Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

taf cım sen de bnm gibi bayağıdır burdasın cnm..Kaç ay oldu sen bekleyeli?Doktora gidiyomusun?

ya kızlar daha önce aynı duraktan servise bindiğim bi kadın vardı
selamlaşırdık gülümserdik birbirimizi görünce..
2 aydır eşim arabayla başka bir yere bırakıyordu o yüzden göremiyordum

bu sabah arabasız gitti koca ben de eski duraktan bindim
ne göreyim benim abla o 2 ay içinde karnını büyütmüş...
demekki önceden 3-4 aylık falanmış 2 ayda da büyümüş karnı

en kötüsü kadın gülümsedi bana ben napacağımı şaşırdım gülemedim bile
ben hamile kalsaydım 5 ay önce ilk denememizde o beni öyle görecekti..hayırlısı

kızlar eşimle konuştum biraz önce midem çok kötü bulanıyor çok halsiz hissediyorum dedim
bana psikolojik olarak böyle hissediyorsun dedi canım sıkıldı biraz öyle deyince
olsaydı şimdiye kadar söyledim yani niye şimdi söylüyorum değilmi ama bu erkekler ne kadar anlayışsız

cnm malesef bu hayal kırıklarını sürekli yaşıyoruz.Benden sonra evlenip hamile olanlar dokunuyor en çok bana da ..Bir de geçen iş te yemekte köpek almak istiyorum dedim .,köpek bırak bebek yap dediler..Çok bozuldum,bi şey diyemedim.

cnm belki seni alıştırmak için olumsuz olursa çok üzülme diye alıştırmaya çalışıyodur.Erkeklerin hamileliği anlaması çok zor cnm..Ne demişler anne bebek karnına düşünce anne, baba eline alınca baba olur diye..

merak etme..oda seni öylr görür bir kaç aya kalmaz...moral bozmak yok

aman cnm boşver erkekler hep böyle..anlayışsız ve düşüncesiz yaratmış erkeklerin bir çoğunu rabbim..napalım bizede onları bu şekilde idare etmek kalıyo.
Sen birşeyler yiyebildinmi..bulantını keserdi belki..

evet anlamaları çok zor
belki de öyledir alışmam için yapıyordur

sabah kahvaltıdan beri çubuk kraker yedim
öğlen yemek yedim arkasından hala çubuk krakere devam ediyorum

kötü niyetli söylememiştir canım..ne yazıkki erkekler ince olamıyor
midenin bulanması çok güzel çünkü mide bulantısını artan hcg yapıyormuş :)

taf cım sen de bnm gibi bayağıdır burdasın cnm..Kaç ay oldu sen bekleyeli?Doktora gidiyomusun?

ben temmuz 2010 ayından beri burdayım:97: ekim 2010 ayında gebelik oldu aralık ayında bebeğin kalbi durdu sonlandırıldı şimdi 4. adeti olmayı bekliyorum kürtajdan sonra bakalım gelecek mi bu sabah yaptığım idrar testi geleceğini söylüyor

sabah kahvaltıdan beri çubuk kraker yedim
öğlen yemek yedim arkasından hala çubuk krakere devam ediyorum

canım bende aynı 3 gündür bulantım var, sabahtan beri çubuk kraker yiyorum, inanılmaz faydası oluyor, reçetelere ilaç olarak girmesi lazım çubuk krakerin
bu arada günlerimiz ve belirtilerimiz aynı hadi hayırlısı
kocanı boşver erkekler biraz odunumsu oluyor bazı konularda bizim kadar hassas değiller.

cnm eşin falan test yaptırmışmıydı senin.yani bir sıkıntınız falan varmı?
Benimde düşükten sonra 3 adet dönemi geçirdim.bu ay olursan 4.olacak.aynı dönemlerdeyiz seninle..düşüğün arkası çabuk gelir diyolar hep ama gelen giden yok

seninde şimdiye kadar bulantın yoktu değil mi canım
benim 2-3 gün oldu başlayalı ama çok hafifti bugün çok arttı

ben de 2010 ağustostan beri burdayım..Hala beklliyorum..İnş testin doğru söylüyordur.Yeni bir umut yeni bi ışık olursun bana cnm...

seninde şimdiye kadar bulantın yoktu değil mi canım
benim 2-3 gün oldu başlayalı ama çok hafifti bugün çok arttı

evet canım yoktu şimdiye kadar, 3 gündür var birden geliyor canım hiçbişe istemiyor kraker yiyip bastırıyorum

ben hamile kalmadan önceki ay yani 4. korunmasız ayımda bir sonraki ay yine hamile kalamzsan eşine de test yapalım demişti doktorum. ama hamile kaldım 10 hafta yaşayabildi bebeğim kalbi durdu sonra kısmet yani bu herkesin başına gelebilir:97: evet kürtajdan sonra hiç adet görmeyip hamile kalan arkadaşlarım var KK dan normal düşükten sonra da 2. adetten sonra kalanlar da var... bu işler belli olmaz kişiden kişiye değişir vücut hazır hissedince oluyordemekki hazır değil vücudumuz. benim hormonlarım tam düzelmemişti ben farkındaydım. bu ay düzeldi gibi geldi ama bu ay da fazla mı düzeldi ne ateşim düşmedi hala

hayırlısı olsun cnm..
Inşallah daha fazla beklemeyiz..
Benim ateşimdede adetim bittiğinden beri bir değişikli yok.ateşim yükseldiği gün mü çalışmam lazım :26:

ben de 2010 ağustostan beri burdayım..Hala beklliyorum..İnş testin doğru söylüyordur.Yeni bir umut yeni bi ışık olursun bana cnm...

idrar testim adetimin geleceğini söylüyor çünkü silik bile olsa ikinci çizgi çıkmadı her yeni hamile haberi insanın içini umutla kaplıyor bu çok doğru çok motive edici bir durum. inşallah bu ay güzel haberler duyarız

hayırlısı olsun cnm..
Inşallah daha fazla beklemeyiz..
Benim ateşimdede adetim bittiğinden beri bir değişikli yok.ateşim yükseldiği gün mü çalışmam lazım :26:

kaçıncı günündesin sen şimdi? ateşinin yükseldiği gün anlıyorsunki dün yumurtan çatlamış. o yüzden pek faydası olmuyor yapacağın çalışmanın. sen kasık ağrısından ve ıslaklığından anlarsın yumurtlamanın yakın oldupunu gün aşırı çalışırsın yumurtlama günlerinde... bu arada 12. günden sonra artık ateşini paylaş bizimle yorumlayalım

bugün 10.günüm.
listemi hafta sonu paylaşırım sizle.evde başucumda not defterim var oraya yazıyorum.yanımda olmuyo defterim ve paylaşmamda zaman alıyo ama hafta sonu paylaşırım bakarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…