Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ki kimleri dize getirmiş,kimleri kimleri elde etmiş hatunsun
Bu adamın mı kanına giremeyeceksin?
Hiiiç zorlanacağını düşünmüyorum
Bu sempatiklikle adamı 2 güne bağlarsın kendine :)
Eline dokunabilirsin mesela
Ya da dizine dokunup sırıtabilirsin
Sana dayanabileceğini sanmıyorum kuzum

Velvette bacak teması yaparken temsili
(sağdaki velvette )

yeni ve aynı anda tanıştığımız eşimin arkadaşının hanımı 2. Görüşmemizde eşimin üst bacağına dokunarak konuştu ben bi şok geçirdim ufak çaplı, sonra elini omzuna sırtına koymalar derken bende kayış koptu ve birdaha görüşmedik.

Yani bunu kocasının yanında evli kadın yapıyosa sizinki egzantirik durmaz heralde.

Eşi bey yanınızda değilmiydi
...

Ya çok salakça olabilir ama aklıma şey geldi hani burda bazen fikir isteyen insanlara böyle fikir ve gaz veriyoruz ya, ya o fikir ve gaz verdiğimiz kişi bizim sevgilimize yavuklumuza yuruyorsa sfsggs Allah'ım bu kadar kötü zihniyetli olacak kadar ne yaşadım ben? Ama birden geldi aklıma yani dünya küçük sonuçta eheheh

Eşi bey yanınızda değilmiydi
...
ben eşimin yanında, o kadın da eşinin yanında oturuyordu. Eşi de tam bir maldı zaten, o da bana yürüdü, hatta koştu. Şimdi onun yaptıklarını anlatsam ooooo.. Eşim bi türlü konduramazken en son bi güzel yumruğu çaktı suratının ortasına.

puhahhaha benim de aklıma geldi kız aynı şey

Ay şaka gibi , karı koca aşkı sizde bulmuşlar ...

puhahhaha benim de aklıma geldi kız aynı şey

Yok, Türkiyede değilim hanımlar merak etmeyin sizin kocişler güvende

“Beni eve bırakır mısın? Sana, özel pul koleksiyonumu göstermek istiyorum” de. Mesajı hemen alır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…