• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapamıyorum

Şimdi bunu okurken yüzümde beliren gülümseme ve ilerde benim yerime olan sen :)
Ben evlenicektim düğünüm gelilinliğim düğün arabası pastası şarkısı derken bi anda arkadaşımla evledi.
1 hafta yemedim içmedim ağladım aşırı kilo verdim sadece 1 hafta sürdü kendim kalktım ayağa.
Kimse için değmiyor inan zaten bir daha istesen de o kadar sevemiyosun.
Geçicek ama şu kıyamadıklarından bir kurtul kendi kendini telkin et.

aaa nası ya arkadaşımla evlendi derken?

nasıl kalktınız ayağa ben de arkadaşa benzer şeyler yaşıyorum da benzer şeyler yaşayanların taktiklerine ihtiyacım var biraz

Ben evlenicektim düğünüm gelilinliğim düğün arabası pastası şarkısı derken bi anda arkadaşımla evledi.
1 hafta yemedim içmedim ağladım aşırı kilo verdim sadece 1 hafta sürdü kendim kalktım ayağa.
Bilmiyorum niyeyse ne olursa olsun onlar anı sonra pişman olurum diye korkuyorum her şeyi atarsam
Yani ilerde belki canımı acıtmadan sadece anı diyebileceğim şu an canımı yaksa da

Arkadaşınızla mı :kızgın:
Hiç hissetmediniz mi önceden

Ah kader yoldaşım. .. söyle bir söz vardır geldi bahar ayları gevşer gönül yayları diye ama komik olan şu ki bahar ayında terk ediliyoruz. Neden ayrıldınız ? Üzülmeye değmez, benim de finalleri yaklaştı ama inan hiçbir şeyi hak etmiyorlar!

Ah kader yoldaşım. .. söyle bir söz vardır geldi bahar ayları gevşer gönül yayları diye ama komik olan şu ki bahar ayında terk ediliyoruz. Neden ayrıldınız ? Üzülmeye değmez, benim de finalleri yaklaştı ama inan hiçbir şeyi hak etmiyorlar!
Ben seneye mezun oluyorum o da başka şehirde polis. Seneye mezun olunca hemen evlenmek istiyordu, ailes baskı yapıyordu zaten seneye evlenin diye.evlendikten sonra da doğu görevi gelecekti 1 sene sonra falan, ben dogu görevine şimdi git aradan çıksın dedim(çünkü doguda calısabilcegim mesleğim yok öğretmenlik gibi kariyer yapmak istedim) o da vay efendim nasıl dersin bunu diye terk etti. Evliliği beklemek istemedi kısacası.

Ben seneye mezun oluyorum o da başka şehirde polis. Seneye mezun olunca hemen evlenmek istiyordu, ailes baskı yapıyordu zaten seneye evlenin diye.evlendikten sonra da doğu görevi gelecekti 1 sene sonra falan, ben dogu görevine şimdi git aradan çıksın dedim(çünkü doguda calısabilcegim mesleğim yok öğretmenlik gibi kariyer yapmak istedim) o da vay efendim nasıl dersin bunu diye terk etti. Evliliği beklemek istemedi kısacası.
Bahane etmiş, bahane bulmayı çok iyi bilirler. :)

Olgunlaşman için bunu yaşaman gerekiyor.
Yaşadığın duygular her insanın yaşadığı veya yaşayacağı duygulardır.

Zaman geçicek ve sen güçlü olacaksın.
Bir sonra ki ilişkine "level" atlamış olarak başlayacaksın.
Kendini kontrol etmeyi, kendine hakim olmayı ve sabretmeyi öğreneceksin. Bunun adı hayat, bunun adı büyümek.

Yaşlandığımızda, kim bilir, bu zamanlarımızı özleyeceğiz. Aşık olmayı, acı çekmeyi... hepsini özleyip : ah gençlik diyeceğiz ;)

Gönlünü ferah tut. Bu duygular normal ve geçecek.

Olgunlaşman için bunu yaşaman gerekiyor.
Yaşadığın duygular her insanın yaşadığı veya yaşayacağı duygulardır.

