En başından beri düşüncem buydu. Sanırım ilk kez doğru düzgün bir ilişkinin içinde olduğum için afalladım. Teşekkürler yorumunuz için.Kendi kararlarınızın arkasında durun kimse için değişiklik yapmayın sonuçta bu sizin hayatınız eşlik etmek isteyen zaten eder.. keşke yapsaydım demezsiniz yolunuz açık olsun..
E iyide bu dediğinizi karşı taraf için düşünelim birde.O da aynısını düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diye o zaman nolacakKendi kararlarınızın arkasında durun kimse için değişiklik yapmayın sonuçta bu sizin hayatınız eşlik etmek isteyen zaten eder.. keşke yapsaydım demezsiniz yolunuz açık olsun..
Aynı şeyi karşı tarafta düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diyorsa.Fedakarlığı neden sadece o yapsınkiEn başından beri düşüncem buydu. Sanırım ilk kez doğru düzgün bir ilişkinin içinde olduğum için afalladım. Teşekkürler yorumunuz için.
Eğer böyle düşünürse o da çok haklı. Fakat şöyle bir durum var onu buraya bağlayan fazla bir şey de yok. Burada bir işi vardı fakat yakın zamanda işten çıkmak durumunda kaldı. Hala okulu devam ediyor onun. Bitirmeye niyeti de yok gibi.E iyide bu dediğinizi karşı taraf için düşünelim birde.O da aynısını düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diye o zaman nolacak
Bakın siz şu an yaşadığınız yeri sevmediğiniz için Ankara'yı sevdiğiniz için gidiyorsunuz.Ondan sevmediği bir şehre gitmesini ve sizin burada yaşadığınız stresi yaşamasını istiyorsunuz.Yani onunda arkadaşları çevresi burada sizin akarada olduğu gibi onu buraya bağlayan şeyler bunlar tıpkı sizde olduğu gibiEğer böyle düşünürse o da çok haklı. Fakat şöyle bir durum var onu buraya bağlayan fazla bir şey de yok. Burada bir işi vardı fakat yakın zamanda işten çıkmak durumunda kaldı. Hala okulu devam ediyor onun. Bitirmeye niyeti de yok gibi.
Aynı durum karsı taraf için olsa eminim kabul ederdi genelde kadınlar böyle durumda ikilemde kaliyor fedakarlık değil bu konu bana göre iki kişinin birbirlerinin düşünce yasam tarzına saygı duymak uzak mesafe ilişkisi yaşayabilirler ..Aynı şeyi karşı tarafta düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diyorsa.Fedakarlığı neden sadece o yapsınki
Şartlar aynı, yine hosteslik yapacağım. Çok haklısınız bu konuda zaten benim çalışma düzenim de çok farklı herkesten. Herkes boşken ben çalışırım herkes çalışırken ben yatarım. Çok farklı oluyor arkadaşlık ilişkilerim. Ne bileyim yine de tanıdığın ve güvendiğin insanların olması hayatında çok güzel bir şey. Birde ek olarak İstanbul'da değil Antalya'da yaşıyorum. Burası hep iç anadolu'da yaşamış oranın iklimine alışmış birisi için çok farklı.Peki şartlar benzer mi?
Hayalindeki işi bırakıp bir ofiste mi çalışacaksın yoksa Ankara'da mi hostes olacaksın?
Yani bilemedim
Evet arkadaşlar güzel ama zaten bir süre sonra herkesin kendi hayatı oluyor,sevgilisi olan evlenen vs artık haftasonu gezmelerinden, iş çıkışı aylak takılmalardan elini eteğini çekiyor.hele ki insanın yaşı biraz daha büyüdükçe disarda takılmayı kafası kaldırmıyor. Yani o üniversitedeki ortamını bulamama ihtimalin de var.
