Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

selam kızlar ben geldim
son bi kaç gündür sinirlerim çok kötüydü çok üzgündüm kocada gidince dağıldım resmen
ama neyseki dünyaya döndüm
bu arada kırmızılar da geldi kısmet diyorum allah çaresiz dert vermesin
babannemin yanında refakçi kaldım bidaha anladım kı hayat çok güzel millette ne dertler var allah yardımcıları olsun inşallah
hepinizi öpüyorum

Cnm bende alanyadayım :)
merak ettıklerın varsa sorabılırsın
ayrıca sektorunuz nedır ?

ay ilgilendiğin için çok sevindim canım da.. bizim iş kesin değil zaten.. sadece bir teklif eşimde paylaştı benle.. olacağından değil yani.. bizim sektörde iş çok.. takipçi olmak lazım.. kamera güvenlik sistemleri, hırsız alarm , yangın alarm sistemleri, telefon santralleri.. falan filan işte..
bakalım hakkımızda hayırlısı...

kızlar selamın aleyküm.. giremedim bugün.. kociş yatış moduna geçti iş yoktu bugün..
zaten dün de sabah sinirliydim.. öğlen almış kaynanayı getirmiş kadın akşama kadar dükkanda durdu.. kocasının tapu işleri falan varmış sabah eşimle koşturmuşlar biraz sonra adam devam etmiş (sanki malımız mülkümüz tapumuz var da işlemleri bize soruyolar)

neyse.. dükkan mahalle dedikoducu şeyine döndü (kelimeyi uyduramadım) kaynana topladı mahallenin karılarını.. çatladım sinirden.. sonra saat 15-16 gibi de açıktım demesi delirtti.. 2 buçük kilo domatesten menemen yaptırdı bana.. o sinirle sol gösterge parnağımın ucu kayıp.. 2-3 mm bıçakladım kendimi kopardım yaaani nasıl acıyo anlatamam..

akşam 21,30a kadar dükkanda cici kayınpederi bekledik sonra 2.nolu görümceme gittik orda oturduk biraz.. snra saaat 23,30gibi eve geçiyoduk.. kayınım aradı.. kömürlüklerine hırhız girmeye çalışmış.. orda yavru K9 alman kurdu köpeği var, sanırım onu çalmaya gelmişler..
kayınımlar da evde yokmuş.. haydi eşimle bir daha oraya git.. alarm varmış.. onun sesine kaçmış herhalde hırsız.. müstakil evde oturuyorlar alt kat kömürlük üst katta kendileri.. ışıklandırma falan yaptılar gece gece.. sensörlü lamba taktı eşim. et patçaları vardı yerde.. demek ki köpek için gelmişler.. eltim de eline almış kurusıkı silah dolaşıyor evin içinde biyerden hırsız çıkacak diye..
allah kimseye göstermesin böle bir durumu da.. biraz da komikti.. eve geri geldiğimizde saat 3 olmuştu.. sabah eşim dükkanı açmış gittiğini bile fark etmedim.. kalktığımda 11,30 olmuştu.. temizlik yapim bari dedim madem iş yok.. yemek falan derken saat 15te dükkana geldim.. birazdan da kayınıma alarm takmaya gidicez evine..

herkes kendi derdinde işte :) bende diyorum eşime.. en önemli günlerimiz gitti yaw 2-7si arası çalışmalar yoğun olmalıydı.. bakalım akşama erken gelirsek kandırım bi şekilde..

haydi ben kaçar.. sizi çok öper.. kendinize cici bakınız

Kızlar nassınız bakem.Ayyy Koprinacım çok alemsin sen ya.ne kadar maceralı bir hayatın var.Hergün ayrı bir hikaye.senin yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor inan hep gülümseyerek okuyorum.Çok tatlısın canım ya...

Geçmiş olsun canım.Evet kesinlikle söylediğine katılıyorum.Allah kimseye dermansız dert vermesin.Zaten insanların morali bozuk olduğunda ya hastaneye yada mezarlığa gitmeleri lazımmış.Sanırım çok doğru bir laf.

