cnm ateş ölçme yöntemini kullansana o zaman..ben geçen aydan beri ateşimi ölçüyorum.ateşimden adet olacağımı falan tahmin edebiliyorum.yumurtladığım günümüde biliyorum ateşimi ölçerek..güzel bir yöntem aslında tavsiye ederim
Cnm normalde 26 gün, ama en sonki 25 günde old. için, aldığım ov. testinde 25 gün için 8.gün başlayın yazıyodu ben de öle yaptım. Akıntımı tam kestiremiyorum karışıkŞeffaf da geliyo beyaz da..Fitil kullanıyorum onun akıntısı mı benim gerçek akıntım mı bilemiyorum..Ama bu kadar da erken yumurtlayamam di mi Ztn adetim 6-7 gün sürüyo. Ertesi gün de başladım. Ayrıca 9.gün doktora gittiğimde yumurtlamak üzeresin demişti. Daha yumurtlamamıştım. Ama test niye öle dedi anlamadım. Galenik markası. Eczaneden aldım...
O yöntem yanıltıcı olabiliyo diye okudum bi yerlerde. Bir de ona da başlarsam kendimi sürekli bu konuya odaklarmışım gibime geldi onun için hiç denemedim.
Ov. testine başlamamın sebebi de cnm yandığından dolayı deneme günlerini aza indirmek
Onu da beceremedim mi bilmemmm:2:
ovulasyon testi yerine ateş ölçsen aslında deneme günlerini yine aza indirmiş olursun. çünkü ovulasyon testlerinde piki her zaman yakalayamayabilirsin LH hormonunun pik yaptığı saat testi yaptığın saatlerden önce veya sonra olur anlayamazsın çizgi aynı çıktı dersin. ama ateş ölçtüğün zaman en ufak ateş değişikliğinden bile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabilirizama stres olmayacaksan dene tabi bu yöntemi
hakikaten erkenmiş :26: bugün 10 .günündesin yani bugün öyle mi? o zaman erken olduğu için bazen LH hormonun artabilir sonra azalabilir azcık azcık oynama olabilir. aslında elinde çok varsa 15. gününe kadar yapsan anlayabilirsin. bir de hep aynı saatlerde yapmaya dikkat et ve en az 4 saat tuvalete çıkma fazla sıvı ( su-çay-kahve meyve suyu) tüketme öyle yap testini, bir de öğleden sonra 3 ile gece yatana kadar yapabilirsin
ovulasyon testi yerine ateş ölçsen aslında deneme günlerini yine aza indirmiş olursun. çünkü ovulasyon testlerinde piki her zaman yakalayamayabilirsin LH hormonunun pik yaptığı saat testi yaptığın saatlerden önce veya sonra olur anlayamazsın çizgi aynı çıktı dersin. ama ateş ölçtüğün zaman en ufak ateş değişikliğinden bile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabilirizama stres olmayacaksan dene tabi bu yöntemi
Kız bi de onu denemeye başlarsam benimki sen iice paranoyaya bağladın derr
Bilmem ki çaktırmadan yapabilir miyim...
Kız bi de onu denemeye başlarsam benimki sen iice paranoyaya bağladın derr
Bilmem ki çaktırmadan yapabilir miyim...
evet bende ölçüyorum ateşimi..tablomu hazırladım seninle paylaşırım bir iki güne kadar.
aslında ateş yöntemi daha basit cnm..yataktan kalkmadan ateşini ölçüp not alıyorsun o kadar.her sabah aynı saatte ölçüyorsun.doğru anlatıyorum demi üstadım taf :)
doğru anlattın mistim ağzına sağlık sen ölç paylaş ben yorumlarım gerçi sen de artık anlamaya başlamışsındır. insan kendi kendine daha güzel yorum yapabiliyor
O zamannn, akşam gidip bi ateş ölçer alıyorum, dijital olanından olcak di mi, net ölçmesi için? 12.gün olcak yrn ama geç kalmış oluyorum galibaaa?
doğru anlattın mistim ağzına sağlık sen ölç paylaş ben yorumlarım gerçi sen de artık anlamaya başlamışsındır. insan kendi kendine daha güzel yorum yapabiliyor
sen ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. adetken bile ölçmelisin hattaevet imkanın varsa dijital basit ateş ölçerlerden al ve hemen yarın sabah ölçmeye başla. ama dün gece ilişki olmadıysa bu gece olsun çünkü bugünler madem yumurtlama günlerin boş geçmesin değil mi ateş ölçme topiği var istersen onu incele biraz nasıl kaydediliyor ateş nasıl paylaşılıyor diye orda paylaşırsın ateşini
Ama en güzeli olduğunda, değerini herkeslerden çok bilmek demek...!
kızlarr hepınıze selamlar olsun gırmıyrummm uzun zaman gırmıcem de böle ıyı sadece ay ay gırıp haber edıcem sızı benı nısan 2 ye ekleyın lutfennn yıne olmadıı bu yaz böle gecsın bı bakalımm doktorr moktorrr yokk rabbım bılır herseyııı sorun yok cok sukur bırkalatmanın anlamı yok sımdıkı dusuncem bu hele bı kıs gelsınn o zaman gıderım doktoraa aşılamamı tüp mü lpg mi neysee nee olur inşalahh ama sımdı bunların hıcbrınee hazırr deılıımmm rabbım banaa ısteyen tumm herkesee cooook aratmadann versın ınsallh arada gırıp kımler hamıs kalmıs dıye bakıorum sonra cıkıorum hemen mart ayından da sadece 1 hamılemıs var galıbaa neyse nasıpp hadı opuldunuz hepınız ayrı ayrııı
canım benimmmmm haklısın sende zorlu bir sınavdan şükürler olsun ki alnının akıyla geçtin Rabbim bebişini hayırlı bir evlat olarak Dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?