Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

sağol canım, sizde bana dua edin bu akşam randevum var kalp atışlarını duymaya gidecez, inşallah duyarız

inşallah inşallahhhh
ayetelkürsini okudum tickerına üfledim:)))

bende okudum 2 ihlas 1 elham üfürdüm o yanlı

nil nil nill

ben çok isterim nil
ama eşim kuranda geçmiyor diye mahşerde çağırılırken daha mübarek bir isimle çağırılsın diye istemiyo

erkek ege yada yusuf
kız nil yada zişan

kocanın favori ismidir NİL
beni ikna turlarında :)

Ecirna "bizi koru demek". İsim olarak pek uygun değil bence..Tabi karar sizin

hayırlı haberlerle dön inş cnm..

bnm kide 13 yaşında kaybetmiş babasını bi de ailesinin tek erkek çocuğu ..gerçi ondan başka kimse istemiyor ayman ismini koymayı ama belki 2. bi isim koyarım bende .

cnm benim kardeşimin adıda dedemin ismi...annem kabul etmemiş hatta ilk zamanlar..ama şimdi diyorki iyiki koymuşum.dedem çok sessiz sakin kendi halinde sevilen bir insandı ve kardeşimde huy bakımında hep derler dedmin aynısı..aslında isim çokda önemli değil bir bakıma..eğer eşin istiyorsa koy cnm bence.
Kontrole niye gitmedin hayatım sennn

gittim cnm...geçen ay adetim gecikişti ve adet gecikmesinden kaynaklı bir kist olduğunu sölyledi doktorum.adetin bitince gel istersen bir daha bakalım kist dağılmışmı dedi.ama ben adetim bitince gitmedim.şimdide sancım olunca acaba dağılmadıda onun sancısımı diyorum :26:

Ecirna ismi esmaul Husnada gecdıgı ıcın cok begenmısdım
Ecirna KAyla hep hayalım
Hayırlısı tabıkı olsunda ısımler bulunur :))

İnşallah cnm

cnm hayırlısı olsun inşallah...
sendende güzel haber alırız umarım.gerçi tanışamadık daha..kendinden bahsedermisin cnm biraz..
kaç yıllık evlisin,kaçıncı denemen falan? (daha önce anlattıysanda ben kaçırmışımdır pardon)

mistim crafty akıllım dualarınız için sağolun
bende bi isim bulamadım, en iyisi cinsiyetini öğrenip ondan sonra düşünmek. ben söylenmesi kolay isimleri seviyorum mümkünse öyle bir isim koymayı düşünüyorum, ikiz olsa bi kız bi erkek ece ege koyardım

valla 9n ay bitmez bu heyecan galiba önce kalp atışı sonra ikili testler vs. hep sağlıklı haberlerini duyarsın inş cnm.Dualarımız seninle..

ben ocakdan berı denıyorum
Bu ay topıklere hıc takılmadımc unku psıkolojıkmen cokuyordum
23 yasındayım 3 yıllık evlıyım
3 aydır korunmuyorum
Eşimin sperm testı 58 milyon cıkdı
Benım tum degerler normal
ama adetımın 5. gunu tahlıl yapıldı bana belkı bundanda sorun olabılı r
Bu ayda hamıle kalamazsam ıyı brı doktor buldum orda tedavıye baslıcaz
Ayrıca ovulasyon testlerındede hep negatıfdı
Bakalım hayırlısı

valla 9n ay bitmez bu heyecan galiba önce kalp atışı sonra ikili testler vs. hep sağlıklı haberlerini duyarsın inş cnm.Dualarımız seninle..

sağol canım gerçekten hep bi heyecan merakla geçiyor, keseyi görecezmi,kalp atışını duyacazmı, testler nasıl çıkacak,cinsiyeti ne olacak...
ama hamile kalmadan önceki stres ve sıkıntının yüzde biri bile değil, şu an gerçekten içimde bi rahatlık sabır var, hamile kalmadan önce hergün takvime bakıp hergün gün sayıyordum...
inşallah sizde o ilk sıkıntıdan kurtulursunuz tek derdiniz bebeğimize ne isim koysak olur

anam döktürmüşsünüz sabah sabah :)
bende balıklama atlayım konuya bacılar..
benim eşimde babasını 11yaşındayken kaybetmiş.. bende düşündüm erkek çocuğumuz olursa neden koymayalım diye tabi bunlar daha yeni evlendiğimiz zamanlar eltimle kayınım nişanlılar..
eşim de kabul etmedi.. rahmetli veremden ölmüş, kaderi onun gibi olmasın ismini başka koyarız dedi.. bende kabul ettim..
şimdi eltim erkek doğuracak allahın izniyle mayısta, kayınımla kavga ediyorlar
rahmetlinin adı mahmut.. kayınım diyor mahmut kaan olacak.. eltim tutturmuş kaan mahmut diye, geçende de kayınvalideme kahvaltıya gitmiştik onlarla beraber.. duyuyorum kaynanam diyor eğer çocuğa mahmut diye çağırmayacaksanız sadece kağıdında mahmut yazacaksa hiç koymayın, bizim için önemli bir konu dedi.. belki koprinanın çocupu erkek olursa o mahmut efe koyar (blöf yapıyır kaynana da az değil)
apıştı gelin tabi..
herkes dağılınca da gelmiş bana soruyor sen çocuğunun adını mahmut efe mi koyacan diye.. bende dedim günü gelince neden olmasın.. birinden onay mı almam lazım dedim.. bön bön baktı

erkek için emre ismi çok hoşuma gidiyor.. kız için de eşim idal diye tutturmuş, bende Elif ve Nil ismini çok severim..
hele bir hamile kalayım da derdimiz isim olsun

Mahmut ney yaaa...Koycan mı kız sahii.?

Mahmut ney yaaa...Koycan mı kız sahii.?

yok ben koymam.. eşim de istemiyor zaten.. diyorum ya adamcağız veremden vefat etmiş.. eşim de diyor kaderi onun gibi olmasın..
sırf eltime gıcıklık olsun diye öle cevap verdiydim bende az değilim.. e napayım.. kız benle kafa tutuyor.. resmen afedersiniz sidik yarışına girecek nerdeyse.. rakip görüyor kız beni, otur oturduğun yerde.. sanki kumam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…