Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ne zaman bilmem ama aylaaarrr önce bu topicde önermiştim
herkesin hayatına girmesi gereken bi kitap
okudum bi hayatımı etkiledi okunmalı sindire sindire...

cnm sen içini ferah tut..bizler hep senin yanındayız..ama başından beri diyorum benim içimden senden güzel haberler gelecek diye geçiyor ...ben inanıyorum güzel haberler alacağız yarın senden.

hepimizin inşallah
hepimizi için HAYIRLISI olsun arkadaşım

bundan sonrakini de beraber seçelim o zaman
Katre-i matem'e ne dersin?:)

aa o kitabı hiç duymadım ben..nasıl bir kitapmış..okuyalım tabi ben kitap okumaya bayılırım. Muhteşem süleymanı okumayı düşünüyordum bende.muhteşem yüzyılı izlemiyorum bari o döneme ait bir kitap okuyayım dedim :)

İskender Pala'nın kitabı...Okuyanlar öve öve bitiremedi...Kitap Fuarından bi kaç kitap almıştım geçen hafta...Onlardan birisi de bu.Hem tarih hem entirikalı aşklı bir roman...Muhteşem Süleyman elinde varsa onu oku...Ama almadıysan önerimi dinle derim:)

merak ettim şimdi..bende alayım o zaman.
muhteşem süleyman elimde var ..geçenlerde aldım ..indirim vardı kitapçıda kaçırmayım dedim bir kaç kitap aldım..sen bir oku mutlaka bekliyorum yorumunu

Suspus olmuşsunuz noldu size:)
Çıkıyorum öğleden sonra Nigün'de olucam..İnş aradığım doktor odur...
Hoşçakalınnnnn

Ay ben gelene kadar yapıp bitiyo sohbetler
ben de paulo cohelo nun elif kitabını okuyorum

murat menteş diye bi adamın korkma ben varım kitabını okudum deli oldum deliii
adam kitapta flashback-flashforward yapmış yaaa acayip bir kurgu

kızlar bi video buldum pasta yapmışlar ama aynı gerçek bebek ben bunu kesemem yaaa izlemek isterseniz buraya tık tık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…