iremcim sanırım bende mayıs hazirana kadar beklemek durumunda kalıcam umutlar tükenmez canım
öyle deme cnm..hemen umudunu neden kaybediyorsun
canım umudumu kaybetmedim tabi de ben biraz gerçekçiyimdir
kendimi hep en kötüsüne hazırlarım
doktorumda benim gibidir o yüzden baştan olabilecek herşeyi söyledi
aslında tek umudum doğum kontrol hapından dolayı düzensiz yumurtlamış olursam yani beklenen adetten 14 gün önce değil de sonra ...
Eğer öyle olursa bu hamileliğin sağlıklı olma ihtimali var sadece
sen kendinde birşeyler hissetmiyormusun peki..
Ağzının tadı falan değişmiştir.daha öncede doğum yaptın bilirsin az buçuk neler olacağını.yokmu bebeğin iyi olduğuna dair bir belirti
craftim görüşemedik bugün
iyisin dimi kuzumm
miki de iyi..
üzmüyo artık seni inşallah..bulantılardan şikayetçi değilsin pek
günaydınn kızlar cumartesi mesaisi başladı
raporlarımı çektim geldimmm
günaydın arkadaşlar bu hormon testleri illaki adetin 3. günümü yapılıyo 4. günü olmazmı bilen varmı
günaydın arkadaşlar bu hormon testleri illaki adetin 3. günümü yapılıyo 4. günü olmazmı bilen varmı
günaydın kızlar..
bende geldim cumartesi nöbetçileri tamamlandı
günaydın cnm evet 3. veya 4. günler yapılıyor...
saol canım ben yaptırmak istiyorum bu ay ama 3. günü yarın pazartesi yaptırsam olur o zman 4. günü bi bakayım ne var ne yok hormonlarda dün eşim bana 1 nisan şakası yaptı eşimin arkadaşı ve benim arkadaşım evlendiler 4 ay önce dün eşim dün geldi bana dedi ki arkadaşın hamileymiş o an çok tuhaf oldum kıskanmak değilde içim acıdı sanki ağlıcaktım nerdeyse sonra 1 nisan dedi ama bu şaka beni hiç güldürmedi kötü bi insanmıyım ben arkadaşım hamile diye üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?