Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

canım sen yumurta takibi falan yaptırmışmıydın.. belki yumurtan normal gelişip çatlıyordur.. eşin de artık bi zahmet yaniii..

erce apla.. bu senin koca 1 nisan şakası falan yapmamıştır dimi??
şaka diğil canım tamamen gerçek
senin gitme imkanın yokmu haftasonu falan, cumadan gitsen pazar dönsen, hiç yoktan iyidir bir umut olur
ben yazın gidicem allah izin verirse deniz kenarında eşim pansiyon ayarlıcak birazcık da tatil yapıcaz inşallah belki de o zaman olur bebik
kesin 1 nisan şakası yapıyo bize

ahh ahh keşke şaka olsaydı
ee çalışmak ta lazım napalım rabbim hayırlı zamanda versin demekki benim zamanımda gelmemiş
bu arada benim kırmızılar gelene kadar umudum hala var

adetten sonra gel demez canım sen tam gününde gidiyorsun, klomen adetin 5.günü başlanıyor,ondan önce gidecenki başlayabilsin, ayrıca hormonlarına bakmak isteyebilir bu yüzden 3.gün çok iyi bir tercih, hayırlı olsun tedavin

kızlar benim test negatif çıktı ama hiç adet olucam gibi hissetmiyorum.
Şimdi çok utanarak bişey sorucam kanda henüz belli olmamış olabilr mi?
cevabı bile bile soruyorum işte

saol cnm ya..resmen içime bir kova su serptin
aklıma taktım acaba normal gidip bir muayene olsamıydım diye ama amacım belli zaten gidincede söylüycem zaten.ona göre yapsın birşeyler demi ama

kızlar kocalarınıza 1 nisan şakası yaptınız mı?
ben bu sabah denk geldi yaptım sabah su ısıtmak için 7de kalktım banyoya (kombi mortos)
işimi gördüm eşime de hazırladım.. uyandırmaya gittim sırtı dönüktü şöyle bi sarılayım derken o anda bana doğru dönüyordun.. tıık ettin dişlerim birbirine vurdu azıcık acıdı ama.. dilimi ısırdım numarası yaptım peltek peltek konustum biraz adamcağız korktu.. başladı özür dilemeye falan tabi benim elim ağzımdan aciyo ya güya.. sarıldı falan ben dayanamadım 1 nisan dedim

kızlar benim test negatif çıktı ama hiç adet olucam gibi hissetmiyorum.
Şimdi çok utanarak bişey sorucam kanda henüz belli olmamış olabilr mi?
cevabı bile bile soruyorum işte

kız adetine 9 gün var galiba bu kadar erken çıkmaz kii bende 6 gün kala çıkmamıştıı craftyyyyyy azcık bagır şu hatuna

ben sabah 8,30da eşimle kahvaltı yaptım burda da bi browni intense yidim.. güya diyetteyim ama ona dayanamıyorum.. krizim tuttu herhal..ve hala öğle yemeği yemedim..

ben sabah 8,30da eşimle kahvaltı yaptım burda da bi browni intense yidim.. Güya diyetteyim ama ona dayanamıyorum.. Krizim tuttu herhal..ve hala öğle yemeği yemedim..

ben de dün cheesecake yaptımdı zaten
Diyet bana göre değil
gözümün önünden uçuyo şimdi..yemişim diyeti de cheesecakei de

ben de dün cheesecake yaptımdı zaten
Diyet bana göre değil
gözümün önünden uçuyo şimdi..yemişim diyeti de cheesecakei de

ben dikkat etmeye çalışıyorum hareketsiz olduğum için 2 hafta olacak nerdeyse ama haftasonu biraz ucunu kaçırdım piknik falan derken.. kocam gelse de gidim azıcık yeşillik alayım.. sömürdüm dolaptakileri 1 dal maydanoz bile kalmadı

çok kolay, pişirmeden yapılıyo
ve bence lezzetli

malzemeler:
1 paket limonlu jöle
1 limon suyu
1 kutu kremşanti
1 paket labne peynir
1 bardak süt
yapılışı:limon suyu ve rendesi hazırlanır.kremşantinin 2 poşeti bir bardak sütle çırpılır.limon jölesi 1 bardak kaynar suda eritilip soğutulduktan sonra labne dahil tüm malzeme birbirine karıştırılır.en son limon suyu ve rendesi de eklenir. Kedi dili bisküviler süte bandırılıp dizilir.sonra hazırladığımız limonlu karışım üstüne dökülür ve dolapta en az 4 saat bekletilip servis edilir.

ilk fırsatta denicem vallahii cheescake çok severim..

KIZLAR size bişey danışabilirmiyim...şimdik ben Mart ayında rahim filmi çektirdim.çok şükür bir sıkıntı yok.eşimdede yok.doktor bu ay korunmam gerektiğini sölediği için bu ay çalışma olmadı.Bana Nisanda adetin bitince gel aşılama yapacaz dedi.Çevremden çoğu kişi rahim filminden sonra hamile kalmanın olasılığının yüksek olduğunu bu sebeple hemen aşılamama yatırmamamı 3-4 ay kendi akışına bırakmamı tavsiye ediyor.doktor yaşımı sordu 32 dedğimide ve 8 aydır korunmuyorum dediğimde hemen aşılamaya geçelim o zaman dedi...Sizce ne yapayım kızlar ya çok kararsızım çokkk..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…