- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
e adamin burnuna kadar sokarsan cocugunu normal baba demesi. hata bu. o kadar yakinlastirman yanlis. fikirlerimin arkasndayim. kendin evlenmeye cesaret edemedigin adama kizina baba dedirtmen dogru degil.Ben baba dedirtmedim kendisi dedi ve küçücüktü sizinde anlamadığınız bu hayat herkese toz pembe değil bende belki yaşamasam yargılardım sizin gibi ama öyle olmuo işte
ne meraklısınız insanları yargılamaya ya. evleneceklermiş işte konu sahibi sorusuna cevap mı arasın size dert mi anlatsın laf mı anlatsın şaşırdı. hayret bişey.
size ne elin hayatından h.efendi sen derdine derman olsanaKimi kandırıyorsun böyle bir ayda bari kandırma.2 buçuk sene boyunca bir adamla aynı evde yasiyonuz ve hiç yakınlaşmadınız öyle mi,saf mı var karşında.Hasta olsan bile kondom denen birşey var,erkek onu kullandığı sürece hastalık falan bulaşmaz senden ona, rahat rahat yaparsınız,ailende ne geniş karınlıymis, senden yetişen evlada yazık ya
Ben cesaret edip evlenseydim de kızım onu istemeseydi ? Zaman tanıdım onlara sadece nası olcak araları diye gözlemledim bence çok da iyi oldu kendi fikirleriniz tabi teşekkür ederime adamin burnuna kadar sokarsan cocugunu normal baba demesi. hata bu. o kadar yakinlastirman yanlis. fikirlerimin arkasndayim. kendin evlenmeye cesaret edemedigin adama kizina baba dedirtmen dogru degil.
hanfendi sizin bosanmaniz elestirilmiyor. sizin hayatnza devan etmeniz de elestirilmiyor.sorun zihniyetiniz. evlenemye cesaretiniz yoksa tekrar bosanirm diye korkuyorsaniz guvenmiyorsunuz demektir. guvenmediginiz adama cocugunza baba dedirtmeniz dicek kadr yakinlastirmaniz onlari hata. hata olan bu. sen kendni guvenceye aliyosun evlenmeyerek o cocugun neden oynuyorsun baba duygusuyla. tobe tobe ya. anlamiyomusun anlamakmi istemiyosun.Bi imza tüm herşeye bedel tamam gerekli ama cidden şu zihniyetsizlik bu insanlar türkiyeyi geri götürüyo
Ben anlatamıyorum galiba, bütün sülalen vefat etmiş de olsa,çocuğuna bakıcı tutup sende bir işe girip çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin anlıyor musun. Bir adamla aynı evde yaşamana gerek yok yani. Psikolojisi bozuk olan sensin,kafan yerinde olsa çocuğunu sevgilinle aynı evde büyütmezdin,o çocuğun da psikolojisi bozulmaya başlamış sevgiline baba diyor. Bu kadar yalnızlık çekiyorsan kendine bayan bir ev arkadaşı da bulabilirdin böylece cocugun evde erkek görmeyince elin adamına baba demezdi.Işe gir çalış çocuğa bakıcı tut.Adama ne gerek var.Nikahtan sonra aynı evde yaşa adamla hayret yaa.Bu aya verdiğin değer cocugunla nikahsiz adamla aynı evde yaşamak sanırım pesAnnem 2004te vefat etti ay allah aşkına tamam ben akıl istedimde bu konuda diil teşekkürler yorum yapmayın lütfen çocuğumun psikolojisi senden iyi emin ol :)
Bence şu an çok erken...bir proğram izlemiştim tv de böyle soru sormuşladı..bir psokolgdu sanırım.hikayelerle bilinçaltinda bunun doğal olabileceğini anlatin demişti.hatta örnekte vermişti.hikaye şöyleydi...büyük bir ormanda bir aslan ailesi yaşıyormuş..birgun ormanda gezinirken kücük bir ceylan yavrusu bulmuşlar bu yavrunun anne babası yokmuş aslan ailesi ona şefkatli bir yuva vermisler onu çok sevmisler...buralari süsleyip sonuna da herkesin illaki öz anne babası olmayabilir bazen insanlarda birbirine şefkat gösyerip hiç tanımadıkları insanlarla aile olabilir vb..gibi hikayeler anlatın demişti..çocuk bunun doğal olduğunu anlamalıymışHerkese merhaba ,
Bu 2. Üyeliğim asıl profilimden yazmak istemedim problemimi bilginiz olsun şimdiden:)
2012 de evlendim ve 2014 sonunda çok kötü bi şekilde Ailesi sebebiyle ayrıldım..Ayrıldığımda kızım 9 aylıktı ailemin yanına yerleştim..yaşım 25
Boşandığım kişi asla kızını görmek istmedi mahkemeyede belirtti bunu istemiyorum hiçbi şekilde diye..
