Yeni albeni toplarını deneyin tavsiye ederimm:)
bakkala gidiyorum hemen denemeliyimYeni albeni toplarını deneyin tavsiye ederimm:)
Aa kimse dansa katılmamışşş...Yediklerinizi erimezz bacılar kalkın kalkııınn
bacım bak alırım seni :) aklımı çelme.. zaten 1 tane ufacık kekle yatışmadı krizim.. 2 büyük bardak ılık su içtim.. birazdan çorba iççem kipekli ekmek yiiicem.. tatlı yok.. tatlıya son.. weda .. elwedaaaa.. (dermişim)
ayy onlar benimde favorim
bakkala gidiyorum hemen denemeliyim
amaaannn boşver güzelim ye hayat kısa şöyyylleee bi halley olsa yanında da kahve oohhh miiss
ben çorbamla memnunummmlimitimi aşmayım.. akşama danette yicem
kız tatlı yerine incir yesek madem kilo alcazbari faydası olsun diiimi
http://www.kadinlarkulubu.com/ilgin...beklerin-tartismasina-bakin-cok-sekerler.html
dün facebookta izlemiştim.. şimdi de biri buracıkta paylaşmış
Akıllım nerde
bugğün çok az uğradı yaw
adetin bittikten sonraki 3. yada 4. gün başlayabilirsin çalışmalara.her zaman söylediğim gibi 10.,12.,14.,16.,18. ve bıkmazsan eğer 20. günde dene selincim.zaten hamile kalabilmen için o kanalların her zaman açık olması gerekiyo canım,kanal dediklerin tüpe giden yol,kanallar.hatta kadınlar burda anlatıyo ya işte rahim filmi çektitiriyolar fln o kanallar açık mı değil mi bakılsın diye.
bu bizim için geçerli değil.çünkü biz daha yeni evliyiz ve bebek için bu denediğimiz ilk sene.eğer hiç olmuyosa aradan çokça zaman geçtiyse bakılıyomuş rahim filmine.aklını karıştırmıyım.
adetten sonra hemen hamile kalma durumuysa bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurtluyomuş.kimisi ayda iki defa yumurtluyo düşün yani.ondan dolayı hemen hamile kalıyolar.durum bundan ibaret.
Akıllım nerde
bugğün çok az uğradı yaw
selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???
24/12/2009 tarihinde yazılmış mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?