- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
Velvette bacak teması yaparken temsiliYan yana otururken dediğin gibi elini bacağına koyabilirsin.
Ama direkt bacak teması daha kısa yoldan hedefe ulaştırır.
Tabii bunu yaparken bacağını otobüsteki emmi modeli değil de çok hafif ona dönerek, daha zarif şekilde yapman lazım. Konuşurken gözlerinin içine bakarken arada dudaklarına, boynuna kaçamak bakışlar at. Öyle gözünü dikip bakmadan birkaç saniyelik bakışlar.
Pasta tarifi gibi tarif verdim
Hadi rast gele
yeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.Ama neresine yapayım sister ya
Diz çok mu olur, bence üst bacak çok olur ama diz çok kaçmaz gibi
Veya göğüs de çok olabilir onun için karşı karşıya durmamız lazım ama bu yanıma oturuyor
Omuz olabilir
Ay vücut parçalarını azdan çoğa sıraladık
yeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.
Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.
ben eşimin yanında, o kadın da eşinin yanında oturuyordu. Eşi de tam bir maldı zaten, o da bana yürüdü, hatta koştu. Şimdi onun yaptıklarını anlatsam ooooo.. Eşim bi türlü konduramazken en son bi güzel yumruğu çaktı suratının ortasına.Eşi bey yanınızda değilmiydi
...
puhahhaha benim de aklıma geldi kız aynı şeyYa çok salakça olabilir ama aklıma şey geldihani burda bazen fikir isteyen insanlara böyle fikir ve gaz veriyoruz ya, ya o fikir ve gaz verdiğimiz kişi bizim sevgilimize yavuklumuza yuruyorsa sfsggs Allah'ım bu kadar kötü zihniyetli olacak kadar ne yaşadım ben? Ama birden geldi aklıma yani dünya küçük sonuçta eheheh
Allah'ım çok şükür tek kötü niyetli ben değilmişimpuhahhaha benim de aklıma geldi kız aynı şey
hep bu k.k. YüzündenAllah'ım çok şükür tek kötü niyetli ben değilmişim
Ay şaka gibi , karı koca aşkı sizde bulmuşlar ...ben eşimin yanında, o kadın da eşinin yanında oturuyordu. Eşi de tam bir maldı zaten, o da bana yürüdü, hatta koştu. Şimdi onun yaptıklarını anlatsam ooooo.. Eşim bi türlü konduramazken en son bi güzel yumruğu çaktı suratının ortasına.
ay sormayın eşimle boşanma durumuna geldik, öyle çok güveniyordu ki arkadaşına..Ay şaka gibi , karı koca aşkı sizde bulmuşlar ...
Ya çok salakça olabilir ama aklıma şey geldihani burda bazen fikir isteyen insanlara böyle fikir ve gaz veriyoruz ya, ya o fikir ve gaz verdiğimiz kişi bizim sevgilimize yavuklumuza yuruyorsa sfsggs Allah'ım bu kadar kötü zihniyetli olacak kadar ne yaşadım ben? Ama birden geldi aklıma yani dünya küçük sonuçta eheheh
puhahhaha benim de aklıma geldi kız aynı şey
Nerdesin canım merak ettim de hatta soracaktım kaldı OyleYok, Türkiyede değilim hanımlar merak etmeyin sizin kocişler güvende
aman yaparsa da kendi kaybederYok, Türkiyede değilim hanımlar merak etmeyin sizin kocişler güvende
Feriştah yengeAdım sapığa çıkıcak ter kokusundan yürüyen kadın diye
Nerdesin canım merak ettim de hatta soracaktım kaldı Oyle
aman yaparsa da kendi kaybederbu arada şaka yapmıştık ciddiye almadınız umarım, çünkü ingilterede olduğunuzu biliyorum.
Burdan mı oraya gittin yani sunu sormak istiyorum merakıma yenik düşerek Türk müsünüz anne veya baba tarafındanİngiltere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?