Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

günaydın güzellerr

sevsena haftanın sonunu getirdik
senden güzel haber bekliyorum
benim kasıklarda falan ne adet belirtisi var ne bişey
adet belirtisi olmadığına göre hamilelik belirtisi de yok :44:

günaydın güzellerr

sevsena haftanın sonunu getirdik
senden güzel haber bekliyorum
benim kasıklarda falan ne adet belirtisi var ne bişey
adet belirtisi olmadığına göre hamilelik belirtisi de yok :44:

bakalım bize neler getirecek hafta sonu
kızlar çok alakasız ama eşim bir program yaptı pazar günü çeşmeye balık avlamaya gidicez
amatör balık avı diye bir organizasyon
sanırım moralim bozuk olursa hoşlanacağım bir şey yapmak istedi oyalanayım diye

bıdıkım erken daha belirti aramak için biliyorsun kırmızılar gelmeden olumsuz düşünmeyeceğiz

Son düzenleme:

evet ama herkesin ya kasığı ağrıyo ya göğüsü şişiyo ben de hiç bişi yok
üstüne bi de 3 tane sivilcem var

Bıdık senin regle kaç gün war?
Bu arada göğüs dedin aklıma geldi..Benim reglden önce başlayıp hala devam eden göğüs ucunda garip bi acım var..Çok fazla değil ama dokununca hissediyorum. .Bu neyden olur bilginiz var mı? Bu sefer ne çıkıcak bende acaba...

reglime 5 gün var hoptirilaylomcummm

göğüs konusunu bilemiyorum
bi hormon tahlili yaptırsan prolaktine baktırdın mıydı hiç???

reglime 5 gün var hoptirilaylomcummm

göğüs konusunu bilemiyorum
bi hormon tahlili yaptırsan prolaktine baktırdın mıydı hiç???

Bilmemki, bi ara gebelikten önce gerekli testleri yaptırmak istiyorum demiştim. Sonucuna da her şey normal denmişti..İçinde o ölçüm var mıydı ki acep:44:

akıllım
çıkart aklından şu gebeliği stres altında olanı da barındırmayacaksın bünyede
germe kendini git pazar test yaptır

melek bebek nasıl sen nasılsın alıştınız mı birbirinize

günaydın güzel anne adayları,,,
bakın benimde bir tickerim var
yarın 6+4 olacağım ve Allah'ın izniyle bebeğimin kalp atışlarını duyacağım kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum korkuyorum lütfen benim için dua edin:85::85::85:

Herkese günaydın...
Ayol havalar açınça insan nasıl enerji doluyorrr..Ya da ben reglden çıktım ya attım üstümden negatifi..Bir de söz verdim ya kendime 35. gün test yapacam diyee....Ooooohooooo daha çooook var kafam rahat diyorum valla..

Sevsena ve bıdık güzel haberlerinizle şenlendirin bizi ...Sevsena kocan çok düşünceli biriymiş balık iyi fikir bence de ..Ama kızlar her sonuç hakkınızda hayırlısı ,çok düşünmemeye çalışın..

ben üşüorum yaaaaaaaa

bende kıskandımm, yarın doktora gidicem :)

SEVSENA sakın buraya bişi yazmadan haftasonu bi yere gitme ptesi ye kadar çatlatma adamı

kuzumm,

vajinal duydum ben 6+4 ken istersen idrara sıkışık git önce abdominal bakmayı denesin

"Akılcı kararlar alıp planlar yaparak hayatımızın akışını denetleyebileceğimizi sanıyoruz...Oysa balık yüzdüğü okyanusu denetleyebilir mi??? Bu sadece sahte beklentiler ve üzüntüler yaratır.." Elif ŞAFAK, AŞK

Okumakta geç kaldığım bir roman...Çok beğendim okumayanlara da tavsiye edeyim burdan...

bende şu an bu kitabı okuyorum..
Geeçekten bende geç kalmışım keşke daha önce okusaymışım..çok güzel bir kitap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…