Daha önce yaptırsaydı paylaşmasaydın yaw:)
günaydın kuzularım nasılsınız...
pek bi ekşi hava var ankarada ya....
tirilaylom bacım... gündaşım.. acep erken mi yımırtladık.. inşallah tuttururuz bu aybenda 7. ve 9. gün çalışma yaptım .. akşam da eve yorgun geldik.. (zaten 1 haftadır da kombi derdimiz var.. su ısıtmak zor oluyor anam) salladık yani 11.günümüzü hayırlısı olsun bakalım..inşallah başka bi durum çıkmazsa akşama devam..
kocişim sabah 7de evden çıktı :26: kaynanama çok sinirliyim.. akşam saat 19,30da arıyor diyor ki bilmemne tapusu için form doldurulacakmış (cici kocasının) bi gel bak şu evraka doldur.. oysa daha pazar akşam ordaydık unutmuşlar söylemeye.. eşime kızdım.. işleri varsa gelsinler.. ben benzin parası basmıyorum dedim.. ne emekli maaşım var dedim ne de kirasını aldığım 3 daire dedim.. herkes işi düşünce eşimi arıyor tıpış tıpış gidiyoruz bizde..
eşim benzin yok falan dedi (ki yoktu da - para da yok) olsun sen gel ben veririm benzin paranı diyor kadın manyak.. neyse sabah biz geliriz dediler sonunda.. gece de 12,30da arıyor sabah erkenden sen gel diyor eşime.. pööf.. sabah ta 9da müşteride olması gerekiyordu eşimin.. inşallah yetişmiştir.. ararsam sayarım diye kendimden korktuğumdan aramıyorum..
bukadan da olmaz.. tam yazıyorum aramıycam diye eşim aradı hala kaynanamda.. karşıdan da sesleniyor kaynana gel kahvaltı yapalım.. he oldu dedim.. (eşime telefonda)
dükkanı kapatalım herkesin keyfi gelince sanki onlar veriyor paramızı.. saymadan duramadım.. kapattım yüzüne eşimin (herzamanki gibi haklıyım)
anam 5 dakkalık yok değil ki.. araba ile sakin yolda 30dakika..
neyse şişirmicem kafanızı
cnm muayeneye adetliyken gittim ya ee doktor eşimdende test istedi..3 günlük perhiz yapın dedi falan derken hepsi bir araya gelince ve eşimde cumartesi müsait olunca ben paylaşmaya razı oldum..aman hazır ikna etmişken götüreyim.ben telafi çalışması yaparım yeterki o testini versin
selam kızlarrr ben yeni üye değilim tgba 87 yim.Artık bu ismi kullanıcam dün çok pis rezil oldum kadınlar kulübünü facede beğenmiştim dünden beri dua ediyorum inşallah kimse görmemiştir diye amaa malesef profilimde 1.5 saat falan kalmış ben bu topikte bir yazıyı beğenmiştim Facede yapalım bir nisan şakası aralıkta temizleyelim bebek kakası tgba 87 bir yorumu beğendi yazıyorduuu ....Resmen yerin dibine girdim hemen kadınlar kulübünü faceden beğenmekten vazgeçtim.Ama rezil bir drum ben çocuk istemiyorum işim olmaz derdim hep birileri okuduysa regl güünü dahil herşeyi öğrenmiştirrr.Umarım kimse görmemiştirrr inşalllah herkes ben gibi meraklı değildirrrr:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
selam kızlarrr ben yeni üye değilim tgba 87 yim.Artık bu ismi kullanıcam dün çok pis rezil oldum kadınlar kulübünü facede beğenmiştim dünden beri dua ediyorum inşallah kimse görmemiştir diye amaa malesef profilimde 1.5 saat falan kalmış ben bu topikte bir yazıyı beğenmiştim Facede yapalım bir nisan şakası aralıkta temizleyelim bebek kakası tgba 87 bir yorumu beğendi yazıyorduuu ....Resmen yerin dibine girdim hemen kadınlar kulübünü faceden beğenmekten vazgeçtim.Ama rezil bir drum ben çocuk istemiyorum işim olmaz derdim hep birileri okuduysa regl güünü dahil herşeyi öğrenmiştirrr.Umarım kimse görmemiştirrr inşalllah herkes ben gibi meraklı değildirrrr:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
Günaydın kızlarrr....
Moralim bozuk bugün ..Aslında bir kaç zamandır yaşadığımız sorunlar var kocamla ama onu çok sevdiğim için üstünde duradığım biriktiridiğim şeyler ...Anlatmıştım geçen size kayınvalidede tatlı meselesini..Annemle aramıza girme sanane gibi cümlelere çok kırılmıştım.
