- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
kocişçi biri değilsiniz kısmına bayıldım gözümden kalpler çıktıYok yok yanlış anlamadım, sizin yorumlarınız az çok biliyorum öyle kocişçi biri değilsiniz ben de şakalaşıyorum
Evet, tüm yaz günlerini gün ettiler.. sonra çocuğu bir daha görmedim,ama sen çeşitlendirmek istersen çilek falan daha seksi olur
Ah şu game of thrones furyası... Sırf bu yüzden gıcık olup zamanında izlemedim. Şimdi 8. Sezonu çıktı diye yeniden izlemeye başladım... Bellatrix fightclubda marlayken de çok havalı sigara içiyodu *~*
o zaman sevismek istiyorsan git yapis diyorum (baska ne denir bilemedim )
ahdhaha abi adımız çıkacak forumda senin yüzünden ahdha
Pazar sabahı senden geniiiş bir anlatım bekliyorum o zaman zor sabrederim zaten
Mayıs uğurlu mu geldi ne
Yan yana otururken dediğin gibi elini bacağına koyabilirsin.
Ama direkt bacak teması daha kısa yoldan hedefe ulaştırır.
Tabii bunu yaparken bacağını otobüsteki emmi modeli değil de çok hafif ona dönerek, daha zarif şekilde yapman lazım. Konuşurken gözlerinin içine bakarken arada dudaklarına, boynuna kaçamak bakışlar at. Öyle gözünü dikip bakmadan birkaç saniyelik bakışlar.
Pasta tarifi gibi tarif verdim
Hadi rast gele
Sen ki kimleri dize getirmiş,kimleri kimleri elde etmiş hatunsun
Bu adamın mı kanına giremeyeceksin?
Hiiiç zorlanacağını düşünmüyorum
Bu sempatiklikle adamı 2 güne bağlarsın kendine :)
Eline dokunabilirsin mesela
Ya da dizine dokunup sırıtabilirsin
Sana dayanabileceğini sanmıyorum kuzum
Burdan mı oraya gittin yani sunu sormak istiyorum merakıma yenik düşerek Türk müsünüz anne veya baba tarafından
İnsanlar muhabbete daldığında yap bunu kuzumAy çok teşekkür ederim efenim siz de çok nacizane tatlış mı tatlış bir insansınız
Dimi ya hem zaten şurada 1 ayım kalmış ne var cesur olmayacak bir tek işte çok insan olduğu için diğerlerinin çok gözüne sokmamam lazım o gerdi beni
kocişçi biri değilsiniz kısmına bayıldım gözümden kalpler çıktızati kocişçi olanları kocişleri bir güzel öpüyorlar (!) eşim de der sen bana düşkün değilsin diye git anan düşsün üstüne derim
e süper sen kapmışsın püf noktayı kime gitsen mum edersin mumZaten o hatayı yapıyoruz ya annesi gibi değil de kadın gibi davranmak lazım erkeklere, yoksa merhametsizleşiyorlar
Kendim yaptım o hataları biliyorum anasından gibi hizmet bekler yoksa
Herkesin kendi hayatı, kendi tercihi. :) Karşı cinsi kötülemeyi seviyoruz, maalesef.şurada ettiginiz muhabbeti erkekler yapsa ne hayvanlığı ne tecavuzculuğu ne sapıklığı kalırdı.
cidden midem bulandı.
geleceğin anneleri(!)
Anne adayları
İnsanlar muhabbete daldığında yap bunu kuzum
Sanki yanlışlıkla değiyormuş gibi elini koy dizine,sana baktığında da güzel bir gülüş at ona :)
Başaracaksın,inanıyorum sana,o senin tatliş bakan gözlerin çok teşekkür ederim canıım
Sen de az değilsin ama ahahaaÇok mantıklı aslında herkes her zaman bize mi bakacak sanki o zaten masa altından çaktırmadan dokundu şakalaşırken kimse görmedi, abi işi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?