Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

üstümü değiştirirken asla utanmam aslında pek utandığım bi durum yok galiba, sadece yalan söyleyip yada daha doğrusu doğruyu saklayıpta yakalanırsam utanırım

Ben de atmak istiyorum bu duyguyu gerine gerine üstümü değişmek istiyorum ıkına sıkıla yapınca daha komik oluyo biliyorum ama aslında bu onun hoşuna da gidiyo sanırım..

Mervecim endişelenme cnm bebişin seninle olumlu düşün cnm.

yok canım belli olmuyor tabiki niye yazmış bende anlamadım, belki bir işarettir

canım duyarsın inşallah merak etme bende 6+5de duydum, haber ver dra gidince.bu arada kalp atışına bakarken benimkinin cinsiyetine kız yazmış ultrason kağıdına
inş. duyarım cnm, hepimiz için hayırlısı olur inş. cinsiyetin kalp atışıyla ilgisi olduğunu duymuştum atış hızına göre belli oluyormuş sağlıklı olsun yeter..

tşkr ederim cnm...

eee bu konu çabuk tükendi galiba:26::26::26:

Başka bir konu açalım o zaman?Kendinizde en beğenmediğiniz şey?
Ya da diğer kadınlarda en imrendiğiniz şey nedir?

bnm göğüslerim küçük mesela ,böyle dolgun dolgun olsun isterdim...
Birde dişlerim keşke ailem küçükken tel taktırsaymışş..Görünce bayılıyorum inci gibi beyaz dişleri...

gene ben cevap vereyim bari..başka konuşan yok..
Bende ince belli düz saçlı bayanlara çok imrenirim.

midem çok bulanıyoo

ay cnm tuzlu bişeyler yesen belki bastırır..

cuma günü ( 8 nisan ) adet günüm kasıklarım özellikle yumurtalıklarım çok ağırıyor ateşim düşmedi hala yüksek yarın düşer heralde çünkü sabah ateşim yüksek çıkınca test yaptım silik bile çıkmadı hayırlısı olsun :97:

merhaba kızlar günü geçenlerden haber varmı yeni hamileler yokmu
selam cnm..şu an için yeni haber yok.sen nasılsın?

öyle deme belki testin yanılmıştır.ben idrar testlerine güvenmiyorum.gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez demişler unutma

selam cnm..şu an için yeni haber yok.sen nasılsın?

öyle deme belki testin yanılmıştır.ben idrar testlerine güvenmiyorum.gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez demişler unutma

bende grip oldum sesim falan kısıldı adetim dün bitmişti beyaza döndü bende çalışma yaptım kanamam yine başladı

gittinmi cnm doktora? adetliyken gideyim diyordun?

yok gitmedim adetimin 3. günü pazara denk geldi 1 ay daha bekleyeyim dedim zaten benim gittiğim doktor başka bi hastaneye gitmiş ondan önce gittiğim doktor izinden dönecekti hem onu beklemiş olurum dedim doktora gidelim dediğimde eşimde tutuştu akşam bana dioki kalkma hemen ayaklarını havaya dik falan filan hiç demezdi böyle şeyler

gemlikde kime gidiyorsun cnm..yoksa bursada bir doktoramı gidiyorsun?

gemlikde kime gidiyorsun cnm..yoksa bursada bir doktoramı gidiyorsun?

bursaya gidiyorum dorukta hatice hanım vardı ona gidiyodum o doğum iznine ayrılmış onun yerine feyza hanıma gittim o da ayrılmış ordan şimdi hatice hanım dönecekmiş onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…