hmmm.anladm şimdi..bugüne kadar hiç düşünmedim memur olmayı..ama özel sektör yorucu anladım bunu :)
sen devlette mi mühendis olarak çalışıyorsun?
Hem yorucu hem de çalıştığının karşılığını günümüzde alamıyosun.Muhakkak istisnalar vardır ama genel durum böyle...Evet ben devletteyim cnm..Ama gönlüm üst kurullarda uzm. yardımcılığında..Pek çalışamıyorum ama istiyorum işte:))
30 yaş sınırına gelmeden uğraş derim. Sıkı bi çalışma gerektiriyor ama değer...Bebek olunca özel çok daha zor gelir. Şimdi ücretsiz izin de 2 yıla çıktı düşünsene...
çok haklısın..sonuçta devlette herşeyin garanti..özel sektör öylemi hep aklında bir ihtimal acaba var..heleki bebek olunca hayat daha zor özelde çalışanlara..eşim çok istiyor benim devlete girmemi..
of offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
slm kızlar aranıza bende katılabilirmiyim bu günden itibaren sayıyorum bugün 30. gün genelde 30 günde bir olurum ama geçen ay 40 gün gelmedi ama hamile değildim inş bu ay olmuştur diye bekliyorum bakalım dün gecede böle kahverengi kırmızı bi akıntı geldi bi daha devamı gelmedi çok streslerdeyim çoookkk:18:
kızlar mrb, hoş sohbetler,,,,
crafty cnm ben twitter oluşturamıyorum nasıl yapayım yol göster lütfennnn
Bissmillaahh..Noluyo bacı fenalık mı geldi?
he bacı yaaaaaaa
içim çekilio
öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
1.Derin nefes al
2. inşirah suresi oku(bilmiyosan netten bul ama mutlaka oku)
3.tuzlu ayran içççç
Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
Mekke'de nazil olmuştur. 8 âyettir. "İnşirah" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir.
ne güğzelmiş manası
saol cnm
SEVSENA nbr canım bebeğini gördün mü? geçmişte okudum da merak ettim..
SEVSENA nbr canım bebeğini gördün mü? geçmişte okudum da merak ettim..
yok cnm
cumartesi göreceğiz Allah'ın izni ile İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?