Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ne yaptın hemşerime yine yaaaa
sen de benim gibi ilgi arsızısın
adamın işi varken kuduruyosun
anlıyorum ....

evet eve bi geç gelse 5dk da bir arıyorum ne zaman geleceksin diye
adamcağız bana cevap vermekten işine bakamıyo..sonra niye böyle yapıyorum işleri yoğun bi de ben geliyorum üstüne diye üzülüyorum kendime kızıyorum...salak sulak işler yapıyorum işte

neyse çok şükür fuar zamanı çok yakın çarşambadan sonra iş yok diye üzülürüz bu sefer de

inşallah canım allahım hayırlısını versin
sen ne zaman yapıcan testi

çatlatma iğnesini olalı 9 gün oluyo
12. günden sonra yapabilirsiniz diyolar
ama ben yine de adet tarihim olan 15 nisanı bekleyim diyorum

belli olmaz ama içimde bu dürtüler olduğu sürece en geç pazara kadar beklerim

günaydın mistim
nasılsın???

pek iyi sayılmam
dün akşam geç çıktık işten.çok yorgunum.
bu ay sonunda ayrılıcam işten ama daha fazla dayanamayacak gibi hissediyorum kendimi.çok sıkıldım artık burdan ve eziyet gibi gelmeye başladı bana işe gelmek.
ya işte akıllım bir dokun bin ah işit benden

Ah cnm bırak gitsin o zaman ya..Niye yıpratıyosun kendini

12...Sanırım çok erken oldu bu ay..Ve ben diğerine göre silik olan test çizgisi koyulaşıcak diye beklerken 10.günde silindi gitti

10. gün mü!!

benim bi arkadaşım kazara hamile kalmıştı
onlar da adetin bittiği akşam nasılsa daha olmaz diye korunmamışlar
sadece o gün ama..
ve kız o ay hamile kalmıştı..sanırım senin de onunki gibi adet biter bitmez çalışman lazım

tahmin edebiliyorum kafanda bitirdin çünkü
orada kaldığı her saniye batar insana..ama patronun da yani pek gamsızmış

bizim patronlar bir arkadaş istifasını verdi diye bilgisayarların olduğu odaya sokmadı
bize veda ederken bile biz indik aşağıya anında aynı gün içinde gönderdi adamı

Ah cnm bırak gitsin o zaman ya..Niye yıpratıyosun kendini

onlar hala beni ikna etme derdinde de o yüzden.hala bana iş veriyor.haziran ayındaki işi anlatıyor bana ama lafta ikna çabası..gel konuşalım karşılıklı dediği yok.zaten kafamda bitti söz verdim biri gelinceye kadar beklerim diye o yüzden bekliyorum ama çok sıkıldım.bende söyledim artık ben nisan ayından sonra gelmek istemiyorum diye.ben demesem hala bekletecek.
dün bizimde 2 kişi ayrıldı.hemen gittiler.ama bizim patron muhasebe konusunda çok titiz.aklına yatan birini bulmadan beni göndermez.kendi ağzıylada söylüyo benim muhasebeme girmekde çıkmakda zordur diye.

Evet öyle galiba...Ben yine de teste devam etmeyi planlıyorum...Şüphelerime göre ben bi adet bitiminde bi de adete yakın yumurtluyorum...Çünkü bi keresinde de adete çok az kala doktora gitmiştim. Kist çıkmıştı.. Aslında çok verimli günleriniz ama kist patlayabilir denemeseniz ii olur demişti....

Ya da diğer bir alternatif: bazen başında bazen sonunda yumurtluyorum:)))

KAfam karıştı yaww...Gerçi boş geçirmedik Allahtan...Adet döneminde ara veriyoruz ya, dedik spermleri tazelemek maksadıyla olsun 8.gün olmuştu...9.gün doktora gittim yumurtlamak üzeresin demişti. 10.gün çizgi kaybolunca belki hala canlıdır diye yine denedik Ama umutlanmama engel olan şu ki, ben
8.gün fitil koymuştum nasılsa erken diye

evet biliyorum bizzat yaşıyorum deseydin..
senin işten ayrılma serüvenin benim hamile kalma serüvenimle aynı tarihlerde :)

hadi bu ay sen işten ayrıl ben de hamile kalayım:))

evet biliyorum bizzat yaşıyorum deseydin..
senin işten ayrılma serüvenin benim hamile kalma serüvenimle aynı tarihlerde :)

hadi bu ay sen işten ayrıl ben de hamile kalayım:))

inşallah cnm ya...
eşime cumartesi gününe randevu aldım.cumartesi sabah büyük gün
tamda benim önemli dönemlerim ama paylaşıcam artık doktorla bir kısmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…