Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

benim regl belirtileri başladı bile bu ay da olmadı hayırlısı diyorum napalım kısmet olmayınca elden ne gelir
bu ay son acaba hamilemiyim yok göğüslerim sızlıyo bu bi işaretmi offf belkide banada iyi gelecek biraz ara vermek
neyse hadi hepinizi öpüyorum arkadaşlar arada sırada katılırım sohbetinize hakkınızı helal edin 6 aydır güzel sohbetlerimiz oldu artık bidaki kışa kadar benim için ümit kalmadı
mistral akıllıbıdık koprina ve şu an aklıma gelmeyen arkadaşlar hepinizin hamile haberlerini almak istiyorum inşallah
sevsena dualarım seninle inşallah sorunlar çözülcek ve hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın
crafty kendine ve bebişimize dikkat et birbirinizi üzmeyin emi

Ercecim moralini bozmaaa her zaman gell...Bende doktoru falan bıraktımmm içimdekiii heyecan yok olduu bebek gellirse hoşgelir gelmezsede hayırlısı olsun bende bebek defterini bir müddet kapatıyorum çok sıkıldım çünküüü psikolojiyi allak bullak ediyor bebek mevzusuuu....Eşinlede bir an önce kavuşursun inşallahhh sıkılıp bunalmaaa hiç olmazsaa dertleşmeye gel

ercecim neden gidiyosun ki??!!
tamam ortak noktamız bebek ama güzel şeyler de paylaşıyoruz burada..

eşin ayda 1-2 gün gelse bile yeter ama o iki günü çok iyi ayarlamanız lazım malum..
Allahın takdiri ol derse olur biliyosun

günaydın kızlar....

erce karar senin kararın sen bilirsin tabi ama rabbim isteyince sizin buluştuğunuz bir iki günden bile bir bebek olduruverir.ama burdan gitme...daha mikinin doğduğu günleri görücez.

günaydın mistim
naptın doktorda bi deyiver hele önce

günaydın :)
doktorum çok güzel bir dönemde gelmişsin dedi.önce muayene etti..hiçbirşeyim yokmuş ben dedim bu ay çok ağrım oldu diye büyük bir ihtimal kistin bu ay dağılmış ağrılarından anladığım kadarıyla dedi.ama şu an hiçbirşeyin yok dedi. hormon testleri istedi.eşimede döndü dediki sizdende sperm testi istiyorum bir üst kata çıkıp verebilirsiniz eşim baktı kaldı.ben doktor hanım biraz hızlansa bizim süreç falan der gibi oldum.sen daha yeni düşük yapmış sayılırsın bence acele etme dedi.eşinin test sonuçlarınada bir bakalım ona göre hareket ederiz dedi.benim hormon testi sonuçaları iyi.eşimde hafta sonu verecek testini.benden bu kadar yani.

süpper güne iyi bir haberle başlamak güzle oldu:)
inşallah onda da bi sorun yoktur..onun verdiği rahatlıkla bebişiniz hemennnn olur:))

süpper güne iyi bir haberle başlamak güzle oldu:)
inşallah onda da bi sorun yoktur..onun verdiği rahatlıkla bebişiniz hemennnn olur:))

evet cnm...eşim çok rahatladı ama neden bilmiyorum.hatta ben kan için beklerken oda üst kata çıktı bende testimi vereyim bari diye ama görevli çıkmıştı.veremedi.cumartesi günü sabah erkenden giderim ben ne olacak diyo.içime bir huzur doldu demeye başladı neden bilmiyorum.:26:

sende ne var ne yok..sen şimdi bekleme dönemine girdin demi?

hele bir versin..hayırlısıyla bi sorun olmadığını görünce daha bi rahatlıcak..
ama doktor da demiştir de 3 gün perhiz yapması gerekiyor sperm verebilmesi için...

sende ne var ne yok..sen şimdi bekleme dönemine girdin demi?
evet canım
hayırlı ve güzel bir sonuç için bekliyorum bakalım:44:

dedi cnm doktor demez olurmu? ama bizimki gaza geldi bir kere gidip verecekti.
şimdi onun randevusunu aldım bende.cumartesi sabahına işimi garantiye alayım demi ?
umarım senden bu ay güzel haberler alırız.ben güveniyorum sana..

günaydın sevsena..
iyisin inşallah

günaydın kızlar hayırlı haftalar

iyiyim canım
gece rüya gördüm onun etkisindeyim hala
doktoruma muayeneye gitmişim
ultrason yapıyo sonra beni öyle masada bırakıp eşimle konuşmaya başlıyoo
ikisi beraber çıkıyorlar ben öylece kalakalıyorumm
konuşmaları da konuyla çok alakasız gidip restoranda yemek yiyelim filan diyorlar
toplanıp giyiniyorum kalkıyorum sedyeden sonra ultrason ekranına bakıyorum
bebeğin fotoğrafı varmış orda ama benim değil heralde diyorum (çünkü hiçbir şey söylemiyor bana)
çıkıyorum muayene odasından...
uyandımm sonra .....

cnm hep bilinç altı işte..beyninde yer etmiş bir kere..rüyalarına bile giriyor..ama ben bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum..içimden bir ses hep öyle diyo..ne olur sende umudunu yitirme üzme kendini.

inşallah güvenini boşa çıkarmam :44:

rüyaları takma..hayırdır inşallah deyip yormamaya hele hele de kötüye yormamaya çalış...
ama ultrasonda bebeği görmen çok güzel...inşallah gerçekte de görürsün hayırlısıyla bebeği o ekranda:)

eraycım seni çok seviyoruz lütfen bu kadar kötümser olma her zaman gel
hem biz hep bebek konuşmuyoruz ki
dertleşiyoruz burda aynı zamanda
nasip ne zamansa o zaman gelecek bebekler

inşallah canım öyledir umudumu yitirseydim cumartesiyi beklemezdim zaten
başka doktora gider yaptırırdım kürtajı çünkü beklemek çok kötü

inşallah allah hayırlısı ne ise onu versin diyorum hep zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…