Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

slm kızlar nasılsınız
selam cnm..biz iyiyiz sen nasılsın?

aptal saptal kıskançlıklar yapıyorum işte
kendimi ve eşimi üzüyorum bu yüzden

olur öyle arada..sıkma canını..erkeklerin görevi eşlerinin kaprislerini çekmektir der hep bir üstadım
bazen ilgi istiyoruz ve erkekler bizi anlamada zorluk çekiyolar napalım..

ne yaptın hemşerime yine yaaaa
sen de benim gibi ilgi arsızısın
adamın işi varken kuduruyosun
anlıyorum ....

crafty eşime şimdi üroloji için randevu aldım..ama sadece test için aldım.muayeneye gerek yok dedim.sonra aklıma takıldı muayenede olsamıydı diye ama :26: testi sadece sabah 8.30da alıyorlarmış muayene olursa öbür haftaya kalacaktı bende direkt teste aldım randevuyu.sonuçlarda pazartesi günü çıkarmış

günaydın kızlar size haberlerim vaaarrr..
korkularım bitti.. veee sonucu açıklıyorum...
kırmızılar geldiiii....

medico dan haber var mı kızlar:26: benim adetime de3 gün kaldı ben 9 nisan yazdırmıştım ama erken çatlattım bu ay yumurtayı işimi garantiye almak için de öne çektirmedim tarihi hayırlısı olur inşallah kürtajdan sonra 4. adetim olacak adet olursam:97:

topiğimiz hayırlı uğurlu olsunnn başlık çok güzellll çok beğendim..

çok teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı inş nisaanın 1 inde adet olmam lazımdı bugun evde idrar tahlili yaptım 2. cızgı ılk once silikti sonradan belli oldu bıraz oncede kan tahlılı yaptırdım yarın alacakmışım eşiminde haberi yok şuanda inş bebiş vardır yarını nasıl beklıyeceğim bilmiyorum

idrar testinde gördüysen ikinci çizgiyi hamilesindir gözün aydın inşallah kan değerin de güzel çıkacak

Kızlar benim çok kafam karıştı...
3 gün önce ovulasyon testine başladım. İlk iki gün ikinci çizgi silikti. Diğeriyle aynı renk değildi. Ben de bekledim koyulaşıcak.Hatta silik çizgiler koyu silikti diyebilirim.
3.gün hepten silikleşti. Nerdeyse hiç görünmüyodu. Neden kiii Hangi ara yumurtladım ya da yumurtladım mı kiii((

adetin kaçıncı günü başladın testi yapmaya ve akıntı durumun neydi? kaç günde bir adet olursun?:26:

ben konuşurum cnm seninle..
Ne oldu neden dikkatin dağıldı bakiyim senin? öğretmendin demi sen :26:

Yok tatlım mühendisim ben...Ne bilim bilemedim kafam darmadağınık. Sabah rezil oldum. Günlük tuttuğumuz bi rapor var. Nisan başladığını unutmuşum. Sen tut 3.ay diye gir, 1-2-3 nisan diye 1-2-3 mart verilerini al. Bi de tut bütün amirlere gönderr. Amirin biri de seni arasın kontrol et hata var diye
Bi sürü şey düşünüyorum. Bi de hafta sonu paylaşmıştım şu nedeni belli olmayan yanma durumum düşündürüyo beni...

adetin kaçıncı günü başladın testi yapmaya ve akıntı durumun neydi? kaç günde bir adet olursun?:26:

Cnm normalde 26 gün, ama en sonki 25 günde old. için, aldığım ov. testinde 25 gün için 8.gün başlayın yazıyodu ben de öle yaptım. Akıntımı tam kestiremiyorum karışık Şeffaf da geliyo beyaz da..Fitil kullanıyorum onun akıntısı mı benim gerçek akıntım mı bilemiyorum..Ama bu kadar da erken yumurtlayamam di mi Ztn adetim 6-7 gün sürüyo. Ertesi gün de başladım. Ayrıca 9.gün doktora gittiğimde yumurtlamak üzeresin demişti. Daha yumurtlamamıştım. Ama test niye öle dedi anlamadım. Galenik markası. Eczaneden aldım...

cnm ateş ölçme yöntemini kullansana o zaman..ben geçen aydan beri ateşimi ölçüyorum.ateşimden adet olacağımı falan tahmin edebiliyorum.yumurtladığım günümüde biliyorum ateşimi ölçerek..güzel bir yöntem aslında tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…