri seviyorum bu yazdıklarının hepsi çok güzel.
Ama erkek olursa adı belli bnm kinin dedesinin adı:AYMAN olacak.sözüm var kocişe dönemiyorum şimdi

Ece, Ela, Eda, Nil, Ada, Ahu,... ilk aklıma gelen kısa kız isimleri...Ben de kısa isim severimm. Eşim Gülce bulmuş fena gelmedi. Ben de Asya diyorum. En son ne olur bakalım...Erkek olursa da başında kesin İsmail varr...Klasik isimleri sevmem ben de ya, ama babasının adı ve babası vefat etmiş onun için fazla direnemiyorum

fena bir isim değilmiş ama..sen eşimin ailesi ve benim ailemdeki büyüklerin isimlerini duysan koyulacak gibi değil.en normal kayınpederimin adı mustafa..onuda eltim hamileyken oğlum olursa adını mustafa engin koyucam dedi.kaynım diyoki annemin adını da siz koyarsınız artık (kayınvalidemin adı kadriye ) ben nişanlıyım o zaman tabi..evde herkes var ben birşey demedim kayınvalidem döndü bana olmaz öle dedi.ben zaten sevmiyorum adımı birde torunuma koydurmam dedi. Oh be dedim bir an içimden.

ben sinir oluyorum babasının adını koyanlara, neyseki eltimin oğluna koymuşlar kayınpederimin adını, daha bize karışmazlar

nil nil nill

ben çok isterim nil
ama eşim kuranda geçmiyor diye mahşerde çağırılırken daha mübarek bir isimle çağırılsın diye istemiyo

erkek ege yada yusuf
kız nil yada zişan

arkadaşımın ablasının kızı var onun adı da gülru..söylemesi zor ama hoş bi isim
isim konusunda 9 ay boyunca araştırmalar yapıp 100 kişiye danışan bi arkadaşım var onun kızlarının adı da kavin duru, beren asya

kız ismine kendimce karar verdim ya hiç onlar aklıma gelmedi bak
ece isminide çok severim..belki ecede olabilir bilmiyorum..aman bebek gelsinde ismini o zaman düşünürüm çok kaptırmayım kendimi

doktorum bende okudum senin için.inşallah senin miniğinde sağlık haberlerini alıcaz.

pınarım istersen cuma yapalım..genelde ben cuma akşamları eve dönüşte yaparım testi..hep öyle denk geliyo.gerçi totem yapıp cumartesimi yapsam :26:
ama sonuç belli ama işte benimki ölesine eğlence.

Ya ben bu büyük ismi koyma işine çok gıcığım. Hani böle çok seversin saygı duyarsın ona benzesin dersin koyarsın amenna..Ama benim eşimin memleketinde bu kural gibi..Bi kişinin koyması da yetmiyo. Kayınbiraderim koydu mesela. Biz de koycakmışız. Kardeşleri de koycakmış Kayınbiraderimin ismi dedesinin adı. Ve bütün amcalarının bitane o isimde oğlu var..Düşünün artık..Bizde illaki koyulmak isteniyosa kardeşlerden biri koyar yeter....İnanır mısınız bi zamanlar Konya'nın bi ilçesinde çalışıyodum. Adamın biri babasının ismi Satılmış diye çocuğununkini Satılmış koydu:44:

cuma akşam olmaz sabah sidiğiyle yapalım
Anam bnm de karnım buruluyor geldi gelecek ama işte heyecan yaratıyoruz

konyada o çok var
bizim komşularda da adamın bütün torunlarında ismi var neredeyse:)
amcaoğlu halaoğlu hepsi aynı isim..dedesinin ismi

bende konunun ıcınden başlıyayım :)
Gunaydın herkese
Benım kızım olsa adını
Ecirna KAyla
koymak ıstıyorum
oglum olursada aslında nıyeyse erkek isim hıc dusunmedım :)
Ama dını bır olayda gecen Mekselina cok hosuma gıttı.
Ayrıca kıtapta gecmeyen ısımlerden koyucaksanız yanına bırde ek koyarsanız olabılır
ÖMEsela arkadasımın kızının ısmı Suel nur :)

Bu arada ılk sızınle paylasmak ıstıyorum
sabah kan testıne gıttım daha adetımede var ama erkenden ogrenmek ıstıyorum
Ona gore bu ay baslıcam tedavıye
hayırlısı :84:

konyada o çok var
bizim komşularda da adamın bütün torunlarında ismi var neredeyse:)
amcaoğlu halaoğlu hepsi aynı isim..dedesinin ismi

Oğlan çocuklarını çok severim ama sırf bu yüzden kız doğurasım war
Babası vefat etmiş olmasa koydurmam da, koymıcam diyince gözleri doluyo kıyamıyorum 18 yaşında kaybetmiş. Yolda durdurup keşke senin gibi babam olsa derlermiş..Ne diyim ki ben artıkk

ben de sevmem büyük isimlerini koymayı .Hele bnm kayınpeder çok çektirmiş kaynanama falan alkol alışkanlığı falan varmış onları duyunca koymaktan vazgeçtim aslında ama bi kere söz verince eşim ısrar ediyor sonuçta o başka bir kişilik olacak sadece adını yaşatacak diyor.İki isim koymayı da hiç sevmiyorum ben dicem can ,o dicek ayman olcak sana aymancan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…