Bir de özgürlük meselesi vardı karar alıp birbirimize karışmamam kararı almıştık,sırf bu yüzden sigaraya başladı eşim ve ben daha flört ederken sigara içmesini istemediğimi söylemiştim o da bırakmıştı.Şimdi onu içerken görünce çok üzülüyorum...
Bir diğer konuda hesapları ayıralım demiştim yakın zamanda ,ortak harcamalarımızı 2 ye bölelim .Öncesinde birbirimizden hbrsiz hiç para çıkarmazdık cepten.Ben öyle dedim diye şimdi kaç para kazandı nereye verdi bankada ne kadarı var hiç bilmiyorum sordum geçen gün bnm param seni ilgilendirmez dedi.Sırf beni cezalandırmak için ...Ben hesapları ayırlaım dediysem birbirimizden gizleyelim demedim ki ....
Tüm bunlar kafamı kurcalıyo ve dün konuşmak ,istedim fakat bi yere varamadık.Bunları bnm istediğimi bnm tercihim olduğunu söylüyor ...Bu şekilde evlilik olmaz,ki tek paylaştığımız şey yatak odası kalınca ondan da soğudum tabii bu dönem..Bunalımdayım kızlar yardım edinnn...
hı bu arada uzun yıllardır eşimle bazen ortak işler yapan bir adam var.. dün de büyük bir proje için çalışma başlattılar.. adam demiş ki alanyada dükkan kiralayalım.. kirasını ortak öderiz evim var orda kalırsınız demiş.. yaptığın işlerden de belli bir pay verirsin demiş..
vallahi bu aralar zaten okadar bunalmışım sülalesinden.. eşim bana bu teklifi aldığını söyleyince "ben varım dedim.. baktık burda 1-2 ay daha işleri toparlayamazsak gidelim dedim" kabul ettim demedim dedi ama hayır da demedim kapı bıraktım dedi..
ama hiç sanmıyorum.. eşim burdan zor ayrılır.. böyle karı koca sürünmeye devam ederiz milletin peşinde
Cnm kusura bakma ama eşin haklı...Tamamen özgür yaşanan bir evlilik gerçek bir evlilik değildir bana göre. Hem evlilikte hesapları ayırmak da neyin nesi?? Böyle bir şeyi kime teklif etsen aynı tepkiyi verir...Sosyete evliliği mi yaşamak istiyosun yahu:)) Sen kağıt üstünde bir evliliğe götürüyosun durumu farkına var lütfen...K.validenle pek içili dışlı olmayı da istememeni anlayabilirim, ve bu konuda sana sonuna kadar hak veririm, ama ordan tatlı götürmemek için tartışmak da bana pek mantıklı gelmedi doğrusu...
Hayırlısı olsun tatlım..inş sen de erken yumurtlamışsındır o zaman
Bizde bu enayi kocalar olduğu sürece daha çok tırlatırız...Cefaya gelince bunlar koşar, sefaya gelince hatırlanmazlar..Ama hala da akıllanmazlar:)
Benzin paranızı vermiş mi bari?
Günaydın kızlarrr....
Moralim bozuk bugün ..Aslında bir kaç zamandır yaşadığımız sorunlar var kocamla ama onu çok sevdiğim için üstünde duradığım biriktiridiğim şeyler ...Anlatmıştım geçen size kayınvalidede tatlı meselesini..Annemle aramıza girme sanane gibi cümlelere çok kırılmıştım.
Bir de özgürlük meselesi vardı karar alıp birbirimize karışmamam kararı almıştık,sırf bu yüzden sigaraya başladı eşim ve ben daha flört ederken sigara içmesini istemediğimi söylemiştim o da bırakmıştı.Şimdi onu içerken görünce çok üzülüyorum...
Bir diğer konuda hesapları ayıralım demiştim yakın zamanda ,ortak harcamalarımızı 2 ye bölelim .Öncesinde birbirimizden hbrsiz hiç para çıkarmazdık cepten.Ben öyle dedim diye şimdi kaç para kazandı nereye verdi bankada ne kadarı var hiç bilmiyorum sordum geçen gün bnm param seni ilgilendirmez dedi.Sırf beni cezalandırmak için ...Ben hesapları ayırlaım dediysem birbirimizden gizleyelim demedim ki ....
