idrar testim adetimin geleceğini söylüyor çünkü silik bile olsa ikinci çizgi çıkmadıher yeni hamile haberi insanın içini umutla kaplıyor bu çok doğru çok motive edici bir durum. inşallah bu ay güzel haberler duyarız
Ay valla baygınlık geldi işten be
bu ne ya
neyseki burada da sohbet koyu değil
yoksa asla konsantre olamazdım işe
Ay valla baygınlık geldi işten be
bu ne ya
neyseki burada da sohbet koyu değil
yoksa asla konsantre olamazdım işe
Al benden de o kadar..Sabahtan beri toplantıdayım bittimmm
benimde aksi gibi çok konuşasım var ama burda kimse yok
ohh bu saatte evde olmak süper bir lüks olmalıyettim gariii
toplantımı bitirdimmm :)
evdeyim
Sevsena&Drkgs 7. haftada başlıyor bulntılar zaten normal şimdi olması.
Ben salatalık yemekten öldüm çok ii gelio deneyin
Mistim anlat ben burdayım...Sabah açayım bi iki konu dedim elimde patladı...Sen anlat ben dinelerim cnm...:13::13:
ohh bu saatte evde olmak süper bir lüks olmalı
dinlenin güzelce mikiyle
ne anlatsam bilmiyorum ama konuşmak istiyorum
çocukluğumdan başlayımmı anlatmaya
her gün 8 de geliorum mistim yahuu :)
arada olsun bu kadar lüksüm :)
ne anlatsam bilmiyorum ama konuşmak istiyorum
çocukluğumdan başlayımmı anlatmaya
başla cnm...Ben senden önce başlayayım mesela..Bnm babamın çocuğu olmuyomuş ben 7 sene sonra olmuşum.Benden sonra da bi 7 sene olmamış.Ameliyat olduktan sonra kardeşim dünyaya geldi mesela..Ben de babama çekmişim galiba:)))
çok hastayımm bir türlü toparlanamadım şöyle okuyup geri kapatıyorum kocam gelcek yemekte yokkk bu nasıl bir gripsee keçi gribinide geçtiii resmen katır gribiii geçmek bilmiyorrrrr
Geçmiş olsun cnm ben 1 ay kurtulamamıştım..İyi dinlen...grip enfeksiyonu düşüğe sebep olabiliyo koru kendini...
O kadar dolusun yani
Ya bende de hiç enerji yok eve gidip direk uyurum sanırım...
Bu arada cuma gününe Nilgün Turhan'a randevum var. Çok üzgünüm..Dün akş denedik ama cnm çok yandı ve hala etkisini hissediyorumDün akş yine çok moralim bozuldu.Denemeden sonra hüngür hüngür ağlayasım geldi ama eşimi üzmemek için tuttum kendimi ve uykuya verdim...İstemiyorum dedim ben sırf bebek olsun diye acı çekmek istemiyorum (( O da tmm dedi iileş ondan sonra deneyelim...Ama ne yaptıysam iileşemiyorum böyle de bir durum var...1,5-2 yıldır uğraşıyorum ama çözemedim...Lütfen bana dua edin çok çaresiz hissediyorum kendimi...Ağlayasım var iş yerindeyim tutuyorum....
başla cnm...Ben senden önce başlayayım mesela..Bnm babamın çocuğu olmuyomuş ben 7 sene sonra olmuşum.Benden sonra da bi 7 sene olmamış.Ameliyat olduktan sonra kardeşim dünyaya geldi mesela..Ben de babama çekmişim galiba:)))
Geçmiş olsun cnm ben 1 ay kurtulamamıştım..İyi dinlen...grip enfeksiyonu düşüğe sebep olabiliyo koru kendini...
gıdacım hamile değilim amaa kalırsam eğer korurum inşallah..Şimdilik bebeği kafamdan silmiş bulunmaktayım bayada bir rahatladım aslında doktora bile gitmedim alışkanlık olmuştu artıkkk doktora gitmek:)))) mutluyum arkama yaslandım ve dinleniyorum bebeğin olmamasının artı yönlerini düşünüyorum artık
cnm hamile olmadığını biliyorum kalırsan diye söylüyorum
cnm nilgün hanımın iyi olduğunu çok duydum..hatta randevu aldım gitmek için ama biraz tuzlu geldi..hamile kalınca giderim diye erteledim.benim aklımın bir köşesinde var nilgün hanım.hamile kalayım mutalaka gidip görünmek isterim kendisine..O kadar dolusun yani
Ya bende de hiç enerji yok eve gidip direk uyurum sanırım...
Bu arada cuma gününe Nilgün Turhan'a randevum var. Çok üzgünüm..Dün akş denedik ama cnm çok yandı ve hala etkisini hissediyorumDün akş yine çok moralim bozuldu.Denemeden sonra hüngür hüngür ağlayasım geldi ama eşimi üzmemek için tuttum kendimi ve uykuya verdim...İstemiyorum dedim ben sırf bebek olsun diye acı çekmek istemiyorum (( O da tmm dedi iileş ondan sonra deneyelim...Ama ne yaptıysam iileşemiyorum böyle de bir durum var...1,5-2 yıldır uğraşıyorum ama çözemedim...Lütfen bana dua edin çok çaresiz hissediyorum kendimi...Ağlayasım var iş yerindeyim tutuyorum....
iyi bir dr ve güzel bir psikoloji ile çözemeyeceğin hiççççç bişi yok
önce bi moralini düzelt lütfennn!!!!!!
cnm nilgün hanımın iyi olduğunu çok duydum..hatta randevu aldım gitmek için ama biraz tuzlu geldi..hamile kalınca giderim diye erteledim.benim aklımın bir köşesinde var nilgün hanım.hamile kalayım mutalaka gidip görünmek isterim kendisine..
ah ah benim annemler evlenmiş tam 9ay 10 gün sonra ben olmuşum.ama şimdi bende o başaı nerde..birde doktor bana sen çok kolay hamile kalırsın dedi.eşimle konuşup gülüyoruz..baya bir çabuk oldu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?