Yerinde olsam zaten tatilim de çok, arkadaşlarımı ozledikce hızlı trenle Ankara'ya giderim, keyiflice takilirim. İstanbul'da da çeşitli aktivitelere katılırım arkadaş edinmek icin
Bu mantığıma oturdu.İlk mesajınızda eşlik etmesi gerekir anlamı çıkıyor.Aynı durum karsı taraf için olsa eminim kabul ederdi genelde kadınlar böyle durumda ikilemde kaliyor fedakarlık değil bu konu bana göre iki kişinin birbirlerinin düşünce yasam tarzına saygı duymak uzak mesafe ilişkisi yaşayabilirler ..
Ben olsam ben de güzelim mavi yeşil antalyayi bırakıp da beton grisi bitki örtüsü olan Ankara'ya gitmezdimŞartlar aynı, yine hosteslik yapacağım. Çok haklısınız bu konuda zaten benim çalışma düzenim de çok farklı herkesten. Herkes boşken ben çalışırım herkes çalışırken ben yatarım. Çok farklı oluyor arkadaşlık ilişkilerim. Ne bileyim yine de tanıdığın ve güvendiğin insanların olması hayatında çok güzel bir şey. Birde ek olarak İstanbul'da değil Antalya'da yaşıyorum. Burası hep iç anadolu'da yaşamış oranın iklimine alışmış birisi için çok farklı.
Hahahahah. Antalya elbette çok güzel bir şehir ama bana göre değilmiş. Hep ait hissettiğim yer başka olunca buranın güzelliklerini gözüm de görmüyor. Teşekkürler yorumunuz için :)Ben olsam ben de güzelim mavi yeşil antalyayi bırakıp da beton grisi bitki örtüsü olan Ankara'ya gitmezdim
Bence her firsatta arkadaşlarınla sözleş, git partile, yatılı kal, gez, takıl, karanfilde fal falan baktırsonuçta havaalni personeline uçuşlar indirimli değil mi? Binersin Ankara uçuşuna gidersin hemencecik.
Bu yüzden taşınmana gerek yok ki.
Gitmek beni daha çok mutlu edecek ama onu üzmek beni hiç mutlu etmeyecek maalesef. Yine de hayat bazen böyle zor seçimler yaptırır insanlara.Sevgilinle o şehirde kalmak mi seni daha mutlu eder yoksa sevgilinden uzakta ama kendi istediğin şehirde yaşamak mı? Bunun kararını verip uygula. İçinden nasıl geliyorsa..
Haklısın kesinlikle zor seçim ama kendi mutluluğunu önceliğine koyGitmek beni daha çok mutlu edecek ama onu üzmek beni hiç mutlu etmeyecek maalesef. Yine de hayat bazen böyle zor seçimler yaptırır insanlara.
Aslında yaptığınız seçim çokta zor kendinizi mutlu etmek için uğraşıyorsunuz. Ayrıca hem sevgiliniz hem de siz iki gün üzülür sonra unutursunuz birbirinizi.Gitmek beni daha çok mutlu edecek ama onu üzmek beni hiç mutlu etmeyecek maalesef. Yine de hayat bazen böyle zor seçimler yaptırır insanlara.
İki günde unutulacak bir ilişki olsaydı bu kadar düşünmezdim emin olun. Evet kendimi mutlu etmek istiyorum çünkü kendi değerimin farkında olan biriyim, olduğum konuma gelmek için çok çaba harcadım. Aynı zamanda sevmenin ve sevilmenin çok zor olduğu, psikolojisi alt üst olmuş insanlarla sağlıklı bir ilişki kurmaya çalıştığımız şu zamanlarda, yaşadığım aşkın kıymetini bilmeye çalıyorum. İki taraf içinde en iyi sonucun ne olacağını kestiremiyorum sadece.Aslında yaptığınız seçim çokta zor kendinizi mutlu etmek için uğraşıyorsunuz. Ayrıca hem sevgiliniz hem de siz iki gün üzülür sonra unutursunuz birbirinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?