Tüm bunlar kafamı kurcalıyo ve dün konuşmak ,istedim fakat bi yere varamadık.Bunları bnm istediğimi bnm tercihim olduğunu söylüyor ...Bu şekilde evlilik olmaz,ki tek paylaştığımız şey yatak odası kalınca ondan da soğudum tabii bu dönem..Bunalımdayım kızlar yardım edinnn...
takdik degistirdin dimiiiiiii
alemsin cnm ya..
hoşgeldin bakalım.yeni ismin hayırlı olsun..
Cnm kusura bakma ama eşin haklı...Tamamen özgür yaşanan bir evlilik gerçek bir evlilik değildir bana göre. Hem evlilikte hesapları ayırmak da neyin nesi?? Böyle bir şeyi kime teklif etsen aynı tepkiyi verir...Sosyete evliliği mi yaşamak istiyosun yahu:)) Sen kağıt üstünde bir evliliğe götürüyosun durumu farkına var lütfen...K.validenle pek içili dışlı olmayı da istememeni anlayabilirim, ve bu konuda sana sonuna kadar hak veririm, ama ordan tatlı götürmemek için tartışmak da bana pek mantıklı gelmedi doğrusu...
bencede çok haklısın, evlilik özgürlük değil bereberliktir, herşeyi paylaşmaktır, pınarcım bence eşinle konuş artık özürmü dilersin bilemem bi şekilde hatalı olduğunu kabul et ve eskisi gibi olmasını iste. birbirinizden gizliniz saklınız olmasın, bu şekilde sen çok yorulursun ve aranıza şüpheler girmeye başlar, yolun başındayken düzelt herşeyi.
aman cnm ya aynı sorun bizdede var.bıktım artık kayınvalidemlerin derdinden.hafta sonu oluyo gitsek bir dert gitmesk bir dert.hafta sonu annemle buluştuk annem yeni bebek hırkası örmüş ona düğme alalım beraber dedi.eltimin işyerinde günü varmış kek yaparmısın demiş anneme annemde yapmış çarşıda buluşalım gel benden al demiş annem keki.neyse biz buluştuk elitm geldi kayınvalidemle.oo dedi hemen berabermiydiniz falan?hayır dedim bende evden geldim şimdi dedim hıı dedi sadece..gelde sinir olma.istemiyorum artık onlarla aynı şehirde oturmayı..mümkünse tayinimiz çıksın artık ya..
aman cnm ya aynı sorun bizdede var.bıktım artık kayınvalidemlerin derdinden.hafta sonu oluyo gitsek bir dert gitmesk bir dert.hafta sonu annemle buluştuk annem yeni bebek hırkası örmüş ona düğme alalım beraber dedi.eltimin işyerinde günü varmış kek yaparmısın demiş anneme annemde yapmış çarşıda buluşalım gel benden al demiş annem keki.neyse biz buluştuk elitm geldi kayınvalidemle.oo dedi hemen berabermiydiniz falan?hayır dedim bende evden geldim şimdi dedim hıı dedi sadece..gelde sinir olma.istemiyorum artık onlarla aynı şehirde oturmayı..mümkünse tayinimiz çıksın artık ya..
töbe töbesabah sabah açacam ağzımı.. p.k vermiş.. neyse kahvaltısını yapsın bari bir de onu düşünmeyim.. bi de diyo ki karıcım ben kahvaltıyı burda yapıcam bekleme sende bişiler yersin orda diyo.. (beni düşünmesi güzel de... tersimdeyim ya laf sokacam) dedim sen yokken daha ii az yiyorum bari dedim keyfine bak dedim) alınmıştır herhal..
pinar kuzum boş yere felaketler yaratma.. adamcağız bence biraz haklı.. hesapları ayırıyorsun aldığınız kararlara karışmıyorsunuz.. e bir gün yatağı da ayırırsınız.. devamı da boşanmaya gider.. silkelen biraz kuzum.. bebek stresi ikinizi de sarsmış.. çok iyi anlıyorum hep beraber biz de yaşıyoruz bunlar.. al bak ben de karışamadım benim kocaya sabahın köründe kaynanama gitti bilmemne evrakını dolduramamışlar da eşim dolduracakmış.. kendi de gelmiyor.. böyle şeyler her hanede olur.. ama birbirinize karışamama gibi lüksünüz olmuyor malesef.. çünkü 2 eş.. elmanın yarısı gibidir.. birbirinizi tamamlarsınız..
otur biraz düşün hareketlerini... mutlaka haklısındır çoğu konuda ama birbirinizi bu şekilde cezalandırmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?