Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

günaydın kızlar

sevsena az kaldı cnm cumartesiye.yok demi ağrın sancın?
bıdığım sende cumartesi şükrana gidiptemi yapacaksın testini?

günaydın kızlar

Sevsena az kaldı cnm cumartesiye.yok demi ağrın sancın?
Bıdığım sende cumartesi şükrana gidiptemi yapacaksın testini?

günaydın mistim
benim hiç kasık ağrım falan yok:44:
Göğüs ağrısı hassasiyet de yok:44:
Bi de 2 tane nur topu gibi sivilcem var:44:
Allah korusun da yumurtam çatlamadı mı acep:26:

Sevsena,Bıdık, trilaylom,tiny Günaydın kızlarrr...

Dün akşam konuştum eşimle hatta özür diledim ...Yaptıklarımın yanlış olduğunu onu üzdüğüm için çok üzüldüğümü söyledim.Herşey senin istediğin gibi olsun benim mutluluğum sensin dedim....
O da bnm istediklerimi yaptıkça sana daha çok divane olacağımı anladın sanırım dedi

Evlilikte iki yönetici olmuyor kızlar...Ben teslim oldum eşime bıraktım herşeyi...Maaşımın bir kısmını kendime ayırdıktan sonra gerisini ortak hesabımıza eşime vericem.Zaten herşeyi birlikte alıyor birlikte karar veriyoruz.KEndi cebimde gibi olmayacak ama ayrı gayrı daha mutsuz olacağım.

Kıyafet konusunda da takıldığı dar pantolon ve kısa etek için kırmayacağım onu..Bnm namusumsun başka adamların seni izlemesini istemiyorum diyor..Erkeklik duygusu işte bana uymuyor ama huzursuzluğumuza değer bir konu değil sonuçta onu da kabul ettim..

5 yıl mücadele sonunda pes ettim kızlarr...Evlilik fedakarlık demekmiş ben ödün vermemek için savaştım ama sonu mutsuzluğa gitti.Şimdi o bana ben ona teslim olduk..

Son düzenleme:
günaydın mistim
benim hiç kasık ağrım falan yok:44:
Göğüs ağrısı hassasiyet de yok:44:
Bi de 2 tane nur topu gibi sivilcem var:44:
Allah korusun da yumurtam çatlamadı mı acep:26:

öyle olumsuz şeyler düşünme ..her ay aynı belirtliler olacak diye bir şart yok..kendini dinlemekden vazgeç..sen çalışmana bak

pınarım en iyisini yapmışsın cnm...ağzınızın tadı bozulmasın

trilaylaylom sanada günaydın..

günaydın kızlar herkese
canım çok doğru bir karar vermişsim, çok iyi yapmışsın gerçekten, sonuçta artık özgür değilsiniz evlisiniz berabersiniz,tabiki onun hassasiyetlerine dikkat etmen lazım, evlilik fedakarlıktır birşeylerden vazgeçmektir sende onun için vazgeçersin istemediği şeylerden. bunu onun üstünlüğü senin ezikliğin olarak düşünme,inşallah çok mutlu olursunuz bu şekilde

günaydın pınar
hah şöyle ya sid..k yarıştırmanın ne alemi var
koca hayatı beraber yaşayacaksınız neden kötü anılarınız olsunki

bugün sen geri adım attın yarın bi olayda o atacak gül gibi geçinip gideceksiniz:))

mistrall
günaydın kızlar

sevsena az kaldı cnm cumartesiye.yok demi ağrın sancın?
bıdığım sende cumartesi şükrana gidiptemi yapacaksın testini? Bugün 09:11akillibidik

sevsena günaydın..
nasılsın???

çok korkuyorum kızlar ya
ağrım oluyo arada ama çekilmez bir sancı kanama yok
belirtilerim de devam ediyor açlığa hiç dayanamıyorum göğüsler bomba
diğer yandan da boşuna yaşıyorum diye bunları kızıyorum
anlık değişiyor duygularım
cumartesiye kadar da böyle devam edecek malesef

canım için rahat olsun öncelikle hep hayırlısını dilediğin için sonuç senin ve ailen için en hayırlısı olacak...
Inşallah da güzel haberle döneceksin cumartesi ben sana inanıyorum

Ama kendimden emin değilim hiç kasık ağrım yok

benim aklıma seninle ilgili hiç kötü birşey olacakmış gibi bir şey gelmiyo.
bak gör güzel haberler aralacaksın ve bizimle paylaşacaksın.
iş yerindeki sıkıntılar ne alemde?

sanki şimdiye kadar kanaman olması gerekirmiş gibime geliyor, yani boş kese boş gebelik ne kadar kendi kendine sürerki, bence herşey yolunda üzme kendini, hayırlı haberlerini bekliyoruz cumartesi inşallah.

sevsena olumlu düsün canim ,ben inaniyorum bebisin seninle ,bak belirtilerinde devam ediyomus,kendini üzme bos yere

meleq merhaba nasılsın, bebiş nasıl???
kalp atışlarını duymuş muydun bebişin
iyiyim cnm tşkr ederim, sen nasılsın takip ediyorum arada bebiş nasıl hala bilmiyorum 6+1 oldu c.tesi kalp atışlarını duyacam inş. benim için dua et, bende sizin için hep dua ediyorum, Allah enkısa zamanda nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…