içimde gerçekten bir umut var..
Yeni doktorum çok hoşuma gitti.bana dediki daha yaşın genç niye acele ediyorsun bak zaten kasımda senin düşüğün olmuş onunla ilgilenmişiz dedi..şu an hangi aydayız nisan üzerinden daha yeni 5 ay geçmiş ve bu çok normal bir dönem.kendine zaman tanı dedi.ama biz eşin ve senin değerlerinize bir bakalım.eğer sorun görürsek hemen başlarız tedaviye dedi.
evek doktorun yaklaşımı çok önemli.. ben zekai tahire gitmiştim ozaman doktor(bay) pek dikkate almadı sanırım.. 2 aydır deniyoruz olmuyo dedim bir de adet düzensizliği başlamıştı.. elime bi kağıt verdi olumsuz düşünmek için çok erken dedi kan idrar ve usg yazıyordu kağıtta ve ben hayatımda o hastaneye ilk defa gidiyorum.. kendi muayene edecek sanmıştım ultrasonla ama öle değilmiş.. ben sadece kağıtları götürdüm ona göre de ilaç yazdı.. ama imkanım olduğunda lina ya gideriz herhalde..
şebonun tavsiye ettiği özlem uzunlar var ya.. görümcem muayenehanesinden randevu almak için aramış muayene 200-220tl gibi bir rakammış.. vazgeçtiler.. hemde bağkurlular ama fazla detay sormadım.. sanırım o da şükran hanıma yönlenecek te.. onlar da anca haftasonu vakit bulabiliyorlar.. şükran hanım da haftasonu yok..
bilginiz varsa bir çıtlatıverin bana haftasonu kimler var lina'da
ooh oh iyi seni böyle neşeli görmek çok güzel :) afferin .. test olayını da çözmüşsün.. bak ben nekadan rahatım.. nisandayız 6-7 aydır deniyoruz 5 aydır hiç test yapmadım.. sadece ilk ay o da heyecandan..5 mayıs ta eşimin doğum günü inşallah sana da uğurlu gelir :)
rahatlamana sevindim cnm..
Ben muayenemi oldum.kistim dağılmış kalmamış birşey.hormon testi verdim herşey normal çıktı.eşimden sperm testi istedi.eşimin testi ile beraber gidicez.ona göre bir yol çizeriz dedi.çok beğendim doktoruda.çok güleryüzlü
Kızlar internetten alışveriş yapan var mı aranızda...
Ben kredi kartından çok korktuğum için cesaret edemiyordum.Ama bakıyorum acayip indirimler var ve çeşit çok..Dayanamadım bugün bir elbise siparişi verdim..Bi de kargo ücreti olmasa kargoya verilen paraya çok acıyorum da
Kızlar internetten alışveriş yapan var mı aranızda...
Ben kredi kartından çok korktuğum için cesaret edemiyordum.Ama bakıyorum acayip indirimler var ve çeşit çok..Dayanamadım bugün bir elbise siparişi verdim..Bi de kargo ücreti olmasa kargoya verilen paraya çok acıyorum da
sanal kart alsanıza kızlar
alacağınız ürün kadar limit belirliyorsunuz
böylece çalınır mı korkusu olmaz
sanal kart alsanıza kızlar
alacağınız ürün kadar limit belirliyorsunuz
böylece çalınır mı korkusu olmaz
sanal kart diyince benimde aklıma geldi, bende de var ama hiç kullanmadım daha.. dışarıya çıkıp araştırma imkanı olmayanlar için çok güzel de.. ben yine de dolaşıp gözümle görüp almayı tercih ederim..
ben de öyle gezicem giyicem nasıl duruyo bi bakacam kumaşı nasıl dokanacam
Ama farklı markalar geliyor bazen ist.te bile her yer de olmayan .Bir de feci indirimde görünüyor...
İştahlandım bende ...Deneyelim bakalım bi kaç tane...
ben yalnız gezmek istiyorum ama ozaman da aklım eşimde kalıyor.. onunla olunca da "hadi, hadi" demesinden bunalıyorum..
öysa ki fazla mağazaya da girmem ama araştırmak ta güzel bakmadan almak oluyor bazen benimki.
Bir de ben eşimin beğenmediği bir şeyi hayatta almam..Kendi başıma almaya kalksam ya beğenmezse diye endişelenirim..
Gerçi anlaşamadığımız bir iki konu var kıskançlık yaptığı ama benim de inatla onlarda gözüm kalır.
Kızlar sizin de eşiniz karışır mı kıyafetinize?
Bir de ben eşimin beğenmediği bir şeyi hayatta almam..Kendi başıma almaya kalksam ya beğenmezse diye endişelenirim..
Gerçi anlaşamadığımız bir iki konu var kıskançlık yaptığı ama benim de inatla onlarda gözüm kalır.
Kızlar sizin de eşiniz karışır mı kıyafetinize?
ay karışmaz olurmu hiç..
özellikle etek boyu favorisidir eşimin.etek giysem evde provasını yaparız resmen oturunca ne oluyo eğilince ne oluyo diyebende onun beğenmediği birşey almak istemem zaten genelde de eşimle çıkarız alışverişe.çok sever eşim alışverişe çıkmayı.girmediğimiz mağaza kalmaz.eşime alışveriş yapacaksak daha zor oluyo ama..eşim çok karasız ve detaycıdır..giyer çıkarır oof off çok yorucudur onun alışverişi..
benimkine sorsan oda karışmıyo amahiççç karışmaz benimki valla
aldığımı bile fark etmez
bnm kinin de etek ve beyaz pantolon takıntısı var.Bide mayokini ye uyuz oluyo...Hak veriyorum ona bir çoğunda ama gençken bazı şeylerin tadını çıkarmak istiyorum bende ...Şimdi giymeyecz ne zaman giyecez dimi ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?