of mistim ya heran kendimi dinliyorum
bugün çatlatma iğnesinden sonraki 10. Gün:18:
çok heyecanlı:18: 12.gün baktıracakmısın yoksa adet tarihinimi bekleyeceksin
insallah güzel haberlerini bekliyoruz,simdiden stres yapma,olacagi varsada olmaz,
günaydın kızlar herkese
canım çok doğru bir karar vermişsim, çok iyi yapmışsın gerçekten, sonuçta artık özgür değilsiniz evlisiniz berabersiniz,tabiki onun hassasiyetlerine dikkat etmen lazım, evlilik fedakarlıktır birşeylerden vazgeçmektir sende onun için vazgeçersin istemediği şeylerden. bunu onun üstünlüğü senin ezikliğin olarak düşünme,inşallah çok mutlu olursunuz bu şekilde
günaydın pınar
hah şöyle ya sid..k yarıştırmanın ne alemi var
koca hayatı beraber yaşayacaksınız neden kötü anılarınız olsunki
bugün sen geri adım attın yarın bi olayda o atacak gül gibi geçinip gideceksiniz:))
inşallah potim ben de güzel haber verebilmeyi inan çok çok isterim
crafty dün hiç gelmedi inşallah bugün gelir...
çok korkuyorum kızlar ya
ağrım oluyo arada ama çekilmez bir sancı kanama yok
belirtilerim de devam ediyor açlığa hiç dayanamıyorum göğüsler bomba
diğer yandan da boşuna yaşıyorum diye bunları kızıyorum
anlık değişiyor duygularım
cumartesiye kadar da böyle devam edecek malesef
canım için rahat olsun öncelikle hep hayırlısını dilediğin için sonuç senin ve ailen için en hayırlısı olacak...
Inşallah da güzel haberle döneceksin cumartesi ben sana inanıyorum
Ama kendimden emin değilim hiç kasık ağrım yok
Kızlar şu an çok huzurluyum...ben biraz inatçı ve otoriterim ama eşime karşı bu duygylarımı bastırmayı öğrenmem gerekiyor.Bugün itibarıyla bunu kabul ediyorum.Pek inanamadı bana bir çiçek nelere kadirmiş her gün çiçek gönderyim sana diyor.
İnş cnm .Allah kimsenin huzurunu bozmasın...bak simdiden her sey yoluna girdi,böylesi daha iyi olacak canim emin ol,
inşallah potim ben de güzel haber verebilmeyi inan çok çok isterim
crafty dün hiç gelmedi inşallah bugün gelir...
İnş cnm .Allah kimsenin huzurunu bozmasın...
Sen nasılsın poticim?Bebikimiz nasıl?Sana dua okumuştuk ne güzel,bıdıkıma da okuduk o da hamiş kalacak inş.
aklıma geldii :)
iti an çomağı hazırla die boşa dememişler :)
bıdığım soruna cvp yazdım arka sayfalarda kaldı, beni bitek sen soruyosunsohbete hızlı başladık çabuk bitirdik yine
herkes bir anda sustu.
bıdığım soruna cvp yazdım arka sayfalarda kaldı, beni bitek sen soruyosunseninde sorun havada kalsın istemem cnm bnm.
bugün 6+1 oldum ctesi kalp atışını duyacam inş. dualarınıza ihtiyacım var...
Kızlar bu topikte susuyor başka topiclere yazıyormuşsunuz yazdırtmaaaammmm,
Bu topiği sahipsiz bırakmaaaaaammm,
Bu topic bizim uğurumuz
Hadi bi konu açayım size ben o zaman..
eşinizden ne zaman utanırsınız?Utandığınız olur mu?
Ben hala üstümü değiştirirken bi utanırım...Bir de küfür etmek istediğimde utanırım edemem zaten o da güler..iyice utanırım..
cnm ya... Ne kadar çabuk geçiyor zaman..dualarımız seninle hiç merak etmebıdığım soruna cvp yazdım arka sayfalarda kaldı, beni bitek sen soruyosunSeninde sorun havada kalsın istemem cnm bnm.
Bugün 6+1 oldum ctesi kalp atışını duyacam inş. Dualarınıza ihtiyacım var...
kızlar bu topikte susuyor başka topiclere yazıyormuşsunuz yazdırtmaaaammmm,
Bu topiği sahipsiz bırakmaaaaaammm,
Bu topic bizim uğurumuz
Hadi bi konu açayım size ben o zaman..
Eşinizden ne zaman utanırsınız?utandığınız olur mu?
Ben hala üstümü değiştirirken bi utanırım...bir de küfür etmek istediğimde utanırım edemem zaten o da güler..iyice utanırım..
canım duyarsın inşallah merak etme bende 6+5de duydum, haber ver dra gidince.bu arada kalp atışına bakarken benimkinin cinsiyetine kız yazmış ultrason kağıdına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?