Zaman geçicek ve sen güçlü olacaksın.
Bir sonra ki ilişkine "level" atlamış olarak başlayacaksın.
Kendini kontrol etmeyi, kendine hakim olmayı ve sabretmeyi öğreneceksin. Bunun adı hayat, bunun adı büyümek.

Yaşlandığımızda, kim bilir, bu zamanlarımızı özleyeceğiz. Aşık olmayı, acı çekmeyi... hepsini özleyip : ah gençlik diyeceğiz :KK66:

Gönlünü ferah tut. Bu duygular normal ve geçecek.
Evet biliyorum. Onun yaşı benden büyükt mesela, daha önce uzun ilişkisi olmuş. Ondan sonra olgunlaşmış , benim gibi körkütük aşık olmadı bana biliyorum. O da akıllanmış öncesinde işte benim şimdi akıllandığım gibi. :(

Şimdi muhtemelen onu hayatının merkezine koydun, kendinden çok taviz verdin belki de aptalca şeyler yaptin aşktan. Ama o senin gibi kör değildi çünkü genelde öyle olur biri çok seven biri de beyniyle seven taraftir.

Öncelikle o kutuyu atmakla başla. Başka ondan kalan birşey varsa onu da at. Zor gelecek ama ınan o eşyanın enerjisi bile seni etkiliyor. Ağla uzul ama kurtul ondan. Sonrası zamanla olacak. Zamanla sen hatırlamak istesen bile unutacaksin. Yaşadığın günleri ozleyeceksin belki ama o da yeni yasanmisliklar eklenince geçecek.

Haydi silkelen ve acini fırsata çevir. Hepimiz yasadik yasiyoruz bunları. Olgunlasmak büyümek için yaşamamız gerekiyordu demek ki.

Şimdi muhtemelen onu hayatının merkezine koydun, kendinden çok taviz verdin belki de aptalca şeyler yaptin aşktan. Ama o senin gibi kör değildi çünkü genelde öyle olur biri çok seven biri de beyniyle seven taraftir.

Öncelikle o kutuyu atmakla başla. Başka ondan kalan birşey varsa onu da at. Zor gelecek ama ınan o eşyanın enerjisi bile seni etkiliyor. Ağla uzul ama kurtul ondan. Sonrası zamanla olacak. Zamanla sen hatırlamak istesen bile unutacaksin. Yaşadığın günleri ozleyeceksin belki ama o da yeni yasanmisliklar eklenince geçecek.

Haydi silkelen ve acini fırsata çevir. Hepimiz yasadik yasiyoruz bunları. Olgunlasmak büyümek için yaşamamız gerekiyordu demek ki.
Demek ki.. Yaşamam gerekiyormuş. Taviz vermek değil de ben daha cok üstüne düşüyordum. İçimden gelir arada hediye alırdım, ilk zamanlar çalışmadığı için parası yoktu cafelere gidemezdik,ben kek yapar götürürdüm, dogum gününde bi sefer kutu hazırladım diğerinde kendi ellerimle yine pasta yapıp hediye aldım vs bu gibi şeyler :) Düşündüm de o bana bir çiçek bile almamış ya. Tamam sevdi elbet ama işte şimdi daha iyi anlıyorum ona vazgeçilmez oldugunu hissettirmişim. Değerimi bilemedi. İlk olduğu içim hep daha hevesli olmuşum her şeye. Birdaha benim gibi seveceğini sanmıyorum onu kimsenin. O zaman pişman olur.

Arkadaşınızla mı :kızgın:
Hiç hissetmediniz mi önceden
Nasıl desem..
Arkadaşım patronumun sekreteriydi sevgilim dış tic.müdürüydü aynı departmanda çalışıyolardı ne zaman arasam kız açıyosu yasakladım konuşmalarını.
Telefonu kayıtlı değildi sürekli ortadaydı iş çıkışı hep yanımdaydı hepimiz aynı şirkette çalışıyorduk.
İş yüzünden kavga ettik ve o sehir dışına çıktı. 3 gün sonra döndüğünde kızın parmağında tektaş vardı bilemedim benimki olduğunu anlayamadım. Kız benimle görüşmeye geldi üstünde sevdiğimin sweati kokusundan tanıdım ama geç oldu 10 gün sonra evlendiler :)

