Moralim bozuk canım sıkkın
sizi de sıkmak istemem
bi de patron var yazamıyorum ben
ne oldu cnm benim.
Sıkılmak ne demek
Benimde cnm sıkkın kendimi dışarı atasım var çok fena.
mümkünse hemen acilen canımı sık !!!!
aptal saptal kıskançlıklar yapıyorum işte
kendimi ve eşimi üzüyorum bu yüzden
selam cnm..biz iyiyiz sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız
aptal saptal kıskançlıklar yapıyorum işte
kendimi ve eşimi üzüyorum bu yüzden
ne yaptın hemşerime yine yaaaa
sen de benim gibi ilgi arsızısın
adamın işi varken kuduruyosun
anlıyorum ....
topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnn başlık çok güzellll çok beğendim..
çok teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı inş nisaanın 1 inde adet olmam lazımdı bugun evde idrar tahlili yaptım 2. cızgı ılk once silikti sonradan belli oldu bıraz oncede kan tahlılı yaptırdım yarın alacakmışım eşiminde haberi yok şuanda inş bebiş vardır yarını nasıl beklıyeceğim bilmiyorum
kisme benle konuşmuo
Kızlar benim çok kafam karıştı...
3 gün önce ovulasyon testine başladım. İlk iki gün ikinci çizgi silikti. Diğeriyle aynı renk değildi. Ben de bekledim koyulaşıcak.Hatta silik çizgiler koyu silikti diyebilirim.
3.gün hepten silikleşti. Nerdeyse hiç görünmüyodu. Neden kiiiHangi ara yumurtladım ya da yumurtladım mı kiii ((
ben konuşurum cnm seninle..
Ne oldu neden dikkatin dağıldı bakiyim senin? öğretmendin demi sen :26:
adetin kaçıncı günü başladın testi yapmaya ve akıntı durumun neydi? kaç günde bir adet olursun?:26:
cnm normalde 26 gün, ama en sonki 25 günde old. Için, aldığım ov. Testinde 25 gün için 8.gün başlayın yazıyodu ben de öle yaptım. Akıntımı tam kestiremiyorum karışıkşeffaf da geliyo beyaz da..fitil kullanıyorum onun akıntısı mı benim gerçek akıntım mı bilemiyorum..ama bu kadar da erken yumurtlayamam di mi ztn adetim 6-7 gün sürüyo. Ertesi gün de başladım. Ayrıca 9.gün doktora gittiğimde yumurtlamak üzeresin demişti. Daha yumurtlamamıştım. Ama test niye öle dedi anlamadım. Galenik markası. Eczaneden aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?