Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

hmmm gerçektennn
çok vahim bi durum...

ama öğrenmiştir ablası o da öğrenmiştir

dimi. :) ay bir topiğe girdim sırf meraktan okumak için
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lar/275924-tek-iliski-hamile-kalan-var-7.html

tek ilişkide hamile kalanlar paylaşımlarını yazmışlar :)) kısmet nasip işleri.. dikkatimi çekti de çoğu da 28gün adet olanlar.. örn 12.gün ilişkiye giren kısı olmuş 14-15.gün giren erkek çocuğu olmuş.. vb entresan şeyler.. :) kimi asidik ortam yaratır..

akıllının aklını aldılar
bi proje geldi dış cephesine mantolama çalışılacak
aboowww her cephesi ayrı telden çalıyo..
Mimar olmama rağmen mimarlardan nefret ettim

ben daha öncede sormuştum ama sen bana cevap vermemiştin
Sen mimarmıydın ben bilmiyordum
Hem ben sana sabahta soru sordum ama sen bana yine cevap vermedin
Yoksa beni sevmiyormusun artık

bu ne şimdi arkadaş yazmaya cesaret edemedi galiba

yok başka bir topikte laf soktum da sanırım bana taş attı..
bayanın biri kızına isim seçmiş hangisi olsun diye danışıyor.. herkes fikrini söylüyor bu dangalak ta ayrı ayrı mesajlarda kaç tane yüz ifadesi varsa sıralıyor.. bir kaç yerde aynısını yaptığını fark ettim bende adam akıllı yorum yazmasını söledim ne öyle aklını sıyırmış gibi dedim.. hepimiz yetişkiniz dimi ama yakışmıyor böyle şeyler böyle bir sayfada

Canım sen rahim filminden sonra korunmuşmuydun.doktor öle bişey dedimi.birde sen aşılama olmuşmuydun canım yaa.hatırlayamadım kusura bakma olurmu....

Ne kusuru cnm ...Ben rahim filminden sonra korunmadım doktor hamile kalanlar oluyo filmden sonra dedi.Doktoru en son o zaman gördüm ara verdim ..Aşılamaya cesaret edemiyorum...Olmazsa daha bi yıkılırım diye korkuyorum...

koprina sen de az değilsin ha başka topikleri okuyup laf sokup duruyorsun

Misti ,kopri nbr siniz arkadaşlar,,,
Havam söndü bnm kolumdaki bantla kalakaldım..
Gelen giden de yok.Acaba erken mi baktırdım diye umut ediyorum kendi kendime işte..

koprina sen de az değilsin ha başka topikleri okuyup laf sokup duruyorsun

ay napıyım ama :) ordaki kadıncağız çocuk doğuracak ne isim koyacam diye düşünürken millet te güzel şeyler paylaşıyor bende fikrimi söyledim bir baktım 6-7 abuk subuk yüz ifadeli mesaj.. uyardım sadece :) şimdi de gelmiş gıkını çıkaramıyor nokta komuş.. cacık

Misti ,kopri nbr siniz arkadaşlar,,,
Havam söndü bnm kolumdaki bantla kalakaldım..
Gelen giden de yok.Acaba erken mi baktırdım diye umut ediyorum kendi kendime işte..

kız havalardan dır.. gelir sen merak etme.. kendini kasarsan psikolojik olarak geciktirirsin..
benim de kasıklar ağrıyor ama sebepsiz... ya da akşamki çalışmadan böleyim. nisan bekleyişi başlıyor..

kız havalardan dır.. gelir sen merak etme.. kendini kasarsan psikolojik olarak geciktirirsin..
benim de kasıklar ağrıyor ama sebepsiz... ya da akşamki çalışmadan böleyim. nisan bekleyişi başlıyor..

topikler arası kavga çıkcak şimdi bak merak ettim linki versene koprina

hangısını verim kız :) tek ilişki ile hamile kalanların mı yoksa şu uyuzun boş mesaj attığı yeri mi

aslında bundan sonra benim takılmam gereken topik tek geceyle hamile kalanların topiği olmalı ama burayı bırakamam
şu kızın yazdıklarını merak ettim

evet cnm ben de sizin güzel hbr lerinizi beklicem .Ben mayısa geçtim bile

topikler arası kavga çıkcak şimdi bak merak ettim linki versene koprina

valla kızlar topicikime laf edeni oyarım varsa bi durum yanınızdayım yani sonuna kadar

ben daha öncede sormuştum ama sen bana cevap vermemiştin
Sen mimarmıydın ben bilmiyordum
Hem ben sana sabahta soru sordum ama sen bana yine cevap vermedin
Yoksa beni sevmiyormusun artık

canım evet mimarım demiştim o zaman

ama sabahki sorunu görmemişim yoğun olduğum için son sayfada ne varsa onu okuyordum hep
dönemiyorum önceki sayfalara
yoksa sevmez miyim seni hiççç...güzel mistimmm

canım evet mimarım demiştim o zaman

ama sabahki sorunu görmemişim yoğun olduğum için son sayfada ne varsa onu okuyordum hep
dönemiyorum önceki sayfalara
yoksa sevmez miyim seni hiççç...güzel mistimmm

benim yazdıklarımı gördün demi canım duayla ilgili sonradan cevap yazmadın deme bana

aslında bundan sonra benim takılmam gereken topik tek geceyle hamile kalanların topiği olmalı ama burayı bırakamam
şu kızın yazdıklarını merak ettim

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...unlar/275924-tek-iliski-hamile-kalan-var.html
bu incelediğim topik :) ama kendimi okadar rutbeli hissediyorum artık ki gülüyorum bazı şeylere..

bu da kızı haşladığım onun sessiz kaldığı yer
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/432780-ecem-linami-ecem-adami.html

bıdıkcan.. görümcişim geldi :) şüküş teyzeye postaladım onu :) bir de büyükdoğumdaki şebonun dediği özlem uzunları söledim.. hangisi aklına yatarsa ona gider.. ama şükran çakmak aklına yattı.. kadının resmini de gördüm kapalı oldupunu görünce de pek bi sevindi kendisi de kapalı görümcem :)
onlar da 3. çocuk istiyorlar ama denemelere başlamadılar önce kontrol olmak istiyor..
biraz da erkek evlat istiyorlar.. iki kızın peşine.. Rabbim hayırlısını versin..

benim yazdıklarımı gördün demi canım duayla ilgili sonradan cevap yazmadın deme bana

gördüm aplam sağol yaptım duamı Allah kabul ederse:)

mistim önceki sayfalara gittim

şükranın sekreterine sormuşsun o da adet bitince gel demiş..
hiç takma o kızı hatta mümkünse ona iğne yaptırma-kan aldırma elinde şırınga görürsen kaçç!!!!

eğer klomene başlamak istiyorsan 3. günü git
hiç bişicik olmaz
hem hormon isterse pat diye verirsin kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…