Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

evek doktorun yaklaşımı çok önemli.. ben zekai tahire gitmiştim ozaman doktor(bay) pek dikkate almadı sanırım.. 2 aydır deniyoruz olmuyo dedim bir de adet düzensizliği başlamıştı.. elime bi kağıt verdi olumsuz düşünmek için çok erken dedi kan idrar ve usg yazıyordu kağıtta ve ben hayatımda o hastaneye ilk defa gidiyorum.. kendi muayene edecek sanmıştım ultrasonla ama öle değilmiş.. ben sadece kağıtları götürdüm ona göre de ilaç yazdı.. ama imkanım olduğunda lina ya gideriz herhalde..

şebonun tavsiye ettiği özlem uzunlar var ya.. görümcem muayenehanesinden randevu almak için aramış muayene 200-220tl gibi bir rakammış.. vazgeçtiler.. hemde bağkurlular ama fazla detay sormadım.. sanırım o da şükran hanıma yönlenecek te.. onlar da anca haftasonu vakit bulabiliyorlar.. şükran hanım da haftasonu yok..

bilginiz varsa bir çıtlatıverin bana haftasonu kimler var lina'da

hafta sonu 2'ye kadar hepsi var diye biliyorum ben..şükran hanım bu hafta izinliydi sadece..

cnm ben 12 ay hiç test yapmadım son 6 aydır doktora gitmeye başladıktan itibaren test alıştım bağımlı oldumAma artık bitti test serüveni 35. günü görmeden yapmıcam..Anam ne gerek var kendimi paralıyorum gelecekse gelecek işte

Doktor iletişimi çok önemli cnm çok sevindim..İnş eşin testi de güzel çıkar ve sende gönül rahatlığıyla beklemeye devam edersin...

Kızlar internetten alışveriş yapan var mı aranızda...
Ben kredi kartından çok korktuğum için cesaret edemiyordum.Ama bakıyorum acayip indirimler var ve çeşit çok..Dayanamadım bugün bir elbise siparişi verdim..Bi de kargo ücreti olmasa kargoya verilen paraya çok acıyorum da

ben genelde gitti gidiyordan alışveriş yapıyorum sorun olmadı şimdiye kadar

aldığın siteye bağlı canım... bende çok korkarım kredi kartından falan.. bazı satıcılar da belli bir ücretten sonra kargoyu kendi ödüyorlar...
eşim gittigidiyordan birkaç kez malzeme gerekti ordan aldı.. istanbuldan ankaraya en sonunda dedim artık ayol ankarada satan kimsecik yok mu da tah istanbuldan alıyorsun (yokmuş)

sanal kart alsanıza kızlar
alacağınız ürün kadar limit belirliyorsunuz
böylece çalınır mı korkusu olmaz

sanal kart alsanıza kızlar
alacağınız ürün kadar limit belirliyorsunuz
böylece çalınır mı korkusu olmaz

sanal kart diyince benimde aklıma geldi, bende de var ama hiç kullanmadım daha.. dışarıya çıkıp araştırma imkanı olmayanlar için çok güzel de.. ben yine de dolaşıp gözümle görüp almayı tercih ederim..

ben de öyle gezicem giyicem nasıl duruyo bi bakacam kumaşı nasıl dokanacam
Ama farklı markalar geliyor bazen ist.te bile her yer de olmayan .Bir de feci indirimde görünüyor...
İştahlandım bende ...Deneyelim bakalım bi kaç tane...

ben yalnız gezmek istiyorum ama ozaman da aklım eşimde kalıyor.. onunla olunca da "hadi, hadi" demesinden bunalıyorum..

öysa ki fazla mağazaya da girmem ama araştırmak ta güzel bakmadan almak oluyor bazen benimki.

ben yalnız gezmek istiyorum ama ozaman da aklım eşimde kalıyor.. onunla olunca da "hadi, hadi" demesinden bunalıyorum..

öysa ki fazla mağazaya da girmem ama araştırmak ta güzel bakmadan almak oluyor bazen benimki.

ben ne alacaksam belli mağazalar vadır bnm tarzıma hitap eden hepsini dolaşmadan hayatta karar vermem.Allah tan eşimde aynı bnm gibi o açıdan çok şanslıyım...İlk gördüğümü hayatta almam.Sonra aaa bu daha güzelmiş ,aaa bu daha ucuzmuş demektense 4 dönerim avm de.

Bir de ben eşimin beğenmediği bir şeyi hayatta almam..Kendi başıma almaya kalksam ya beğenmezse diye endişelenirim..
Gerçi anlaşamadığımız bir iki konu var kıskançlık yaptığı ama benim de inatla onlarda gözüm kalır.

Kızlar sizin de eşiniz karışır mı kıyafetinize?

hiççç karışmaz benimki valla
aldığımı bile fark etmez

ay karışmaz olurmu hiç..
özellikle etek boyu favorisidir eşimin.etek giysem evde provasını yaparız resmen oturunca ne oluyo eğilince ne oluyo diye bende onun beğenmediği birşey almak istemem zaten genelde de eşimle çıkarız alışverişe.çok sever eşim alışverişe çıkmayı.girmediğimiz mağaza kalmaz.eşime alışveriş yapacaksak daha zor oluyo ama..eşim çok karasız ve detaycıdır..giyer çıkarır oof off çok yorucudur onun alışverişi..

bnm kinin de etek ve beyaz pantolon takıntısı var.Bide mayokini ye uyuz oluyo...Hak veriyorum ona bir çoğunda ama gençken bazı şeylerin tadını çıkarmak istiyorum bende ...Şimdi giymeyecz ne zaman giyecez dimi ama ?

hiççç karışmaz benimki valla
aldığımı bile fark etmez
benimkine sorsan oda karışmıyo ama sadece kendisine göre karışmaz.her sabah bir görecek ne giydiğimi fikrini dile getirecek.

bak unutmuşum beyaz pantolon takıntısı bizdede var..ama beyaz gömlek dışında herşeye var aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…