Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadını ayirsaydiniz keşke ben sinirlendim burda
ben izin verdiği için eşime kızdım. O da napıcağını bilememiş, bizi birdaha aynı ortama sok hele bensiz 3nüz görüşün bak ben o zaman yapıcağımı biliyorum dedim. Zaten eşinin de bana taşkınlıkları olunca eşim yekten arkadaşlığını bitirdi. Benim kadına yapamadığımı eşim arkadaşına yaptı bi güzel benzetti :))

İyi yapmış eşinizin ellerine sağlık, içimin yağları eridi

Evinden yazıyorum şu an.
Hayalkirikligi içindeyim çünkü hayır bugüne kadar adamlar bana saygılı olsun falan istedim aşk aradım adamlar üstüme atılıyordu.
Bunun evine gittim üstelik gece boyu yakındık, el kol bacak vs
Bana "girlfriend" iması yaptı ya
Gideceksin çok kötü vs ya sanane gideceksem evine gelmişim işte
Hayatımda bi kez gideyim de seviseyim gerisini düşünmeyeyim dedim
Ona da söyledim bunu
Çünkü sana saygı duyuyorum, ilk gördüğümden beri çok beğendim seni o yüzden üstüne atlamak istemiyorum ama istersen yapabiliriz dedi
İstersen yaparız ne ya erkeksin atıl iste
Ya öff kaçtı tüm hevesim ben uyumak istiyorum boşver dedim kanepede uyucam
Ugrasamicam artık ya
Öncekilerde bana bunları desinler diye yirtindim şimdi sevişip gecicem adam bana beni gördüğündeki hislerinden bahsediyor falan buz gibi oldum, onu görünce ne hissetmişim falan onu soruyor, ne zaman hoşlanmaya başlamışım falan senden hoşlanıyorum u patlattı zaten.
Küstüm oynamıyom.
Ona da dedim sadece seks istiyorum ben senin "girlfriend" in değilim diye off neyse kızlar boşverin

Son düzenleme:
Yani sevişelim dedin ve hayır saygı duyuyorum beğeniyorum vs. Zirvaladi mi yani inanmiyorum
Sen kanepe de uyuycam diyince iyi tamam diyip gitti yattı mı yani odasına, allahm facia bı Gece resmen canim
ama duyguları aşka doğru gidiyormuş adamın resmen, halbuki sen bambaşka bi çekim icindeydin hevesinin kaçtığı kadar var ne diyim aptalligina doymasin oda

Hayır demedi ama cekingendi.
Ben de fark ettim rahat olmadığını ondan sonra yumurtladi.
Moralim bozuldu, istesen söylemezler bunları istemeyince dibinde
Ya once Bi seviseydik yani off hemen hoşlanti bilmemne soğudum ben de hiç çekici değil yani böyle.
Hala gel yatağım rahat istersen yapabiliriz diyor ben de yok uyucam dedim sabahı beklicem gitcem

Olm istesen boylesi olmaz istemeyince buluyorsun.

Takma kuzum kafana yapacak bir sey yok. Senin de sansin giderayak buna denk gelmek oldu.

Moral bozmak, can sıkmak yok.

Olm istesen boylesi olmaz istemeyince buluyorsun.

Takma kuzum kafana yapacak bir sey yok. Senin de sansin giderayak buna denk gelmek oldu.

Moral bozmak, can sıkmak yok.

İşte bu yüzden evlenmeden önce seviscem adamla ya da sevismek olayına bakıcam
Bununla ilk gece karşılaştığımi düşünemiyorum

Ben saana demedimmi adam sana aşık olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…