Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok yanlış anlamadım, sizin yorumlarınız az çok biliyorum öyle kocişçi biri değilsiniz ben de şakalaşıyorum
kocişçi biri değilsiniz kısmına bayıldım gözümden kalpler çıktı zati kocişçi olanları kocişleri bir güzel öpüyorlar (!) eşim de der sen bana düşkün değilsin diye git anan düşsün üstüne derim

Evet, tüm yaz günlerini gün ettiler.. sonra çocuğu bir daha görmedim, ama sen çeşitlendirmek istersen çilek falan daha seksi olur

Benim ilk aklıma çilek geldi aslında

Ah şu game of thrones furyası... Sırf bu yüzden gıcık olup zamanında izlemedim. Şimdi 8. Sezonu çıktı diye yeniden izlemeye başladım... Bellatrix fightclubda marlayken de çok havalı sigara içiyodu *~*

GoT topicimiz bile var beklerim, konu dışından gitmeyiz ve tartışırız

ahdhaha abi adımız çıkacak forumda senin yüzünden ahdha

Pazar sabahı senden geniiiş bir anlatım bekliyorum o zaman zor sabrederim zaten

Mayıs uğurlu mu geldi ne

Ben sana olay yerinden de bildiririm merak etme
Yani o esnada değil tabi de lyanna ben gidiyorum diye

Evet bu iyi fikir ya o benimkine koyuyorsa ben de onunkine koyabilirim
Ahahah çok hoşsunuz ya emmi modeline çok güldüm
Boyun aklıma gelmemişti bunu da not ettim, dudak kadar iyi bir fikir valla biz kk hatunlarından ne fikirler çıkıyor hayranım tarif vererek iyi yaptınız yani

Ay çok teşekkür ederim efenim siz de çok nacizane tatlış mı tatlış bir insansınız
Dimi ya hem zaten şurada 1 ayım kalmış ne var cesur olmayacak bir tek işte çok insan olduğu için diğerlerinin çok gözüne sokmamam lazım o gerdi beni

Burdan mı oraya gittin yani sunu sormak istiyorum merakıma yenik düşerek Türk müsünüz anne veya baba tarafından

Anne tarafım Çerkes baba tarafım Türk, yani hepimiz Türk vatandaşıyız
Ben İtalyadan gittim canım yüksek lisans yapıyordum burada staj/iş bulup geldim

İnsanlar muhabbete daldığında yap bunu kuzum
Sanki yanlışlıkla değiyormuş gibi elini koy dizine,sana baktığında da güzel bir gülüş at ona :)
Başaracaksın,inanıyorum sana,o senin tatliş bakan gözlerin çok teşekkür ederim canıım

Çok iyisiniz kızlar ya
Velvette bence elini hafif bir şekilde boynuna dola ve orda birşey varmış gibi davran yani hani saç teli vs
El boynuna gittimi çok hafif kulak arkasına değdir tabi yakın temasla yap bunu gerisi gelecektir

Anladığım kadarıyla işinizi halledip yolunuza devam edeceksiniz :)

Erkekler, gösterip elletmeyenlerden tahrik olur. Biraz deneyin bu taktiği. Kolay teslim etmeyin kendinizi. Yakınlaşın, gülerken dokunun. Yanağında bir şey var deyip sevin vs vs. yöntem çok.

Çocukta iş varsa gerisi akar zaten. Hayırlı işler :))

Zaten o hatayı yapıyoruz ya annesi gibi değil de kadın gibi davranmak lazım erkeklere, yoksa merhametsizleşiyorlar
Kendim yaptım o hataları biliyorum anasından gibi hizmet bekler yoksa

Kolye veya herhangi bir aksesuar takıyorsa ona yaklaşıp temas ederek inceleyin ve can alıcı bir anda kafanızı kaldırıp yüzüne bakın, zaten burun buruna gelmiş olursunuz.
Aksesuar fln yoksada omuz kusmına yaklaşın şurada bir lekemi var diye? Ve devamına aynı şekilde kafayı kaldırıp gözlerine anlamlı bakın. Rastgale

Zaten o hatayı yapıyoruz ya annesi gibi değil de kadın gibi davranmak lazım erkeklere, yoksa merhametsizleşiyorlar
Kendim yaptım o hataları biliyorum anasından gibi hizmet bekler yoksa
e süper sen kapmışsın püf noktayı kime gitsen mum edersin mum

Çok mantıklı aslında herkes her zaman bize mi bakacak sanki o zaten masa altından çaktırmadan dokundu şakalaşırken kimse görmedi, abi işi biliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…