kızlar size bişey danışabilirmiyim...şimdik ben mart ayında rahim filmi çektirdim.çok şükür bir sıkıntı yok.eşimdede yok.doktor bu ay korunmam gerektiğini sölediği için bu ay çalışma olmadı.bana nisanda adetin bitince gel aşılama yapacaz dedi.çevremden çoğu kişi rahim filminden sonra hamile kalmanın olasılığının yüksek olduğunu bu sebeple hemen aşılamama yatırmamamı 3-4 ay kendi akışına bırakmamı tavsiye ediyor.doktor yaşımı sordu 32 dedğimide ve 8 aydır korunmuyorum dediğimde hemen aşılamaya geçelim o zaman dedi...sizce ne yapayım kızlar ya çok kararsızım çokkk..:18:
ilk fırsatta denicem vallahiiCheescake çok severim..
dene bacım
ferah ferah bi lezzeti var
pişirilen cinsini yapamıyorum ben
ya üstü çatlıyo yada tam pişmeden kapatmış oluyorum
bu garanti
tabi doktorun daha iyi bilir ama rahim filmi çekilen ayda korunma istemiyolar genelde:44:
yaaaa bıdığım bana niye korun dediki acep.bişeyde sorulmuyoki.güya yumurta radyasyon alıyomuş ta filan...
Mutfakta Naz: Kolay Cheesecake
TARİFİ BURADAN ALDIM
AMA EVDE KEDİDİLİ BİSKUVİSİ OLDUĞU İÇİN ONUNLA YAPTIM BEN
BURÇAKLA EMİNİM DAHA GÜZEL OLACAKTIR.
KIZLAR size bişey danışabilirmiyim...şimdik ben Mart ayında rahim filmi çektirdim.çok şükür bir sıkıntı yok.eşimdede yok.doktor bu ay korunmam gerektiğini sölediği için bu ay çalışma olmadı.Bana Nisanda adetin bitince gel aşılama yapacaz dedi.Çevremden çoğu kişi rahim filminden sonra hamile kalmanın olasılığının yüksek olduğunu bu sebeple hemen aşılamama yatırmamamı 3-4 ay kendi akışına bırakmamı tavsiye ediyor.doktor yaşımı sordu 32 dedğimide ve 8 aydır korunmuyorum dediğimde hemen aşılamaya geçelim o zaman dedi...Sizce ne yapayım kızlar ya çok kararsızım çokkk..:18:
ben de dün cheesecake yaptımdı zaten
Diyet bana göre değil
gözümün önünden uçuyo şimdi..yemişim diyeti de cheesecakei de
cnm ben rahim filmi çekildikten sonra doktorum ilk ay hamile kalma riski artıyo demişti.1 ay sonra gel aşılama yapalım demişti.bence 1 ay bekle sonra git aşılamaya.
valla aynen diyette hiiçç bana göre değilmiş anladım
şu an 4 tane çokoprens yedim kesin 6 ncıyıda yerim bu hızla sabahtan beri kendimi yemeğe vurdum
ay bacım ne ettin sen öyle.. çorba bişi iç.. ne bilim.. okadar çokoprensi nası yiyosun :) gerçi eşim de probise öyle dalıyor 1 oturuşta 1 paketi yer vallahi..
ne çorbası kızım aynı şeymi tatlı krızine girdim resmen anladımkı benim kırmızılar yola çıkmış
sen bide beni halley yerken görsen inanamazsın
Yeni albeni toplarını deneyin tavsiye ederimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?