Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

O yöntem yanıltıcı olabiliyo diye okudum bi yerlerde. Bir de ona da başlarsam kendimi sürekli bu konuya odaklarmışım gibime geldi onun için hiç denemedim.
Ov. testine başlamamın sebebi de cnm yandığından dolayı deneme günlerini aza indirmek
Onu da beceremedim mi bilmemmm:2:

hakikaten erkenmiş :26: bugün 10 .günündesin yani bugün öyle mi? o zaman erken olduğu için bazen LH hormonun artabilir sonra azalabilir azcık azcık oynama olabilir. aslında elinde çok varsa 15. gününe kadar yapsan anlayabilirsin. bir de hep aynı saatlerde yapmaya dikkat et ve en az 4 saat tuvalete çıkma fazla sıvı ( su-çay-kahve meyve suyu) tüketme öyle yap testini, bir de öğleden sonra 3 ile gece yatana kadar yapabilirsin

ovulasyon testi yerine ateş ölçsen aslında deneme günlerini yine aza indirmiş olursun. çünkü ovulasyon testlerinde piki her zaman yakalayamayabilirsin LH hormonunun pik yaptığı saat testi yaptığın saatlerden önce veya sonra olur anlayamazsın çizgi aynı çıktı dersin. ama ateş ölçtüğün zaman en ufak ateş değişikliğinden bile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabiliriz ama stres olmayacaksan dene tabi bu yöntemi

evet bende ölçüyorum ateşimi..tablomu hazırladım seninle paylaşırım bir iki güne kadar.

Bunlara hep dikkat ediyorum cnm her gün 19.30da yaptım. Benim testte sabah 10.00-20.00 arası yapın yazıodu. İçinde de 5 tane vardı yeter demiştim:) eczanedekileröyle. İnt.den almadım onlarda çok oluyo. Sanırım onlardan alıcam. Bugün 11.günüm...Normal şartlarda 11 ya da 12.gün olması gerekk...Bakalım nolucakk...Dün iice silikleşince acaba yumurtladım mı diye, 24 saat geçmemiştir daha canlıdır belki diye denedik:))
Eşim de ztn bu testlere güvenme diyip duruyodu haklı çıktım diyo:))) Tühh kaçtı yumurta diyo:) İnş kaçmamıştır yaww..

Kız bi de onu denemeye başlarsam benimki sen iice paranoyaya bağladın derr
Bilmem ki çaktırmadan yapabilir miyim...

aslında ateş yöntemi daha basit cnm..yataktan kalkmadan ateşini ölçüp not alıyorsun o kadar.her sabah aynı saatte ölçüyorsun.doğru anlatıyorum demi üstadım taf :)

dijital ateş ölçerin yanıbaşında dursun sabah 5:30 a kur saatini alarm çalar çalmaz yerinden kalkmadan ateş ölçeri dilinin altına koy ve bekle 10 sn içinde ötmeye başlar ötünce bak kaç çıkmış o değeri yaz hergün aynı saatte ölç ateşini ama ateş ölçmeden önce en az 3 saatlik uyku şart eşin anlamaz böylece yani alarm çalar çalmaz kapatabiliyorsan

evet bende ölçüyorum ateşimi..tablomu hazırladım seninle paylaşırım bir iki güne kadar.

aslında ateş yöntemi daha basit cnm..yataktan kalkmadan ateşini ölçüp not alıyorsun o kadar.her sabah aynı saatte ölçüyorsun.doğru anlatıyorum demi üstadım taf :)

doğru anlattın mistim ağzına sağlık sen ölç paylaş ben yorumlarım gerçi sen de artık anlamaya başlamışsındır. insan kendi kendine daha güzel yorum yapabiliyor

doğru anlattın mistim ağzına sağlık sen ölç paylaş ben yorumlarım gerçi sen de artık anlamaya başlamışsındır. insan kendi kendine daha güzel yorum yapabiliyor

O zamannn, akşam gidip bi ateş ölçer alıyorum, dijital olanından olcak di mi, net ölçmesi için? 12.gün olcak yrn ama geç kalmış oluyorum galibaaa?

