misti ,kopri nbr siniz arkadaşlar,,,
havam söndü bnm kolumdaki bantla kalakaldım..
Gelen giden de yok.acaba erken mi baktırdım diye umut ediyorum kendi kendime işte..
bıdıkcan.. görümcişim geldi :) şüküş teyzeye postaladım onu :) bir de büyükdoğumdaki şebonun dediği özlem uzunları söledim.. hangisi aklına yatarsa ona gider.. ama şükran çakmak aklına yattı.. kadının resmini de gördüm kapalı oldupunu görünce de pek bi sevindi kendisi de kapalı görümcem :)
onlar da 3. çocuk istiyorlar ama denemelere başlamadılar önce kontrol olmak istiyor..
biraz da erkek evlat istiyorlar.. iki kızın peşine.. Rabbim hayırlısını versin..
canım evet mimarım demiştim o zaman
ama sabahki sorunu görmemişim yoğun olduğum için son sayfada ne varsa onu okuyordum hep
dönemiyorum önceki sayfalara
yoksa sevmez miyim seni hiççç...güzel mistimmm
yok cnm sekreteri beni aradı.ben mail atmıştım.mailime istinaden aramışlar.gördüm aplam sağol yaptım duamı allah kabul ederse:)
mistim önceki sayfalara gittim
şükranın sekreterine sormuşsun o da adet bitince gel demiş..
Hiç takma o kızı hatta mümkünse ona iğne yaptırma-kan aldırma elinde şırınga görürsen kaçç!!!!
Eğer klomene başlamak istiyorsan 3. Günü git
hiç bişicik olmaz
hem hormon isterse pat diye verirsin kan
Bende mimar olmak isterdim.gerçi hayal gücüm hiç yokçok gerçekçiyimdir.
yok cnm sekreteri beni aradı.ben mail atmıştım.mailime istinaden aramışlar.
Yarın gidicem zaten kafaya koydum.gerçi benim kırmızılar bitti bile
iyi etmişsin..ama erkek istiyorum falan demesin kovalar
cinsiyeti erkeğin y kromozomu belirler çünkü
kadın isterse ölsün yine de kadınlık bişi yok bu işte
bitti mi:44:
Kız üstüne görmüş olmayasın 2 gün adet mi sürer???
bende söyledim zaten öyle bişi demesin diye.. Ama bunların bir bankacı tanıdıkları varmış çift birlikte gitmiş... Erkek çocuğu istiyormuşlar.. (e sorsaydın dedim kime gitmişler) okadar samimi değilmişler galiba.. Bir de ablam(görümcem) 33 yaşında eniştem 45 (annemle yaşıt)
Bakalım hayırlısı.. Ben tavsiyede bulundum sadece :)
bitti mi:44:
kız üstüne görmüş olmayasın 2 gün adet mi sürer???
david becham ile eşide kız çocuk istedikleri için bir sürü şey yapmışlardı kızları olacakmış..yeme alışkanlıklarını falan değiştirmişdi davıd becham.doğruluk payı varmı bilmiyorum gerçi.
çocuğum olunca fikrim değişirmi bilmiyorum ama rabbim sağlıklısını versinde kız erkek hiç farketmez..
ben de tam onu dicektim..
Mistim peki bu iki gün boyunca yoğun muydu kırmızılar? Hani üstüne görmek pek yoğun olmaz diyolar ya o bakımdan..
kızlar ben 2011 sayfasını kapatmış bulunuyorum..bundan sonra hamile kalırsam 2012 de doğmuş olacak..
Amannn ben sevmem zaten tekli yılları ...iyi oldu 2012 güzel cici
kızlar selam nasılsınız?ben hala adet olamadım kürtajdan sonra 40 gün oldu,sadece 30. ve 33.günde hafif pembensi kırmızı bişey geldi bir daha gelmedi..doktora gittim herşey yolundaymış allaha şükür yumurtlama da başlamış ama daha adet olmama varmış,30 nisana kadar olamazsan gel dedi.. ama sağlıklı bir gebelik için 2 adet görmem gerekiyormuş yani nisan ve mayıstada korunacağım(((
bir gelişme var mı bayadır takip edemedim bu aralar hiç giremedim hamiş var mı?
inşallah yakında gelir kırmızılar.. onları da beklemek başka bir dert.. rabbim sağlık versin canım.. elbet hepimizin bir gün bebişi olacak
kızlar selam nasılsınız?ben hala adet olamadım kürtajdan sonra 40 gün oldu,sadece 30. ve 33.günde hafif pembensi kırmızı bişey geldi bir daha gelmedi..doktora gittim herşey yolundaymış allaha şükür yumurtlama da başlamış ama daha adet olmama varmış,30 nisana kadar olamazsan gel dedi.. ama sağlıklı bir gebelik için 2 adet görmem gerekiyormuş yani nisan ve mayıstada korunacağım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?