Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

öyle deme cnm..hemen umudunu neden kaybediyorsun

canım umudumu kaybetmedim tabi de ben biraz gerçekçiyimdir
kendimi hep en kötüsüne hazırlarım
doktorumda benim gibidir o yüzden baştan olabilecek herşeyi söyledi
aslında tek umudum doğum kontrol hapından dolayı düzensiz yumurtlamış olursam yani beklenen adetten 14 gün önce değil de sonra ...
eğer öyle olursa bu hamileliğin sağlıklı olma ihtimali var sadece

sen kendinde birşeyler hissetmiyormusun peki..
Ağzının tadı falan değişmiştir.daha öncede doğum yaptın bilirsin az buçuk neler olacağını.yokmu bebeğin iyi olduğuna dair bir belirti

sen kendinde birşeyler hissetmiyormusun peki..
Ağzının tadı falan değişmiştir.daha öncede doğum yaptın bilirsin az buçuk neler olacağını.yokmu bebeğin iyi olduğuna dair bir belirti

ilk hamileliğim çok farklıydı canım mide bulantısı çoktu hep uyuyordum
bir de sol tarafımda batma hissi oluyordu hep
bunda ara ara halsizlik oluyo .. aç kalınca bulanıyor midem ama çok hafif

craftim görüşemedik bugün
iyisin dimi kuzumm
miki de iyi..
üzmüyo artık seni inşallah..bulantılardan şikayetçi değilsin pek

craftim görüşemedik bugün
iyisin dimi kuzumm
miki de iyi..
üzmüyo artık seni inşallah..bulantılardan şikayetçi değilsin pek

evet kuzu
görüşemedik miki ii heralde bende iiyim şükür salı bi şiddetli bulantı akabi çıkartma sorunundan sona iiyim çok şükür arada gelip gidio o kadar

Sevsena neden öyle diyorsun canım daha belli olmaz bekle bakalım,inşallah herşey yolundadır canım..ne zaman gidiceksin doktora sen?

günaydın bıdıkım...
Kimseler yok ...Ben yine işteyim.Birde açık öğretim sınavları var diye kadroda eksik çok..Erken de çıkamam bugün...Nasıl yağmur yağıo bardaktan boşanırcasına..
Dün gece sancıdan da uyuuamadım,gece yarısı kalkıp ilaç aldım,hava da böyle karanlık geçmez bugün.Yarında yemeğe misafirim var işten çıkıp yemek yapacam ev temizleyecem,püffffff

hava da nasıl kapalı ve sıkıcı tam uyku havası :93:
matematik hocamız böyle havalarda tam matematik havası arkadaşlar derdi

günaydın arkadaşlar bu hormon testleri illaki adetin 3. günümü yapılıyo 4. günü olmazmı bilen varmı

günaydın cnm evet 3. veya 4. günler yapılıyor...

saol canım ben yaptırmak istiyorum bu ay ama 3. günü yarın pazartesi yaptırsam olur o zman 4. günü bi bakayım ne var ne yok hormonlarda dün eşim bana 1 nisan şakası yaptı eşimin arkadaşı ve benim arkadaşım evlendiler 4 ay önce dün eşim dün geldi bana dedi ki arkadaşın hamileymiş o an çok tuhaf oldum kıskanmak değilde içim acıdı sanki ağlıcaktım nerdeyse sonra 1 nisan dedi ama bu şaka beni hiç güldürmedi kötü bi insanmıyım ben arkadaşım hamile diye üzüldüm

olleeyy bütün kızlar toplandık yinee

evet beklemede 3. gün yapılması gerekiyo
çünkü 3. gün önceki yumurtayı atıp yeni yumurtaların oluşma zamanı
o andaki ostrojen-fsh-testesteron değeri önemli

aman salla ben de üzülüyorum öyle bizden başkası hamile diye duyunca
gayet normal bu insanız sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…