Yapamadığım seçimler

mistiks

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
80
70
18
Herkese iyi geceler öncelikle. Hayatım için önemli olan bir karar noktasındayım ve kafam çook karışık. Öncelikle hayalimdeki olan hosteslik mesleğini yapmaya başladım yaklaşık 6 ay önce. İş için hiiç bilmediğim, tanımadığım bir şehre taşındım. Burada nerdeyse hiç arkadaşım veya samimi olduğum birisi yok. Bana çok farklı olan bir yer. Burada beni tutan sadece işim ve sevgilim var. Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ve değer veriyorum. Onun düşüncelerinin de aynı olduğuna eminim. Bana bakışından, beni üzmemek için çabalamasından ne kadar değer verdiğini biliyorum. Benim hayatımda aslında birçok şey yolunda gidiyor. Maddi olarak kendime fazlasıyla yetiyorum, istediğim gibi bir hayat yaşıyorum, ailemle ilişkim iyi gidiyor. Tek derdim başından beri yaşamak istediğim şehir Ankara'ya taşınmaktı. Orada okuduğum için, tüm çevrem ve arkadaşlarım orda olduğu için dahası kendimi hep oraya ait hissettiğim için üniversite bittiğinden beri Ankara'da yaşamak istiyordum. Şimdi başka bir şirkete geçip Ankara'ya taşınma fırsatı geçti elime. Şu anda değerlendirme sürecindeyim ve yüksek ihtimalle olumlu sonuç alacağım. Sevgilime de benimle oraya gel diyemem ki. Ayrıca o Ankara'yı hiç ama hiç sevmiyor. Eğer olumlu sonuç alırsam karar vermekte çok zorlanacağım. Siz bu durumda kalsanız ne yapardınız?

Kendi kararlarınızın arkasında durun kimse için değişiklik yapmayın sonuçta bu sizin hayatınız eşlik etmek isteyen zaten eder.. keşke yapsaydım demezsiniz yolunuz açık olsun..

Kendi kararlarınızın arkasında durun kimse için değişiklik yapmayın sonuçta bu sizin hayatınız eşlik etmek isteyen zaten eder.. keşke yapsaydım demezsiniz yolunuz açık olsun..
En başından beri düşüncem buydu. Sanırım ilk kez doğru düzgün bir ilişkinin içinde olduğum için afalladım. Teşekkürler yorumunuz için.

E iyide bu dediğinizi karşı taraf için düşünelim birde.O da aynısını düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diye o zaman nolacak

En başından beri düşüncem buydu. Sanırım ilk kez doğru düzgün bir ilişkinin içinde olduğum için afalladım. Teşekkürler yorumunuz için.
Aynı şeyi karşı tarafta düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diyorsa.Fedakarlığı neden sadece o yapsınki

E iyide bu dediğinizi karşı taraf için düşünelim birde.O da aynısını düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diye o zaman nolacak
Eğer böyle düşünürse o da çok haklı. Fakat şöyle bir durum var onu buraya bağlayan fazla bir şey de yok. Burada bir işi vardı fakat yakın zamanda işten çıkmak durumunda kaldı. Hala okulu devam ediyor onun. Bitirmeye niyeti de yok gibi.

Peki şartlar benzer mi?
Hayalindeki işi bırakıp bir ofiste mi çalışacaksın yoksa Ankara'da mi hostes olacaksın?
Yani bilemedim
Evet arkadaşlar güzel ama zaten bir süre sonra herkesin kendi hayatı oluyor,sevgilisi olan evlenen vs artık haftasonu gezmelerinden, iş çıkışı aylak takılmalardan elini eteğini çekiyor.hele ki insanın yaşı biraz daha büyüdükçe disarda takılmayı kafası kaldırmıyor. Yani o üniversitedeki ortamını bulamama ihtimalin de var.
Yerinde olsam zaten tatilim de çok, arkadaşlarımı ozledikce hızlı trenle Ankara'ya giderim, keyiflice takilirim. İstanbul'da da çeşitli aktivitelere katılırım arkadaş edinmek icin