O zamannn, akşam gidip bi ateş ölçer alıyorum, dijital olanından olcak di mi, net ölçmesi için? 12.gün olcak yrn ama geç kalmış oluyorum galibaaa?

sen ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. adetken bile ölçmelisin hatta evet imkanın varsa dijital basit ateş ölçerlerden al ve hemen yarın sabah ölçmeye başla. ama dün gece ilişki olmadıysa bu gece olsun çünkü bugünler madem yumurtlama günlerin boş geçmesin değil miateş ölçme topiği var istersen onu incele biraz nasıl kaydediliyor ateş nasıl paylaşılıyor diye orda paylaşırsın ateşini

daha yorum yapabilecek aşamaya gelemedim ama düzenli ölçmeye dikkat ediyorum artık.ama güzel bir yöntem zorda değil.ben sevdim bu yöntemi

Az önce koyulaşmış bir akıntım vardı
Anlamadım ben bu işi hiçç anlamadımm
Neyse hayırlısı olsun. Dün geceyi boş geçirmedik cnm..Aslında galiba ben bu ay çok erken yumurtladım..9 ya da 10.gün...8 ve 10 boş geçmedi ama devam etmeli mi etmemeli mi bilemedim. Eğer bittiyse boşuna yorulmasak bari bundan sonra
Şu ov. testini bu akş da yapim bakim ne dicekk

kızlarr hepınıze selamlar olsun gırmıyrummm uzun zaman gırmıcem de böle ıyı sadece ay ay gırıp haber edıcem sızı benı nısan 2 ye ekleyın lutfennn yıne olmadıı bu yaz böle gecsın bı bakalımm doktorr moktorrr yokk rabbım bılır herseyııı sorun yok cok sukur bırkalatmanın anlamı yok sımdıkı dusuncem bu hele bı kıs gelsınn o zaman gıderım doktoraa aşılamamı tüp mü lpg mi neysee nee olur inşalahh ama sımdı bunların hıcbrınee hazırr deılıımmm rabbım banaa ısteyen tumm herkesee cooook aratmadann versın ınsallh arada gırıp kımler hamıs kalmıs dıye bakıorum sonra cıkıorum hemen mart ayından da sadece 1 hamılemıs var galıbaa neyse nasıpp hadı opuldunuz hepınız ayrı ayrııı

Bakın ne buldum

anne olamamak böyle birşey(((
Anne olamamak…
09.02.2009
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Başın ağrıdan çatlasada,her ihtimale karşı ilaç içmemek demek...ağır kaldırmamak demek...!

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Çocuklarını döven insanlara ,sinirlenip onlarla kavga etmek demek...!

Kimselere içindeki yangını,belli etmemek demek...

Kimselerin seni anlamaması,demek...!

Bir ortama girdiğinde,sana o soruyu soracaklar diye huzursuz olmak demek...!

AMA EN GÜZELİ OLDUĞUNDA, DEĞERİNİ HERKESLERDEN ÇOK BİLMEK DEMEK...!SIKI SIKIYA ONA SARILMAK DEMEK...!

Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…

Figen Öcal Güneş

Ama en güzeli olduğunda, değerini herkeslerden çok bilmek demek...!

canım benimmmmm haklısın sende zorlu bir sınavdan şükürler olsun ki alnının akıyla geçtin Rabbim bebişini hayırlı bir evlat olarak Dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah

sendemi yedin kırmızı kartıı malesef bende yedimmm bende doktor işini salladım bu ay gitmeyeceğim sıktı çünkü tüpsüz lpgsiz kendi kendine gazsız bir çocuğun olur inşallahhhh

canım benimmmmm haklısın sende zorlu bir sınavdan şükürler olsun ki alnının akıyla geçtin Rabbim bebişini hayırlı bir evlat olarak Dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah

sen de bi silkelen kendine gel
dibe vurma! kadın doğuma harcayacağın para bitti ! Anladık ki psikolojik olarak etkiliyorsun bu bebeği
hemen kendine ağır uğraşlı bi maşgale bul, psikoloğa git, tatile çık
ne biliim bişiler yap ve girme forumlara 1-2 ay uzaklaş bu fikirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…