Ben 2015 senesinde biriyle tanıştım ilişkimiz başladı kızım 1 yaşına yeni girmişti ilk kelimesi o kişiye baba demek oldu.o gün bugündür biz aileyiz kızım onu babası biliyo ve birbirlerine resmen aşıklar ben babamla hiç öyle olmadım o kadar mükemmel bi baba kız ilişkisi yaşıyolar.kızım 3.5 yaşında şuan.gerçeği bilmesi için henüz çok erken ve biyolojik baba reddedip soyadını almak için dava açmış.
İleride bunu ona nasıl anlatıcağım korkusu yaşıyorum beni anlarmı inanırmı korkuyorum..
Ve evlenmedim aileler biliyo ama ben evlilikten korktum bida boşanırsam diye korkuyorum elbet evlenicez yakında ama korkuyorum işte geçmişten dolayı sizce napmalıyım ?
Çocuğa olan oluyor,bu kadar aşk yaşamak istiyorsa çocuğunu bir akrabasına bıraksın,ondan sonra doya doya nikahsız yaşasın o adamla,çocuk elin adamına baba diyor onun yüzündensize ne elin hayatından h.efendi sen derdine derman olsana
Ben anlatamıyorum galiba, bütün sülalen vefat etmiş de olsa,çocuğuna bakıcı tutup sende bir işe girip çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin anlıyor musun. Bir adamla aynı evde yaşamana gerek yok yani. Psikolojisi bozuk olan sensin,kafan yerinde olsa çocuğunu sevgilinle aynı evde büyütmezdin,o çocuğun da psikolojisi bozulmaya başlamış sevgiline baba diyor. Bu kadar yalnızlık çekiyorsan kendine bayan bir ev arkadaşı da bulabilirdin böylece cocugun evde erkek görmeyince elin adamına baba demezdi.Işe gir çalış çocuğa bakıcı tut.Adama ne gerek var.Nikahtan sonra aynı evde yaşa adamla hayret yaa.Bu aya verdiğin değer cocugunla nikahsiz adamla aynı evde yaşamak sanırım pes
Bence şu an çok erken...bir proğram izlemiştim tv de böyle soru sormuşladı..bir psokolgdu sanırım.hikayelerle bilinçaltinda bunun doğal olabileceğini anlatin demişti.hatta örnekte vermişti.hikaye şöyleydi...büyük bir ormanda bir aslan ailesi yaşıyormuş..birgun ormanda gezinirken kücük bir ceylan yavrusu bulmuşlar bu yavrunun anne babası yokmuş aslan ailesi ona şefkatli bir yuva vermisler onu çok sevmisler...buralari süsleyip sonuna da herkesin illaki öz anne babası olmayabilir bazen insanlarda birbirine şefkat gösyerip hiç tanımadıkları insanlarla aile olabilir vb..gibi hikayeler anlatın demişti..çocuk bunun doğal olduğunu anlamalıymış
Yalniz okulumuzda bir çocuk var 7.sinıfta babasının gerçek fizyolojik babası olmadığını yeni öğrenmiş ve bunalımda.o yüzden bence 5 yaş ideal
Çocuğa olan oluyor,bu kadar aşk yaşamak istiyorsa çocuğunu bir akrabasına bıraksın,ondan sonra doya doya nikahsız yaşasın o adamla,çocuk elin adamına baba diyor onun yüzünden
