Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Kızlar kime anlatsam beni suçlu buldu...Kocamın üzerine fazla gittim biraz galiba...
KArşındaki söyleyince haksız olduğunu insan daha net görüyo kendini..
En iyisi sevdiğim adama teslim olmak galiba...Akşam konuşucam inşallah kendimi doğru ifade edebilirim.

ay benimki 550 km den batıyo bana
seni düşünemiyorum bile

cnm allah sana sabır versin ne diyeyim..
çok zor bir durum tabi.aslında biraz anlayışlı olmaları lazım ama nerde ...

cnm allah sana sabır versin ne diyeyim..
çok zor bir durum tabi.aslında biraz anlayışlı olmaları lazım ama nerde ...

çok zor valla geçen gün kuzenim geldi bende kaldı haftasonu temizlik yapamadım tabi
pazartesi günü evine gidecekti kuzenimde kalkınca evi temizlemiş ütülerimi yapmış
iki saat içerisinde 10 kere gelmiş yanına bir rahat vermemiş kıza
sıkılmış tabi benim kuzende abla sen buna nasıl katlanıyorsun hep böylemi bana özel mi yaptı dedi
bende üzerine alınma doğal hali dedim kızcağız kalacağına pişman oldu

halbuki o da gelin oldu değil mi
eminim o da zamanında kayınvalidesinden dert yanmıştır ..
yapma be teyzem ya
rahat bırak oğlunun ailesini:84:

kuzenine çok kötü olmuş ya..
benimkide yakın oturuyodu bana..çok şükür şimdi aramız birazcık olsun uzaklaştı.bir misafir geldiğinde hemen kokusunu almış gibi gelirdi.annemler her geldiğinde çağırırım zaten kırk yılda bir haber vermesem kendi çıkar gelir.öyle olunca gelen misafirde bir tuhaf oluyo..kendi düşüncesizlikleri cnm ne yapalım eşilerimizin hatırı için idare ediyoruz mecbur.

kız tubiş hayırlı olsun yeni ismin bende bazen değiştirsemmi diye düşünüyorum ama vazgeçiyorum sonra

benimkinin kulağı seste zaten hemen çıkar kapıya
annem varken de anahtarla girmiyor mu o zaman cin vuruyo tepeme işte
bir rahat yok

benimkinin kulağı seste zaten hemen çıkar kapıya
annem varken de anahtarla girmiyor mu o zaman cin vuruyo tepeme işte
bir rahat yok

Hayatım çekilmez böyle...Al eşini karşına konuş..Yol geçen hanı mı senin ev?
Kendileri de gelin oldu ama acısını bizden çıkarıyolar işte...
Bi benim k.valide yıllarca kendi kaynanasıyla oturmuş. Onun eşi de annesinin peşinde koşturup durmuş, eşinin çocuklarının önüne geçirmiş..Bunları anlatırken bak ben neler çektim ama size bişey yapmıyorum manasına getirir. Ama oğulları da etrafında pervane olsun ister..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi...Anlamıyolar işte...İstiyolar ki oğulları evlense bile, söz sahibi kendileridir...

Benim kaynana bişiye karışacağı zaman cümleye şöyle başlar " Gayri ben kaynanayım sen kötü bilirsin ama, şu şu eşyalarının yerini değiştirdim..." Baştan kapatır insanın ağzını:) Çok profesyoneldir çookkk...

benim eşimin babannesi yaşıyo valla hala
kayınvalidem evlendiğinden beri kayınvalidesiyle birlikte yaşamış ama onlara normal geliyo
böyle girip çıkmak
saygısızlık olduğunun farkında bile değil

kvalidem o konularda hiç karışmaz ama hiç karışmaz benimki de o da ağrıma gidiyo benim

evlendik evleneli kızım al şunu da sana aldım demedi
bi kez sadece ilk senemizde bayramlık alayım dedi eşim de bu bayram aldık anne parasını ver başka bi ihtiyacını alsın dedi ama kayınvalide tamam oğlum odaya gitti geldi sofrayı hazırlayalım diye yemek sıkıştırdı araya sonra da unutturdu gitti

