bende şu an bu kitabı okuyorum..
Geeçekten bende geç kalmışım keşke daha önce okusaymışım..çok güzel bir kitap :)
"Akılcı kararlar alıp planlar yaparak hayatımızın akışını denetleyebileceğimizi sanıyoruz...Oysa balık yüzdüğü okyanusu denetleyebilir mi??? Bu sadece sahte beklentiler ve üzüntüler yaratır.." Elif ŞAFAK, AŞK
Okumakta geç kaldığım bir roman...Çok beğendim okumayanlara da tavsiye edeyim burdan...
İYİ haber alacağımdan eminim
canım sağol moral verdiğin için
aslında hepinize teşekkür etmek istiyorum siz olmasaydınız ben bu iki haftayı bekleyemezdim
allah hepinizden razı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım sağol moral verdiğin için
aslında hepinize teşekkür etmek istiyorum siz olmasaydınız ben bu iki haftayı bekleyemezdim
allah hepinizden razı olsun bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bende şu an bu kitabı okuyorum..
Geeçekten bende geç kalmışım keşke daha önce okusaymışım..çok güzel bir kitap :)
cnm doktorum çok tatlı bir bayan hiç çekinmiyorum varsın vajinal baksınyeterki duyayım o mucize sesikuzumm,
vajinal duydum ben 6+4 ken istersen idrara sıkışık git önce abdominal bakmayı denesin
bundan sonrakini de beraber seçelim o zaman
Katre-i matem'e ne dersin?:)
akıllım
çıkart aklından şu gebeliği stres altında olanı da barındırmayacaksın bünyede
germe kendini git pazar test yaptır
aa o kitabı hiç duymadım ben..nasıl bir kitapmış..okuyalım tabi ben kitap okumaya bayılırım. Muhteşem süleymanı okumayı düşünüyordum bende.muhteşem yüzyılı izlemiyorum bari o döneme ait bir kitap okuyayım dedim :)
İskender Pala'nın kitabı...Okuyanlar öve öve bitiremedi...Kitap Fuarından bi kaç kitap almıştım geçen hafta...Onlardan birisi de bu.Hem tarih hem entirikalı aşklı bir roman...Muhteşem Süleyman elinde varsa onu oku...Ama almadıysan önerimi dinle derim:)
tamam sustum pazartesiye kadar bebek kasık masık demicem
sözzz
merak ettim şimdi..bende alayım o zaman.
muhteşem süleyman elimde var ..geçenlerde aldım ..indirim vardı kitapçıda kaçırmayım dedim bir kaç kitap aldım..sen bir oku mutlaka bekliyorum yorumunu
kızlar bi video buldum pasta yapmışlar ama aynı gerçek bebek ben bunu kesemem yaaa izlemek isterseniz buraya tık tık
kızlar bi video buldum pasta yapmışlar ama aynı gerçek bebek ben bunu kesemem yaaa izlemek isterseniz buraya tık tık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?