Ben bu aydan sonra makbul demedim.Bu ayda bari kandırmaya çalışma insanları dedim.Sen zaten 2 buçuk senedir cocugunla nikahsız adamla aynı evde yaşayarak bu çamurun tadını normal görmeye başlamıssın bu bile verdiğin değeri gösteriyorBoşanırkende çalışıyodum halada çalışıyorum kimseye ihtiyacım yok çok şükür de sevgi denen bişe var haberiniz yok sanırım ama herşeyin önüne geçebiliyo ayrıca dinimi tercihlerimi ne biliyosun tutturmuşsun bi ay diye ramazandan sonra makbulmü bu allahım yarabbim ya başına gelirse sen öyle yap :)
Yani inanıyorum ki sende böyle olmasını istemezdin kimse evlenirken boşanacağım düşüncesi ile evlenmiyor..burda sizin hayatınızı eleştirenleri es geçin.siz dürüstçe hayat akışınızı anlatmışsınız.sizi eleştirenler nasıl bir hayat yaşıyor görmek lazım...Çok teşekkürler benimde bi arkadaşım var çocuk esirgemeden evlat edinmiş ailesi 6 yaşında söylemişler kız şuan gayet normal gerçek ailesini aramadı bile hiç işte hayat insana neler yaşatıyo yaşamayan da haliyle anlamıyo
Ben bu gün bu formda daraldığım kadar hiç daralmamıştım dost hayatı ne ya?Nikahsız ilişki yaşaman bana göre doğru değil de geç kaldı ki kimseyi de ilgilendirmez....Konu sahibi bir bebeğin var ve şartlar neyi gerektirir siz daha iyisini bilirsiniz sadece bu soy isim için yanlış kararlar vermeyin içinize sinmeyen bir şeyler varsa ilişkinizi sonlandırın maalesef tekrar hata yapma şansınız yok çünkü bebeğiniz büyüyor.....
Normalde çocuğunu bırak demedim. Çocuk nerdeyse anne ordadir anne nerdeyse çocuk ordadir bu böyle.Bende bir anneyim benimde oğlum var. Benim sana dediğim şu nikahsız dost hayatı yaşamak istiyorsan akrabana bırak çocuğu dedim,böylece elin adamına baba dememiş olur,çocuğun sizin askiniza nikahsız hayatınıza şahit olması çocukta sorunlara yol açar, burayı sen kurmadin ayrıcaBenim onu sevmemdense onların birbirine olan sevgisi daha önemli bende bunu anlatıyorum ben şuan kızıma desem gidelim gelmez bile bırakmaz o yerin dibine soktuğunuz adamı keşke herkes o kadar iyi olsa.ayrıca çocuğunu bıraksın falan yavaş ol sen birazcık çık git şu konudan
Ondan sonra cocugum sevgilime baba diyor napcam çocuğuma nasil anlatcam diye konular açılıyor.Adamı çocuğun burnuna kadar sokmus tabi baba der hanfendi. Konusmamis haliniz buysa ooooaayyy ablanmak istemiyorum fakat arkadaş sanane ye kadının haytından kadının derdi başka sanane kadının namusundan yaaa allahım konuşamıyorum bu ne terbiyesizliktir yaaa
Ondan sonra cocugum sevgilime baba diyor napcam çocuğuma nasil anlatcam diye konular açılıyor.Adamı çocuğun burnuna kadar sokmus tabi baba der hanfendi. Konusmamis haliniz buysa ooooaayyy ablanmak istemiyorum fakat arkadaş sanane ye kadının haytından kadının derdi başka sanane kadının namusundan yaaa allahım konuşamıyorum bu ne terbiyesizliktir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?