Nasıl desem..
Arkadaşım patronumun sekreteriydi sevgilim dış tic.müdürüydü aynı departmanda çalışıyolardı ne zaman arasam kız açıyosu yasakladım konuşmalarını.
Telefonu kayıtlı değildi sürekli ortadaydı iş çıkışı hep yanımdaydı hepimiz aynı şirkette çalışıyorduk.
İş yüzünden kavga ettik ve o sehir dışına çıktı. 3 gün sonra döndüğünde kızın parmağında tektaş vardı bilemedim benimki olduğunu anlayamadım. Kız benimle görüşmeye geldi üstünde sevdiğimin sweati kokusundan tanıdım ama geç oldu 10 gün sonra evlendiler :)

ay nası ya :(

nası atlattınız bu travmayı?

pislikler!

ay nası ya :KK43:

nası atlattınız bu travmayı?

pislikler!
Ne su ne yemek inanın 1 hafta yemedim içmedim sadece ağladım mağaza müdürüydüm çalışma saatim 11 12ydi ben 18 19 saat çalıştım. İşi bırakmadım güçlü durdum patronum kovdu kızı ben mağaza kota rekorunu kırdım ekibimle sonra işi bıraktım. Allaha havale ettim çok güçlendim başım hep dikti herkes bizi konuşuyodu ama yıkılmadım.
Boşandılar Allah razı gelmedi beddua bile etmedim.
Şimdi kimse üzemez beni ben de kimseyi böyle sevemem zaten :)

Nasıl desem..
Şaka mı bu :oha: :(

Ne su ne yemek inanın 1 hafta yemedim içmedim sadece ağladım mağaza müdürüydüm çalışma saatim 11 12ydi ben 18 19 saat çalıştım. İşi bırakmadım güçlü durdum patronum kovdu kızı ben mağaza kota rekorunu kırdım ekibimle sonra işi bıraktım. Allaha havale ettim çok güçlendim başım hep dikti herkes bizi konuşuyodu ama yıkılmadım.

ya ne güzel hayran kaldım

ben de bi ayrılıkla uğraşıyorum çok zorlanıyorum çalışmadığım için

iş kadınları hayata bağlıyor kesinlikle siz canlı kanıtısınız tüm kadınlara örnek olursunuz umarım

o insanlar yamukmuş zaten evlilik onların neyine şaşırtıcı değilmiş ayrılmaları.

ya ne güzel hayran kaldım

ben de bi ayrılıkla uğraşıyorum çok zorlanıyorum çalışmadığım için

iş kadınları hayata bağlıyor kesinlikle siz canlı kanıtısınız tüm kadınlara örnek olursunuz umarım

o insanlar yamukmuş zaten evlilik onların neyine şaşırtıcı değilmiş ayrılmaları.

Bazen yaşadıklarımız bize çok ağır geliyo ama her zaman beterin beteri vardır ve Allah hayırlısını veriyor inanın.
İyi ki bitmiş diyceksiniz zamanı gelince.
Sadece yapmanız gereken kendinize uğraş bulmak, çalışmıyosan arkadaşlarına gez toz spora yazıl. Yere daha sağlam basmak lazım kızlar öpüyorum sizi :KK68: Allah gönlümüze göre versin

Bazen yaşadıklarımız bize çok ağır geliyo ama her zaman beterin beteri vardır ve Allah hayırlısını veriyor inanın.
İyi ki bitmiş diyceksiniz zamanı gelince.
Sadece yapmanız gereken kendinize uğraş bulmak, çalışmıyosan arkadaşlarına gez toz spora yazıl. Yere daha sağlam basmak lazım kızlar öpüyorum sizi :KK68: Allah gönlümüze göre versin
Bu kadar kolayca silip atabildiyseniz tebrik ediyorum gerçekten.
Ben şimdi farklı kızlarla arkadaş olduğunu görünce bile çıldırıyorum sinirden :(
Amin :KK200:

Ne kadar yüzsüzlük pes! İlahi adalet tecelli etmiş resmen. Sizde çok mutlu olursunuz inşallah bundan sonra

Back
X