Yapamayacağım galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim.Uzun bir sevgililik sonucu evlendik. Sorunum şu ki evliliği yürütmek ne kadar zormuş. Bilmiyordum. Bazen diyorum ki bilseydim hiç evlenmeyi düşünmezdim. Siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Zaten çok çabuk etkileniyorum engel olamıyorum kendime. Günlerce acı çekiyorum.

Acı cekmenize sebep olan şey nedir? Eşinizin davranışı mi kv mi gurbette misiniz..

Evlilik demek disiplin demek sorumluluk demek. Karşi tarafla entegre olabilmek demek.Ailesini sevsende sevmesende katlanmak demek.eski relax gunlerine elveda demek. amaan bosver dedigin gunleri ozlemek demek. Eger zor geliyorsa çocuk düsunme çunku zorla alisilmaz evlilige..Herkes herseyi yapabilecek diye birsey yok. Kımisi 3 cocuga ragmen mutsuz hissetmezken kimisi 1 cocukta naptim ben der.. yapiniz özgurlukcu ve relaks anladigim kadiriyla..

Problem nedir bilmiyorum ama alisana kadar ev arkadasligina cevirebilirsiniz durumu. İş bolumu olacak yani. Misal yemek, bulasik birindeyse, digerinde baska bir sey olacak gibi. Bir de yerinizde olsam cocuk yyapmazdim.

Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim.Uzun bir sevgililik sonucu evlendik. Sorunum şu ki evliliği yürütmek ne kadar zormuş. Bilmiyordum. Bazen diyorum ki bilseydim hiç evlenmeyi düşünmezdim. Siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Zaten çok çabuk etkileniyorum engel olamıyorum kendime. Günlerce acı çekiyorum.
Neyden çok çabuk etkilenip engel olamıyorsunuz kendinize?

Neyden etkilendiniz ki konuyu biraz daha açın bu da bu ara moda oldu bilmece gibi konu açmak
Derdin neyse açık açık yaz bacım

Yapamamaniz icin cok belirgin bir sebep lazim...

Zamanla alışacaksın; her genç kızın başına gelir diye bir espri yapmak istedim.. :) Gül biraz, karamsarlığa kapılma..
Maalesef öyle.. Evliliğin oturması ve senin buna alışman için; sabır ve zaman lazım. Uzun süreli flört sonucu evlilikler daha sıkıntılı oluyor. Beklentiler arttığı için.
Herşey dokunur sana şimdi; insan kendini büyük bir hayal kırıklığı içinde buluyor çünkü.
Canım sıkıntıların tam olarak nedir bilmiyorum ama yapacağın tek şey; eşine ve evliliğine çok odaklı yaşama. Kendine daha çok önem ver ve kendini mutlu et.
Bende eşimle 5 yıl flört edip evlendim. 4 yıldır da evliyim. Tecrübeyle sabittir. :)

Sizin gibi insanları hiç anlamiycam sevdik evlendik ama yapamiyorum tamamen dert aramak valla başka birşey değil yada sevdiğinizi sanıyorsunuz sevmiyorsunuz bu adamları

Sorumluluk agir geliyorsa bölüşün. 18 yillik evliyim hic bir seyi tek basima halletmem. Hemek yaparim ama temizlik tek basima yapmam. Odev uaptiririm ama ütü tek basima yapmam. Kendime ait tatil gunlerim var. Aksam disari cikarim vs vs . Herşeyi ustlenmeyin

İlk aylar bicogumuz bu bocalamayı yasamısızdır
Ama birbucuk yıl alısmak icin cok fazla uzun bi süre
Ben aileme düşkün olmamama ragmen ilk ayın sonunda bir ay neredeyse her aksam eşime seni cok seviyorum ama evimi özledim evliliği sevmiyorum diye aglamıstım
Sorumluluk agır geldi herşeyi ben yapmalıymışım gibi hissettim kısıtlandgımı eski hayatımın bittigini düşünmüştüm ama değilmiş eşinin destegi yok mu hic ?

derdin neyse biraz daha açar mısın? ne acısı ne zorluğu? normal giden evlilikte yok öyle acı falan sen derdin neyse onu yaz açık açık.

Zor olan nedir? Lütfen daha açıklayıcı yazar mısınız?
Evde ki sorumlulukların mi üstesinden gelemiyorsinuz?
Eşiniz mi tuhaf
Eşinizin ailesini mi beniseyemediniz?
Sorun nedir?
Boşanınca gerçek mutluluğu yakalayabilecek misiniz?
Yoksa siz hep memnuniyetsiz miydiniz?

"Acı çekiyorum"kısmına takıldım ben ya!Ne oluyor da acı çekiyorsun?Aklıma bişey geliyor ama bilemedim..

Aynı duyguları yaşıyoruz. Evleneceğime ölseydim dediğim günler oldu. Geçmiyor, geçmeyecek bu hisler.

Back
X