Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

çok heyecanlı:18: 12.gün baktıracakmısın yoksa adet tarihinimi bekleyeceksin

adet tarihimi beklemek niyetim yine de meraklı melahat olarak bekleyebilir miyim bilmiyorum
ama geçen ay kasık ağrım çoktu
bu ay hiç bişey yok o biraz tedirgin ediyo beni

Kızlar şu an çok huzurluyum...ben biraz inatçı ve otoriterim ama eşime karşı bu duygylarımı bastırmayı öğrenmem gerekiyor.Bugün itibarıyla bunu kabul ediyorum.Pek inanamadı bana bir çiçek nelere kadirmiş her gün çiçek gönderyim sana diyor.

kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur
allah hayırlısını nasip etsin

bu arada pınarcım dün konuşamadım ben ama gerçekten haksızsın canım iyi ki uzlaşmaya vardın eşinle
çok sevindim..devam etseydin benden sana iyi bir kötek gelecekti yanii

Sevsenacım bencede bu güne kadar kanaman olurdu diye düşüniyorum.İnş bebişinin güzel haberleini alırsın.Ama insanız ve hayatta herşey bizim için her sonuç rabbimden bizim için hayırlı olan ne ise o olsun cnm..

Tatlım illa kasık ağrısı olacak diye birşey yok ki..Bu son günler çoook stresli sana hak veriyorum ama düşünerek kendimizi etkiliyoruz.lütfen düşünmemeye çalış ve dua et hayırlısı olsun diye...

bak simdiden her sey yoluna girdi,böylesi daha iyi olacak canim emin ol,

inşallah potim ben de güzel haber verebilmeyi inan çok çok isterim

crafty dün hiç gelmedi inşallah bugün gelir...

helloo
koca faranjit olmuştu bana da geçirdi dün kırılıodum evde yattım :)
geldim bugün işe. Milletin bulantısı hafifler benim deli gibi artarak devam edio
burnumu tıkayıp gezesim var
geldim şimcik işeee, 12 de toplantıya gitçem ama

öperim hepiciğinizi

sohbete hızlı başladık çabuk bitirdik yine
herkes bir anda sustu.
bıdığım soruna cvp yazdım arka sayfalarda kaldı, beni bitek sen soruyosun seninde sorun havada kalsın istemem cnm bnm.
bugün 6+1 oldum ctesi kalp atışını duyacam inş. dualarınıza ihtiyacım var...

Kızlar bu topikte susuyor başka topiclere yazıyormuşsunuz yazdırtmaaaammmm,
Bu topiği sahipsiz bırakmaaaaaammm,
Bu topic bizim uğurumuz

Hadi bi konu açayım size ben o zaman..
eşinizden ne zaman utanırsınız?Utandığınız olur mu?

Ben hala üstümü değiştirirken bi utanırım...Bir de küfür etmek istediğimde utanırım edemem zaten o da güler..iyice utanırım..

bıdığım soruna cvp yazdım arka sayfalarda kaldı, beni bitek sen soruyosun seninde sorun havada kalsın istemem cnm bnm.
bugün 6+1 oldum ctesi kalp atışını duyacam inş. dualarınıza ihtiyacım var...

canım duyarsın inşallah merak etme bende 6+5de duydum, haber ver dra gidince.bu arada kalp atışına bakarken benimkinin cinsiyetine kız yazmış ultrason kağıdına

üstümü değiştirirken asla utanmam aslında pek utandığım bi durum yok galiba, sadece yalan söyleyip yada daha doğrusu doğruyu saklayıpta yakalanırsam utanırım

bıdığım soruna cvp yazdım arka sayfalarda kaldı, beni bitek sen soruyosun Seninde sorun havada kalsın istemem cnm bnm.
Bugün 6+1 oldum ctesi kalp atışını duyacam inş. Dualarınıza ihtiyacım var...
cnm ya... Ne kadar çabuk geçiyor zaman..dualarımız seninle hiç merak etme

bende giyinirken utanırım. çok baksın falan utanırım yani..çok rahat değilimdir bazı konularda.

canım duyarsın inşallah merak etme bende 6+5de duydum, haber ver dra gidince.bu arada kalp atışına bakarken benimkinin cinsiyetine kız yazmış ultrason kağıdına

kızmı yazmış Ay hadi inşallah..o kadar erken belli oluyormu cinsiyet :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…