Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

elbet doktor daha iyi biliyordur ama.. hemen de aşılama denir mi bilmem ki.. istersen mayısı - haziranı bekle.. diğer arkadaşlar da yorum yapsın bakalım

tabi doktorun daha iyi bilir ama rahim filmi çekilen ayda korunma istemiyolar genelde:44:

dene bacım
ferah ferah bi lezzeti var
pişirilen cinsini yapamıyorum ben
ya üstü çatlıyo yada tam pişmeden kapatmış oluyorum
bu garanti

herşeye dayanıyorum da çikolataya dayanamıyorum.. geçende kaynanamlardaydık eşinin akrabası gelmiş adam 120 kilodan 75'e inmiş.. herşey irade anam
adam hem rejim yapmış hem de spor.. şaştım kaldım.. yemeklere az tuz katacaksınız diyor sonradan kesinlikle tuzlamıyacaksınız diyor pişmemiş tuz vücütta su tutuyormuş.. soğanı da yasakladı ama bence salladı biraz.. araştırdım da soğan vicudu güzel temizliyormuş.. adam ise vücutta su tuttuğunu sölemişti..

bir diyetisyen de şey dediydi tatlı krizinizi önlemek için sütlü tatlıları tercih edin didiydi o anda eşimde dinliyo .. al bak dedim.. krizim tutunca sütlü tatlı istiorum (ki ben çok severim sütlü olan herşeyi) ama sık sık meyve yerseniz vicut şeker aramaz diyince cortladım orda

Benim arkadaşlarım bir defa söyleyince anlar
fazlaya gerek yok

Son düzenleme:

cnm ben rahim filmi çekildikten sonra doktorum ilk ay hamile kalma riski artıyo demişti.1 ay sonra gel aşılama yapalım demişti.bence 1 ay bekle sonra git aşılamaya.

ben de dün cheesecake yaptımdı zaten
Diyet bana göre değil
gözümün önünden uçuyo şimdi..yemişim diyeti de cheesecakei de

valla aynen diyette hiiçç bana göre değilmiş anladım
şu an 4 tane çokoprens yedim kesin 6 ncıyıda yerim bu hızla sabahtan beri kendimi yemeğe vurdum

cnm ben rahim filmi çekildikten sonra doktorum ilk ay hamile kalma riski artıyo demişti.1 ay sonra gel aşılama yapalım demişti.bence 1 ay bekle sonra git aşılamaya.

Canım sen rahim filminden sonra korunmuşmuydun.doktor öle bişey dedimi.birde sen aşılama olmuşmuydun canım yaa.hatırlayamadım kusura bakma olurmu....

valla aynen diyette hiiçç bana göre değilmiş anladım
şu an 4 tane çokoprens yedim kesin 6 ncıyıda yerim bu hızla sabahtan beri kendimi yemeğe vurdum

ay bacım ne ettin sen öyle.. çorba bişi iç.. ne bilim.. okadar çokoprensi nası yiyosun :) gerçi eşim de probise öyle dalıyor 1 oturuşta 1 paketi yer vallahi..

ay bacım ne ettin sen öyle.. çorba bişi iç.. ne bilim.. okadar çokoprensi nası yiyosun :) gerçi eşim de probise öyle dalıyor 1 oturuşta 1 paketi yer vallahi..

ne çorbası kızım aynı şeymi tatlı krızine girdim resmen anladımkı benim kırmızılar yola çıkmış
sen bide beni halley yerken görsen inanamazsın

ne çorbası kızım aynı şeymi tatlı krızine girdim resmen anladımkı benim kırmızılar yola çıkmış
sen bide beni halley yerken görsen inanamazsın

oo halley deme.. bana bi halley oluyor bende browni intense yedim 3 saat önce falan.. kırmızılar geçti benim.. bu sefer de yumurtlamaya bahane buluyorum tatlı isteğimi nefsini körle kız 1-2 taneyle ne o öyle 5-6 :) (diyene bak) fren sistemimiz bozulmuş bizim eşim kızıyor bazen tatlıyı abartınca.. haklı adamcağız beni düşünüyor ben ise çocuk gibi küşüyorum

Yeni albeni toplarını deneyin tavsiye ederimm:)

bacım bak alırım seni :) aklımı çelme.. zaten 1 tane ufacık kekle yatışmadı krizim.. 2 büyük bardak ılık su içtim.. birazdan çorba iççem kipekli ekmek yiiicem.. tatlı yok.. tatlıya son.. weda .. elwedaaaa.. (dermişim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…