Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahha bence direkt şuh şuh gözlerinin içine bak, uzun uzun bak gülümse o anlar bazı erkekler bu tarz kadınları seviyor ama..aşık falan olabilir

Tövbe de bir daha aşk falan uğraşamam daha yeni attım üstümden ortamlara açıldım biraz tadını çıkartayım bu kafam rahat günlerin
Ama bakışırken az bi' süre dudaklarına odaklansam böyle filmlerdeki gibi olur bence o mesajı alır dimi

Yaa çok özür dilerim nick mi değiştirdiniz hatırlayamadım
Ben genelde avatarlardan hatırlıyorum gerçi insanları nickleri de unutuyorum
Ayrıca teşekkür ederim:)
Hep hyperborean nickim,değişmedi. Sen harry potterda oynayan bi kadının resmini tutuyodun. Bi süre yorum yapmıyodun. Tanımasam da eksikliğini hissettim))

bırbırınıze telefon numaralarınızı vererek baslayabılırsınız :)
aynı arkadas grubunda oldugunuza gore belkı lazım olur numarasını alın

Alır bence . Benim arkadaşım, hoşlandığı bir erkegim olduğu toplulukta çocuğa bakarak seksi seksi üzüm ısırıp ısırıp yemişti baya ise yaramıştı. Şahidim bak buna ama sanki doğal yemesi oymuş gibi yapmıştı, nasıl seksi nasıl ağırdan bir yemeydi o ben de onu onu izlemiştim hayretler içinde bunu da dene bak

Yapasin disi kurt

Kızım ben gaza geldim senin yerine, "bana Mazlum'u getirin" diyeceğim neredeyse hahdah

O dudağa bakma numarası iyi beybiliboy, pre-öpüşme hamlesi o. Sen dudağa kilitlenince adam da o mesajı alıp ortam müsaitse şap diye yapışır. Ortam müsait değilse içinde kalır, müsait ortam yaratır.

Yakalarsam muck muck

Hep hyperborean nickim,değişmedi. Sen harry potterda oynayan bi kadının resmini tutuyodun. Bi süre yorum yapmıyodun. Tanımasam da eksikliğini hissettim))

Aa evet Bellatrixti, bu ara Game of Thrones furyası ile değiştirdim:)
Bir an korktum tanışıyorduk da unuttum diye soğuk terler döktüm

bırbırınıze telefon numaralarınızı vererek baslayabılırsınız :)
aynı arkadas grubunda oldugunuza gore belkı lazım olur numarasını alın

Öf salak kafam işte bu beni bir şeyde etiketlemişti, aa sayfanı göremiyorum falan dedi ben cevap bile yazmadım
Çok fırsat kaçırdım işte ama yarından tezi yok kaçırmıcam

Hemen bir salkım üzüm ediniyorum
Sonra çocukla işler ilerledi mi bari

Sonra tokat

Ben de geldim ya gaza ayrıca çok iyi fikirler geldi

O şuh bakış, dudak kesme
Şakalaşırken dokunma
Parfüm
Bir de işte o dokunursa o benim bacağım dicem ahahahaha

Bu iş bende yarın

Aa evet Bellatrixti, bu ara Game of Thrones furyası ile değiştirdim:)
Bir an korktum tanışıyorduk da unuttum diye soğuk terler döktüm
Ah şu game of thrones furyası... Sırf bu yüzden gıcık olup zamanında izlemedim. Şimdi 8. Sezonu çıktı diye yeniden izlemeye başladım... Bellatrix fightclubda marlayken de çok havalı sigara içiyodu *~*

Yan yana otururken dediğin gibi elini bacağına koyabilirsin.
Ama direkt bacak teması daha kısa yoldan hedefe ulaştırır.
Tabii bunu yaparken bacağını otobüsteki emmi modeli değil de çok hafif ona dönerek, daha zarif şekilde yapman lazım. Konuşurken gözlerinin içine bakarken arada dudaklarına, boynuna kaçamak bakışlar at. Öyle gözünü dikip bakmadan birkaç saniyelik bakışlar.
Pasta tarifi gibi tarif verdim
Hadi rast gele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…