Yapamayacağım galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında eşim ile tam olarak anlaşamıyoruz. Bazen çok iyiyiz bazen küçük şeyler sorun oluyor aramızda. Tam olarak çözemedim bunca yıl sevgililik ve evliliğimize rağmen. Bir de yeni annesine hayıflanma işi çıktı. Küçücük şey için gitmiş annesine moralim bozuk demiş anlatmış. Bir de sakın söyleme diye tembihlemiş.O da gelip bana söyledi bilemedim zoruma gitti küçücük şeyi gidip anlatması. Hiç yapmazdı bu ikinci oldu

Aslında eşim ile tam olarak anlaşamıyoruz. Bazen çok iyiyiz bazen küçük şeyler sorun oluyor aramızda. Tam olarak çözemedim bunca yıl sevgililik ve evliliğimize rağmen. Bir de yeni annesine hayıflanma işi çıktı. Küçücük şey için gitmiş annesine moralim bozuk demiş anlatmış. Bir de sakın söyleme diye tembihlemiş.O da gelip bana söyledi bilemedim zoruma gitti küçücük şeyi gidip anlatması. Hiç yapmazdı bu ikinci oldu
İlk yıllar biraz zor geçebilir zaten.
Bu yaptığı şeyin yanlış olduğunu ve sizi çok üzdüğünü söyleyin. Evlilikte yaşananlar evin içinde kalmalı(şiddet dışında )
Ben yaşadıklarımı kendi aileme anlatmıyorsam sende anlatma diyin.

İlk yıllar biraz zor geçebilir zaten.
Bu yaptığı şeyin yanlış olduğunu ve sizi çok üzdüğünü söyleyin. Evlilikte yaşananlar evin içinde kalmalı(şiddet dışında )
Ben yaşadıklarımı kendi aileme anlatmıyorsam sende anlatma diyin.
Evet konuyu açmayı düşünüyorum zaten. Çok kötü hissettim kendimi

İlk zamanlar her kesde sorun olur, sonradan duzelir.
Sorunlarinizi bilmeden fikir yurutmek zor ...

Evet konuyu açmayı düşünüyorum zaten. Çok kötü hissettim kendimi
Mutlaka söyleyin zaten. Hem içinizde kalırsa kötü olur, hemde devamı gelir.
Bide tam sorunlarınızı yazmamışsınız insanlar yorum yapamıyor.
Biraz açıklayıcı olun.

Ayrıca Mayıs ayında 1 Ağustos ta 2 Ocak ta 1buçuk yıllık evli nasıl oluyorsunuz anlayamadım?

Şu an 2 ye yaklaştık. Ortalama olsun diye 1.5 diyorum işte ne fark eder ki
Dediğiniz gibi olsun bişey farketmesin.
Diğer arkadaşların yazdıklarına cevap yazın bari. Madem yorum istiyorsunuz.

Acı cekmenize sebep olan şey nedir? Eşinizin davranışı mi kv mi gurbette misiniz..
Eşimin bazı hatalarından dolayı bize müdahale etmeye başlayan bir kayınvalidem oldu.Her şey üst üste geldi

Evlilik demek disiplin demek sorumluluk demek. Karşi tarafla entegre olabilmek demek.Ailesini sevsende sevmesende katlanmak demek.eski relax gunlerine elveda demek. amaan bosver dedigin gunleri ozlemek demek. Eger zor geliyorsa çocuk düsunme çunku zorla alisilmaz evlilige..Herkes herseyi yapabilecek diye birsey yok. Kımisi 3 cocuga ragmen mutsuz hissetmezken kimisi 1 cocukta naptim ben der.. yapiniz özgurlukcu ve relaks anladigim kadiriyla..
Zaten çocuk istemedik birbirimize alışana kadar. İlişkimizi yoluna koyana kadar

Zamanla alışacaksın; her genç kızın başına gelir diye bir espri yapmak istedim.. :) Gül biraz, karamsarlığa kapılma..
Maalesef öyle.. Evliliğin oturması ve senin buna alışman için; sabır ve zaman lazım. Uzun süreli flört sonucu evlilikler daha sıkıntılı oluyor. Beklentiler arttığı için.
Herşey dokunur sana şimdi; insan kendini büyük bir hayal kırıklığı içinde buluyor çünkü.
Canım sıkıntıların tam olarak nedir bilmiyorum ama yapacağın tek şey; eşine ve evliliğine çok odaklı yaşama. Kendine daha çok önem ver ve kendini mutlu et.
Bende eşimle 5 yıl flört edip evlendim. 4 yıldır da evliyim. Tecrübeyle sabittir. :)
Evet haklısınız küçük bir şey de olsa konduramıyorum ona da kendime de. Kendime önem verme kısmı en önemlisi sanırım

Evet haklısınız küçük bir şey de olsa konduramıyorum ona da kendime de. Kendime önem verme kısmı en önemlisi sanırım
Kendini evliliğe ve eşine bağımlı gibi görme. Beklentilerini ve hayallerini düşük tut. Daha az üzülürsün. Kendini önemse; fazla fedakarlık yapma. Kavga ettiğinizde sus, ortalığın sakinleşmesini bekle, hemen kendini harap edip üzme. :)
Böyle böyle alışacaksın kuzum. Maalesef evlilik dediğimiz şey böyle gidiyor.

Back
X