Medicimmmm canım ya neden moralin bozuk senin bakimm.Seni ösledik.Yalnız bırakma bizi.En kısa zamanda bekliyoruz topiğe..

saol canım
hayatın akışına kaptırıyoruz kendimizi bazen en ufak şeye kızıyoruz üzülüyoruz kendimizi yıpratıyoruz boşuna
bebek işine çok takmışım farkında olmadan rabbim nasip ederse olur tevekkül etmek lazımmış anladım
eğer nasibimde varsa eşimin geldiği tek günde olur artık öyle düşünüyorum olmazsa da kışın klomenle deneriz yeterki rabbim ol desin
rabbim isteyen herkese artmadan nasip etsin inşallah

moralini düzelttiğine sevindim erce aplam :)
olayı kapmışsın bi de tam olarak derine indirebilirsen
eşinin geldiği tek günde çözersin bu işi

seni merak ettim sana yazmaya geldim
kalbim temizmiş
senin ne işin var bu saatte burda

oooww temiz kalpli güzel arkadaşım benim
mini mini mikinin biricik anası
fareli köyün kavalcısı..
sayın değerli sağlamciğerli arkadaşım

dün koca çalışkanlıkta en son noktaya geldi ve ofiste sabahladı
yalnızdım... ama sayfayı yenilemeden, seni görmeden çıkmışım :44:

Günaydın güzellerrr
Çalışanlara kolay bir iş günü, çalışmayanlara da bol gezmeli bir gün diliyorum:)

Kızlar yarın büyük bir müşteri denetime geliyor...Bugün son hazırlıklar var..Denetim sorumlusu olarak bunun altından da kalkarım inş..İşler yoğun ama arada takip ederim sizi..

Bugün eşimin dar dediği pantolonun üstüne tunikle giydim olmuş mu dedim .Olmuş dedi gülümseyerek..
Ne yapalım attık imzayı bi kere verdik tapuyu:)))

Ankarada olanlar,
Acity outlet servisleri ne zaman ve nerelerden kalkıyo bilginiz var mı?
Ya da orda duran dolmuş veya otobüsler sıhhiyeden ulus'tan kızılaydan nereden geçer?
Daha önce hep araçla gitmiştik ama yrn eşimin d.günü habersiz gitmem gerek:)

ay hiç bilmiyorum ki :26:
hiç otobüsle gitmedim.internette falan yazmıyormu servis güzergahları.

Günaydın bülbüllerim.. Günaydın can ciğer dost arkadaşlarım :) Nasılsınız..
Ben hayatımdaki aatraksiyonları sizlere de aktarmayı devam ediyorum.. belki bir gün kitap yazarsam not tutmuş oluyorum burdan bakarım olan bitene

akşam kayınıma gittik kömürlüğün kapısını sağlamlaştırdılar kocaman kilitle allahtan alarm takmadı eşim yoksa oyacaktım onu.. (mal bizden çıkacak .. gardaşı da 5 kuruş vermeyecekti de)

sonracıma.. geçende bahsetmiştim ya kaynanama hırhız girmiş diye.. adam yakalanmış.. (rabbimin işi işte) 2 gün önce yan binadaki girişin sol üstündeki daireye girmiş bi hırsız.. dün de yakalanmış .. altınları falan bulunmuş demişler de bugün detayları öğreniriz artık.. bakalım daha neler yaşayacağız..

bana gelince.. yatağımda yalnız yattım.. eşim film izlicem sabah nasılsa ben açmıycam dedi bende kızdım.. attım battaniyeyi üstüne trank trunk diye kapattım kapıyı.. yatak odasının kapısını da kilitledim.. çok sinirlendim .. en nefret ettiğim şey yatağa yalnız girmek.. sanki müştterinin benimle işi oluyor.. bir ton laf ta saydım üstüne bir küfür etmediğim kaldı...
saat 6 gibi uyandım baktım salonun ışık açık... tv çalışıyor .. kapattım geri yattım yine sinirlendim sabahın köründe.. bir de eminim 15dk dan fazla izlememiştir.. salondaki koltuğu atasım geliyor ya.. adam azıcık uzansın uyuyor orda hemen.. binlerce kez de aynı şeyi söylememe rağmen hoşlanmadığımı izah etmeme rağmen aynı şeyleri yaşıyoruz... öff..
karnı acıkınca gelecek ama koprina indadından bişi hazırlamıcak.. bulduğunu yesin.. konuşmicam bugün onunla..

e-e-e daha daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…