Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

inşallah canım öyledir umudumu yitirseydim cumartesiyi beklemezdim zaten
başka doktora gider yaptırırdım kürtajı çünkü beklemek çok kötü

aman kürtaj mürtaj deme valla karnıma kramplar giriyo!!!
Allahın izniyle yaşamıcaksın öyle bişey, sadece geç döllendiği için biraz geriden geliyo bebek o kadar

----

dün alışveriş merkezinde bi çift vardı ikizleri olan biri kız diğeri oğlan
ikizlerden kız olan rahatsızdı 27 haftalık doğmuşlar, kız 2.5 ay küvezde kalmış
eşim bak belki de bi hayır var böyle bi sorun olacaktı düşmeseydi bizimkiler dedi
onlara mı üzüleyim... kendi durumuma hamd mı edeyim bilemedim..

günaydın kızlar,
sabah sabah moraller bozuk galiba,
sevsena canım dualarımız seninle,inşallah herşey yolundadır korkma, cumartesi bebeğini görünce boşuna stres yapmışım dersin bak

allah sağlıklı versin tabiki halimize şükretcez hamd edicez

günaydın kızlar,
sevsena canım dualarımız seninle,inşallah herşey yolundadır korkma, cumartesi bebeğini görünce boşuna stres yapmışım dersin bak

yok iyiyiz çok şükür doktorcum
sevocum da biz de cumartesiyi iple çekiyoruz
güzel haber alıp online kutlama yapıcaz inşallahh!!

günaydın kızlar,

inşallah canım allah razı olsun hepinizden
bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbim

Bacılar benden de güzel bir günaydın.. acaip uykum var...
iyi haftalar dilerim...
parmaklarım dolanıyor 1 kelimeyi 3 defa silip yazıyorum.. sanırım parnaklarım titriyor.. (sebepsiz)
kızlar karamsarlık yok anam.. herşey güzel olacak
sevom içini ferah tut bebiş allahın izniyle geç döllenme ile gelecektir..
mistim eşinin de sonunda ikna olmasına çok sevindim.. rabbim yüzünüzü güldürür yakında inşallah..
bıdık senin nezaman test günün...?
mikimin anası nöryon
doktorum sen nasılsın bacım mercimek nasıl?
dostum.. sende durumlar nedir
(ayol kısa yazcam diyorum uzuyır gene anam.. ne edim ben.. düşük işte çenem.. kabul ediyorum gayri )

Son düzenleme:
sevsena canım benim moralini yüksek tutmaya çalış.İnşallah güzel haberler vereceksin bizlere

Güzel arkadaşlarım hepinize selam olsunnnn

Yeni bir hafta hepimize hayırlı olsun....

Ben patır patı reglimi oluyorum ya bi hafifledim bi rahatladımm çoook şükür..
Bi de kendime söz verdim,bundan sonra test için hedef 35. gün olacak..Bu durumda 5 gün gecikmeden sonra yapacağım testimi...Öyle erkenden kafamı yormayacam.
Yani 5 mayıs ta yapıcam bir sonraki testi..

Sizlerde ne var ne yok?
Misti nasıl geçti muayene ne dedi doktor?
Sevsena sabırla ve dua ile bekle cnm ..Hangi sonuç hakkında hayırlısı ise o olsun cnm.

ooh oh iyi seni böyle neşeli görmek çok güzel :) afferin .. test olayını da çözmüşsün.. bak ben nekadan rahatım.. nisandayız 6-7 aydır deniyoruz 5 aydır hiç test yapmadım.. sadece ilk ay o da heyecandan.. 5 mayıs ta eşimin doğum günü inşallah sana da uğurlu gelir :)

rahatlamana sevindim cnm..
Ben muayenemi oldum.kistim dağılmış kalmamış birşey.hormon testi verdim herşey normal çıktı.eşimden sperm testi istedi.eşimin testi ile beraber gidicez.ona göre bir yol çizeriz dedi.çok beğendim doktoruda.çok güleryüzlü

iyi olacak herşey mistim.. pozitif düşün pozitif olsun..
bahar geldi ya.. sanki yeniden doğmuş gibi oldum.. ağaçlar çiçeklenmeye başladı manzara çok hoş bu mevsimde...

iyi olacak herşey mistim.. Pozitif düşün pozitif olsun..
Bahar geldi ya.. Sanki yeniden doğmuş gibi oldum.. Ağaçlar çiçeklenmeye başladı manzara çok hoş bu mevsimde...

içimde gerçekten bir umut var..
Yeni doktorum çok hoşuma gitti.bana dediki daha yaşın genç niye acele ediyorsun bak zaten kasımda senin düşüğün olmuş onunla ilgilenmişiz dedi..şu an hangi aydayız nisan üzerinden daha yeni 5 ay geçmiş ve bu çok normal bir dönem.kendine zaman tanı dedi.ama biz eşin ve senin değerlerinize bir bakalım.eğer sorun görürsek hemen başlarız tedaviye dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…