Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Rica ederim ne demek...Bunaldığınız zamanlarda okuyun hemen çok ii gelir...Eğer müsait ortamınız varsa dinleyin :

Mehmet Emin Ay - In_irah Suresi

aman canım burda mümkün değil
bizim patron çaycının başı örtülüydü onu bile açtırdı
masaüstünde görseler bu duaları bile ayıplarlar şirkette
dinlemek hele imkansız
evimizde dinleriz artık

SEVSENA

ilginçtir ki hiç içimde kötü his yok
bulantının başlaması da etken olabilir buna
ama ben umutluyum

cumartesi saat 2 de randevum var canım inşallah o zaman göreceğim
göremezsem kürtaj olmam gerekecek malesef

senin nasıl gidiyor canım

inş görürsün canım ya.. bizde dün ikili test yaptık ölçümlerde sorun yok işte kan sonuçlarını bekliyorum p.tesi çıkacak ..

SEVSENA

ilginçtir ki hiç içimde kötü his yok
bulantının başlaması da etken olabilir buna
ama ben umutluyum

ben de bulantılar filan başlayınca biraz ümitlendim açıkçası ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum
sonrası daha büyük hayal kırıklığı olur benim için

Evinizde, ya da benim gibi çekmecenizde kulaklık bulundurarak :)ya da mp3'e kaydederek...
Hamişler; bebişlerin kulağını alıştırın, evde bol bol KK dinleyin...Ben de h. olursam bi gün, kendim okuyamasam bile dinlemeyi düşünüyorum.

inş görürsün canım ya.. bizde dün ikili test yaptık ölçümlerde sorun yok işte kan sonuçlarını bekliyorum p.tesi çıkacak ..

2 li testlerde kaç tüp kan alıolar
aç tok farkedio mu
ultrasonda ne kadar süre bakıolar
detay versene accık :)

gönlünü ferah tut canım inşallah çok iyi çıkacak bütün testler
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

2 li testlerde kaç tüp kan alıolar
aç tok farkedio mu
ultrasonda ne kadar süre bakıolar
detay versene accık :)

ok canım sadece bi tüp kan aldılar zaten ilk başta ayrıntılı ultrasona girdim yaklaşık on dk kaldım doktor ölçümlere baktı ve görüntüleri dvd ye kaydedip bana verdi sonra kan verdim yaşımı kilomu sigara içip içmediğimi sordular okadar canım .. allahın izni ile kan sonuçlarımda temiz çıkacak inşallah

şeker ultrason temizse
kan detay zaten sallaaaaaa
ii çıkacak tabii ki
gözümüz gibi bakıoz folik asit bebelerine :)
kanda aç tok fark edio mu

şeker ultrason temizse
kan detay zaten sallaaaaaa
ii çıkacak tabii ki
gözümüz gibi bakıoz folik asit bebelerine :)
kanda aç tok fark edio mu

yok canım farketmiyo ben doktora sordum telde sonra kahvaltı yapıp gittim.. ama ikili test için 3 gün önceden randevu alınıyo bilgin olsun

ay bugün pek sessizmiş.. öğlen eşimi uyandırdım yoksa geleceği yoktu.. o sırada da Alanyadaki kiralık dairelere baktım.. daire değil sanki büyük kısmı balkon anam .. çok hoşuma gitti.. aylık ücretleri de çok cazip.. valla eşim de kafaya koymuş 1-2 aya toparlayamazsak burada durumu gideriz diyor.. gerçi ev kira derdimiz olmayacakmış teklif eden adam kendi evini veriyomuş.. sadece dükkan tutulacak onu da ortak ödiyecekler.. ay 2-3 gündür bu konuyu eşim paylaşınca içime bir ferahlık geldi... dükkanı açtığımızdan beri herkes köstek olmaya çalışıyor.. uzaklaşınca daha iyi olur belki de.. öle düşünüyorum... hakkımızda hayırlısı..

ii akşamlar hepicinize..

süper bir topik olmuşş.canım listeye benide eklermisin 13 nisan insaallah hamiş olurum

iyi geceler kızlar nasılsınız
uzun zaman yoktum
artık iş yerinde giremiyorum
evde de yorgunluk , sınav derken uzn zaman oldu
benim 3 nisandı 5 nisanda kırmızılar geldi:18:
sıkıldım artık 8 ay oldu

aslında ben işten ayrılma konusunda ciddiyim.halada kafam bu konuda karışık.bakalım ne olacak ?

Sende ne var ne yok?bebek çalışmaları ne aşamada?

Hayırlısı olsun canım hakkında.Adet olmayı bekliyorum bugün ,yarın olurum.bu ay hiç çalışma yapamadım çünkü rahim filmi çektirmiştimve doktor bu ay korun demişti.onun için bir an evvel kırmızıları görmek istiyorum.İnşallah bu ay kırmızılar bittikten sonra çalışmalara devam.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Eşimede keçi boynuzu içiriyorum.Ne yapsın garibim içip içip duruyo işte.Artık bende anne olmak istiyorummmmmmmmm

iyi geceler kızlar nasılsınız
uzun zaman yoktum
artık iş yerinde giremiyorum
evde de yorgunluk , sınav derken uzn zaman oldu
benim 3 nisandı 5 nisanda kırmızılar geldi:18:
sıkıldım artık 8 ay oldu

Fundacım hoşgeldin canım.Nerelerdesin.Bende 8 aydır buralardayım canım ne yapalım Allah daha fazla aratmaz inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.Birçok arkadaşımız hamiş oldu.onların haberleriyle mutlu oluyoruz.ne yapalım.İnşallah Allahın izniyle bir gün bizlerde güzel haberler vereceğiz buradan.İnancını kaybetme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…