dedikoducu gelinler olduk çıktık valla
ama komik olan büyük görümcem bana diyor ki allah sana sabır versin
başında 3 kayınvalide var (kayınpeder , kayın valide , babaanne )

benimkide işte sözde karışmaz...laf sokar durur o ayrı..
ama dediğin gibide bir iğne faydasını görmedim daha.elitimin temziliğine bile yardıma giderdi benim evimde viledanın yerini bilmez.annem deli oluyo torun olsunda giysin diye neler neler yapıyo anneme diyoki sen hamaratsın sen yapıyorsun ya benim yapmama gerek yok he bende birşeyini istemem ama bazende gücüme gidiyo.mesela yeni evlendiğimizde benim altınların falan gittiği dönemde kayınvalidemin günü varmış o ayda ondaymış sıra.eşimin teyzesi doğum yapmıştı o ara birde oğlu var kayınvalidem büyütmüş onu annesi çalıştığı için.günün altınlarını almış yanınada birikmişlerini koymuş o sıkıntıların arasında eltimin kızına birde eşimin teyzesinin iki çocuğuna birer bilezik almış.ölür kalırsa hatıra olsun diye.lafa bak ben ne oluyorum..yada benim doğurduğum neyin oluyo.birde kimin parasıyla kime ne alıyorsun.benden altınları aldı oğlu anneside millete bilezik dağıtıyo.

benimkilerin yaptıklarını bir bir anlatsam varya ağzınız açık kalırda işte.rabbim sabır veriyo bana sanırım.

bnm kayınvalide karışmaz hiç bişeye,gözümün içine bakar..ama bazen patavatsızlık yapıo tabi.
En son birlikte otururken görümcem öğleden sonra pınarda buluşur gideriz dedi.Bizimki atladı ben belki kahvaltıya gidecem dedi..Ben çağırmadan emrivaki yapıo.Rengim atıyo tabi .Görümcemde kızıyo annesine pazar pazar ne işin var belki uyuyacaklar falan dedi.Ben de istiyosa gelsin cnm dedim ama anladı o zaten.Sonra çekti beni ben öyle atladım ama gelmem geç gelirim dedi...

Bana bi şey diyemiyor çok çekinir ama oğluna söylerken duydum ..Kaplıcalara gitmek istiyo 1500 tl ymiş oğlum 750 ben koyarım 750 sen koyarsın gidrim diyo..Sanki oğlu tek başına yaşıyo...Ben odadayım tabi bnm yanımda diyemez.Oğlu da biriktir paranı git anne dedi.Gidip alnından öpecektim kocişi...

herkes kendi yaşadıklarını bilir mistim doğu valla allah sabrını veriyoo

Valla cnm ben biraz kötüyüm galiba ,bnm altınları alıp başkasına verse kıyameti koparırdım herhalde.Ama arada eşler var işte..Onlar için idare ediliyor...

Valla cnm ben biraz kötüyüm galiba ,bnm altınları alıp başkasına verse kıyameti koparırdım herhalde.Ama arada eşler var işte..Onlar için idare ediliyor...

aman cnm kıyameti koparsan ne olacak allah aşkına..aldı altınlar kuruşları kesti sesini..vermeseydim cümle alemin dilinde olurdum o kesin.

amma dertliymiş ha kayınvalidelerden iyi çekiştirdik

aman cnm kıyameti koparsan ne olacak allah aşkına..aldı altınlar kuruşları kesti sesini..vermeseydim cümle alemin dilinde olurdum o kesin.

amma dertliymiş ha kayınvalidelerden iyi çekiştirdik

valla cnm sabah bi açtım konuyu akşama kadar....
Bitmez bu kaynana elti meseleleri...
En önemlisi kocalar onlarla aramız iyi olsun da diğerlerini idare edicez.
Ama şu da bi gerçek herkes kendi tarafını koruyor,en güzeli kocaya hiç dırdır etmemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…