Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

misti ,kopri nbr siniz arkadaşlar,,,
havam söndü bnm kolumdaki bantla kalakaldım..
Gelen giden de yok.acaba erken mi baktırdım diye umut ediyorum kendi kendime işte..

cnm çok yoğunum bugün yazılanlara bakıyorum arada..
Bence hiç düşünme boşver...
Geçen ay bende olamadım ya..idrar testi yaptım negatif aman bu test yanlış dedim Kan verdim negatif kadın yanlış aldı yanlışlık var dedim 2 hafta bekledim kocaman kistim olmuş
Sen düşünme bunları eğer yoksa hemen olmaya bak varsa zaten kendini belli eder

offf kızlar bu ara kocam ne dese batıyo bana her tel de haşlıyorum adamı..dokunuyor her şeyi..
oturup konuşamadık ya içimi dökemedim ya birikiyo hepsi üstüne ufak bişey ekledin mi ters dönüyorum yine..
bnm annem gibi eşimin annesinin de dgm günü bugün hediyemizi pastamzı alıp gidecez.ablasını da ayarlamış ok hepbirlikte kutlayalım tabi ama ben şimdi onunla hediye beğenemem ki ..ucz olur pahalı olur hem zevk meselesi.Hem de yemek falan yicez öncesinde nerden çıktı şimdi ya..ayrı ayrı gitsek olmaz mıydı yani... bide ben anneme sarılarak kutlayamadım ya şimdi hiç içimden gelmiyo onun kini kutlamak

iyi etmişsin..ama erkek istiyorum falan demesin kovalar
cinsiyeti erkeğin y kromozomu belirler çünkü
kadın isterse ölsün yine de kadınlık bişi yok bu işte

canım evet mimarım demiştim o zaman

ama sabahki sorunu görmemişim yoğun olduğum için son sayfada ne varsa onu okuyordum hep
dönemiyorum önceki sayfalara
yoksa sevmez miyim seni hiççç...güzel mistimmm

Bende mimar olmak isterdim.gerçi hayal gücüm hiç yok çok gerçekçiyimdir.
yok cnm sekreteri beni aradı.ben mail atmıştım.mailime istinaden aramışlar.
Yarın gidicem zaten kafaya koydum.gerçi benim kırmızılar bitti bile

bitti mi:44:
kız üstüne görmüş olmayasın 2 gün adet mi sürer???

iyi etmişsin..ama erkek istiyorum falan demesin kovalar
cinsiyeti erkeğin y kromozomu belirler çünkü
kadın isterse ölsün yine de kadınlık bişi yok bu işte

bende söyledim zaten öyle bişi demesin diye.. ama bunların bir bankacı tanıdıkları varmış çift birlikte gitmiş... erkek çocuğu istiyormuşlar.. (e sorsaydın dedim kime gitmişler) okadar samimi değilmişler galiba.. bir de ablam(görümcem) 33 yaşında eniştem 45 (annemle yaşıt)
bakalım hayırlısı.. ben tavsiyede bulundum sadece :)

misti senin ki bitti bnm ki başladı cnm
Çektim bayrağı eee zaten bunca strese gelir mi bebek dimi?
Ama nisan serüveni bitmedi bnm için 30 Nisanaadımı yazın kızlar
Nisanı güzel başlatamamış olabilirim ama güzel kapatacağım

Son düzenleme:

david becham ile eşide kız çocuk istedikleri için bir sürü şey yapmışlardı kızları olacakmış..yeme alışkanlıklarını falan değiştirmişdi davıd becham.doğruluk payı varmı bilmiyorum gerçi.
çocuğum olunca fikrim değişirmi bilmiyorum ama rabbim sağlıklısını versinde kız erkek hiç farketmez..

ay onlarda çocuk yapma makinası gibiler maşallah hatun da fiziğini iyi koruyor hastayım böyle olanlara....

kızlar ben 2011 sayfasını kapatmış bulunuyorum..Bundan sonra hamile kalırsam 2012 de doğmuş olacak..
Amannn ben sevmem zaten tekli yılları ...İyi oldu 2012 güzel cici

kızlar ben 2011 sayfasını kapatmış bulunuyorum..bundan sonra hamile kalırsam 2012 de doğmuş olacak..
Amannn ben sevmem zaten tekli yılları ...iyi oldu 2012 güzel cici

cnm 2011 şansını kaçırdık malesef.aslında kötü oldu..bir yaş daha geçirmiş olcaz boş boş

Az önce telefonum çaldı...açtım arkadaş direk misti aklın varsa sakın çocuk yapma dedi. Aa niye dedim..çok şaşırdım ama bir an öle deyince (nerden bildi düşündüğümü dedim kendi kendime :26:) yeğenime bakıyorum heryeri dağıttı ev alt üst oldu dedi.. Heee tamam yapmam dedim

kızlar selam nasılsınız?ben hala adet olamadım kürtajdan sonra 40 gün oldu,sadece 30. ve 33.günde hafif pembensi kırmızı bişey geldi bir daha gelmedi..doktora gittim herşey yolundaymış allaha şükür yumurtlama da başlamış ama daha adet olmama varmış,30 nisana kadar olamazsan gel dedi.. ama sağlıklı bir gebelik için 2 adet görmem gerekiyormuş yani nisan ve mayıstada korunacağım(((
bir gelişme var mı bayadır takip edemedim bu aralar hiç giremedim hamiş var mı?

ay misti arkadaşın aramış haklı vallahi :)
şimdi de 3 numara görümcem uğradı büyük kızı 2.sınıf ödev baktılar netten.. o sırada küçüğü 3 buçuk 4 olcak temmuzda dukkan kısmında dolaşıyordu sessizliğinden anladım bişey karıştırdığını.. masa saati var sattığımız maldan kolları sallanıyor taraftar saati işte.. gitmiş kolunu kırmış göz kaş arası.. kızım söyleseydin ya yaparız bişi olmaz dedim.. ağlamaya başladı bana ne gelmem kızma.. oysa ki ben hiç kızmadım annesi kızdı her gittikleri yerde bişi karıştırıyorlar diye.. aşkım dedim bişi olmaz yapıştırırız sen söyle yeter ki dedim.. ne kızıyon diyo bana.. aboww.. görümcem de zavallım ne tepki vereceğini bilemiyor.. evde çocukları çok farklı.. dışarı biyere gidince dizginleri tutamıyor.. dövsem olmaz sussam hiç olmaz diyo kızmak ta istemiyorum diyo laf ta dinletemiyorum diyor..
anam benim bazen gözüm korkuyor.. bakabilcem mi ki ben.. biraz despotumdur

inşallah yakında gelir kırmızılar.. onları da beklemek başka bir dert.. rabbim sağlık versin canım.. elbet hepimizin bir gün bebişi olacak

iremciğim demek sen daha adet olmadın ama bak yumurta geliştiriyormuşsun rahim kalınlığını filan söyledi mi? ilk adeti olduktan sonra korunma bence rahim kaldırabilecekse tutuyor zaten bebeği yani bence korunma ben korunmadım rahim kalınlığım filan iyiydi ama sağlıklı yumurta oluşturamadım ve yumurtlamadan sonra hormonlarım iyice artmadı o yüzden kürtajdan sonra 3 kez adet oldum bakalım 4. bekliyorum ama sanırım bu ay hormonlarım çalışmaya başladı yumurtladım ve göğüs ucum hafiften acıyor. bu duyguyu kürtajdan sonra hiç yaşamamıştım:26: bakalım hakkımızda hayırlısı

iremcim sanırım bende mayıs hazirana kadar beklemek durumunda kalıcam umutlar tükenmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…