Bakın siz şu an yaşadığınız yeri sevmediğiniz için Ankara'yı sevdiğiniz için gidiyorsunuz.Ondan sevmediği bir şehre gitmesini ve sizin burada yaşadığınız stresi yaşamasını istiyorsunuz.Yani onunda arkadaşları çevresi burada sizin akarada olduğu gibi onu buraya bağlayan şeyler bunlar tıpkı sizde olduğu gibi

Aynı şeyi karşı tarafta düşünüyorsa eşlik etmek isteyen yanımda olur diyorsa.Fedakarlığı neden sadece o yapsınki
Aynı durum karsı taraf için olsa eminim kabul ederdi genelde kadınlar böyle durumda ikilemde kaliyor fedakarlık değil bu konu bana göre iki kişinin birbirlerinin düşünce yasam tarzına saygı duymak uzak mesafe ilişkisi yaşayabilirler ..

Şartlar aynı, yine hosteslik yapacağım. Çok haklısınız bu konuda zaten benim çalışma düzenim de çok farklı herkesten. Herkes boşken ben çalışırım herkes çalışırken ben yatarım. Çok farklı oluyor arkadaşlık ilişkilerim. Ne bileyim yine de tanıdığın ve güvendiğin insanların olması hayatında çok güzel bir şey. Birde ek olarak İstanbul'da değil Antalya'da yaşıyorum. Burası hep iç anadolu'da yaşamış oranın iklimine alışmış birisi için çok farklı.

Bu mantığıma oturdu.İlk mesajınızda eşlik etmesi gerekir anlamı çıkıyor.

Ben olsam ben de güzelim mavi yeşil antalyayi bırakıp da beton grisi bitki örtüsü olan Ankara'ya gitmezdim
Bence her firsatta arkadaşlarınla sözleş, git partile, yatılı kal, gez, takıl, karanfilde fal falan baktır sonuçta havaalni personeline uçuşlar indirimli değil mi? Binersin Ankara uçuşuna gidersin hemencecik.
Bu yüzden taşınmana gerek yok ki.

Hahahahah. Antalya elbette çok güzel bir şehir ama bana göre değilmiş. Hep ait hissettiğim yer başka olunca buranın güzelliklerini gözüm de görmüyor. Teşekkürler yorumunuz için :)

Sevgilinle o şehirde kalmak mi seni daha mutlu eder yoksa sevgilinden uzakta ama kendi istediğin şehirde yaşamak mı? Bunun kararını verip uygula. İçinden nasıl geliyorsa..

Sevgilinle o şehirde kalmak mi seni daha mutlu eder yoksa sevgilinden uzakta ama kendi istediğin şehirde yaşamak mı? Bunun kararını verip uygula. İçinden nasıl geliyorsa..
Gitmek beni daha çok mutlu edecek ama onu üzmek beni hiç mutlu etmeyecek maalesef. Yine de hayat bazen böyle zor seçimler yaptırır insanlara.

Kararınızdan vazgeçmeyin nerde nasıl istiyorsanız öyle yaşayın. Sevgiliniz sizinle gelmek istemiyorsa da ayrılırsınız bu o kadar zor değil.

Gitmek beni daha çok mutlu edecek ama onu üzmek beni hiç mutlu etmeyecek maalesef. Yine de hayat bazen böyle zor seçimler yaptırır insanlara.
Aslında yaptığınız seçim çokta zor kendinizi mutlu etmek için uğraşıyorsunuz. Ayrıca hem sevgiliniz hem de siz iki gün üzülür sonra unutursunuz birbirinizi.

Aslında yaptığınız seçim çokta zor kendinizi mutlu etmek için uğraşıyorsunuz. Ayrıca hem sevgiliniz hem de siz iki gün üzülür sonra unutursunuz birbirinizi.
İki günde unutulacak bir ilişki olsaydı bu kadar düşünmezdim emin olun. Evet kendimi mutlu etmek istiyorum çünkü kendi değerimin farkında olan biriyim, olduğum konuma gelmek için çok çaba harcadım. Aynı zamanda sevmenin ve sevilmenin çok zor olduğu, psikolojisi alt üst olmuş insanlarla sağlıklı bir ilişki kurmaya çalıştığımız şu zamanlarda, yaşadığım aşkın kıymetini bilmeye çalıyorum. İki taraf içinde en iyi sonucun ne olacağını kestiremiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…